4:1
(2:1)
26. P. Vyleta (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 17:00

30.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečku za sezónou napsali v Milevsku


Branky


20. P. Dvořák , 32. M. Suchan , 57. M. Suchan , 85. O. Kosobud (p.) - 26. P. Vyleta (p.)
0

Ročník 2015/2016 je již minulostí, všechny zápasy byly odehrány. V tom posledním se utkaly Milevsko a Doubravka a šťastnější mohli být domácí fotbalisté. Dvakrát se prosadil Miroslav Suchan a pomohl tak Vzduchotechnikům rozloučit se s divizí vítězstvím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Dvořák

Na hřiště sestupujícího Milevska přijel pátý tým Divize A, plzeňské Senco Doubravka. I když papírové předpoklady hovořily spíše pro hostující celek, Vzduchotechnici se dokázali se svými fanoušky a divizí rozloučit vítězstvím.

 

Úvod utkání sice patřil Západočechům, obrana Milevských ale nepovolila. Ve 20. minutě se naopak dočkalo osmdesát příchozích diváků první branky, kterou vstřelil po hezké samostatné akci Petr Dvořák. Uběhlo pouhých šest minut a domácí faulovali ve svém pokutovém území, což neuniklo ani rozhodčímu Dujsíkovi. K exekuci pokutového kopu se postavil Patrik Vyleta a bylo srovnáno. Gólové hody pokračovaly i nadále, ve 32. minutě si Jihočeši vzali vedení zpět. Z dorážky se prosadil útočník Miroslav Suchan.

Suchan pojistil vítěznou derniéru

Pár sekund po návratu hráčů na trávník si druhý zásah mohl připsat Suchan, jenže trestuhodně z blízkosti minul prázdnou bránu. Svou druhou trefu zaznamenal až v 57. minutě a nutno dodat, že padla po velké chybě hostující obrany. Pro Miroslava Suchana už pak bylo jednoduché poslat míč do odkryté klece.

 

Pět minut před koncem pečetil skóre na konečných 4:1 kapitán Ondřej Kosobud, jenž proměnil pokutový kop po faulu na Šmitmajera, který tentokrát nešel jako obvykle do brány, ale zahrál si na pár minut v útoku. Oba týmy využily všechny náhradníky z lavičky, daly příležitost svým dorostencům. Utkání dohrávali mladí hráči - ročníky 98, 99 nebo dokonce 2000.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit!



Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko
Záložník J. Michalec: „Odehráli jsme dobré utkání. Věděli jsme, že už nic nemůžeme ztratit, chtěli jsme si zápas hlavně užít a oslavit tři body. Hráli jsme zodpovědně a to se nám také vyplatilo, když jsme dali gól na 1:0. Chvíli poté jsme sice obdrželi gól z penalty na 1:1, ale to nás nepoložilo a ještě do konce půle jsme zvýšili na 2:1. V kabině jsme si řekli, co jsme potřebovali, a dalo by se říct, že to i vyšlo. Přidali jsme další dva góly a řekl bych, že jsme zaslouženě získali tři body.“

SK Senco Doubravka
Trenér A. Jindra: „Prohráli jsme vysoko, prohráli jsme zaslouženě. Ačkoliv soupeř podal průměrný výkon, tak mu to stačilo, aby jednoznačně vyhrál. Udělali jsme hodně hrubých chyb a soupeř je trestal.“



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - O. Kosobud [-] , J. Kosobud [-] , M. Málek [-] , J. Knotek [-] - J. Michalec [-] , L. Sedlák [-] (85. M. Skalický [-] ) , P. Dvořák [-] (85. M. Kálal [-] ) , J. Barda [-] - M. Suchan [-] (77. J. Šmitmajer [-] ) , M. Hajný [-] (81. V. Charypar [-] )

SK Senco Doubravka
V. Bouzek [-] (77. J. Schimmer [-] ) - P. Krejčí [-] , F. Kuťák [-] (74. A. Kolář [-] ) , P. Vyleta [-] , P. Knakal [-] , T. Navrátil [-] (63. M. Trojanec [-] ) , D. Sýs [-] , D. Novák [-] (74. J. Vlk [-] ) , D. Brabec [-] , P. Morávek [-] , M. Ungr [-] (45. D. Künstner [-] )

ŽK: 42. J. Knotek - 82. D. Sýs , 87. A. Kolář .
Hráči zápasu: M. Suchan .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Dujsík Jiří - KOTYZA Václav, RAPLÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.