Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

29.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Motorlet si zastřílel a skončí na druhém místě


Branky


0

S odchodem kouče Novotného se fotbalisté Motorletu vypořádali přímo parádně a sedmi góly zničili plzeňský Petřín. Vzhledem k zaváhání Karlových Varů tak mají Jinoničtí zajištěné druhé místo v Divizi A.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrozivé chyby hostů ve vápně

I když Motorlet okupuje skvělou druhou pozici v Divizi A, během týdne došlo k nečekané změně. Trenér Novotný se dozvěděl, že u týmu končí, a v nedělním utkání už dočasně vedl Jinonické sportovní ředitel Ledvinka. Jakkoliv těžká situace to pro hráče a celý realizační tým Motorletu byla, vypořádali se s ní na jedničku.

 

Petřín sice vstoupil do zápasu poměrně aktivně, držel míč na kopačkách a měl dvě standardní situace, nic z nich však nevytěžil. Naopak z té druhé přišel první gól do jeho sítě. Domácí hráči totiž bleskurychlým přechodem do útoku překvapili svého soupeře a Ondřej Měska přehodil Pflegera v bráně Petřína. Od úvodního hvizdu neuběhla ani čtvrthodina a Motorlet vedl o dva góly, když se znovu prosadil Ondřej Měska.

 

A Motorlet ani s přibývajícími minutami na tempu neubíral, naopak. Plzeňští hráli sice v poli vyrovnanou partii, avšak v pokutových územích na obou koncích hrací plochy hořeli jako papír. Góly padaly po akcích vedených ve středu hřiště, vyhozených do krajních prostorů a následných centrů do vápna nebo zpětnými přihrávkami, s čímž měli hosté obrovské problémy. Ve 28. minutě se prosadil krajní bek Jan Karbulka a o deset minut později se radoval pro změnu Martin Podzemský.

Gólostroj se nezastavil

Moc dlouho se skórováním neotáleli Jinoničtí ani ve druhém poločase, když v 55. minutě proměnil brejk v gólovou tečku Josef Krolop. Pár sekund po uplynutí jedné hodiny hry zvýšil už na hrozivých 6:0 ze standardní situace Jiří Ptáček a Energetici se možná obávali, aby nedostali desítku.

 

To se nestalo, do jejich sítě už přistál jen jeden gól. Pět minut před koncem se prosadil střídající František Hák. Alespoň na jeho branku hosté odpověděli, když Bednář našel Vohrnu a ten oslovil Petra Bendla, jenž propálil Foferku.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit!



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Sportovní ředitel K. Ledvinka: „Vzhledem k tomu, že u nás v klubu došlo ke změnám a já jsem vedl první trénink v pátek, nebylo to pro nás všechny jednoduché. Domnívám se, že jsme to zvládli. Začali jsme hrát systém 4-1-3-2, větší počet hráčů jsme zapojili do útočné fáze hry. Na modelovém tréninku v pátek jsme si to vyzkoušeli, nechtěl jsem ale dělat moc změn, aby neměli hráči velký zmatek v hlavách. Mám pocit, že hráči mají chuť plnit taktické pokyny, které jsme si domluvili. Pro mě je toto vítězství vítězstvím TÝMU. Nechtěl bych zbytečně a provokativně někoho individuálně vyzdvihovat. Všichni splnili to, co jsme si v taktické přípravě na utkání zadali. Vyzdvihl bych tým nad jednotlivce, za co jsem strašně rád, protože pro nás všechny to nebyla jednoduchá situace.“

SK Petřín Plzeň
Trenér R. Vodrážka: „Výsledek je příšerný. V poli jsme byli domácím vyrovnaným soupeřem, ale naprosto jsme propadli ve vápnech. Když domácí vlezli do vápna, tak to byla tutovka nebo gól. Fotbal se hraje na góly a tohle jsme absolutně nezvládli. Celkově je to škoda, nebylo to na sedmičku.“



Sestavy


FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - L. Kučera [-] , O. Měska [-] (69. J. Jonáš [-] ) , J. Krolop [-] (69. D. Scharf [-] ) , P. Novotný [-] (79. O. Stříbrský [-] ) , V. Kotrba [-] , J. Machurka [-] , J. Pyšek [-] (79. R. Klouček [-] ) , M. Podzemský [-] (69. F. Hák [-] ) , J. Karbulka [-] , J. Ptáček [-]

SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - V. Světlík [-] (46. P. Škarda [-] ) , J. Peterka [-] (46. L. Chocholatý [-] ) , J. Hartl [-] (78. M. Vohrna [-] ) , L. Zoubek [-] , J. Ječmen [-] (46. M. Trojovský [-] ) , P. Bednář [-] , P. Bendl [-] , P. Papáček [-] , J. Šulc [-] (46. P. Štych [-] ) , M. Fillinger [-]

ŽK: 41. M. Podzemský - 60. L. Zoubek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Raplík Lukáš - FOJTÍK Martin, SEVERÝN Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.