Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 10:15

27.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

7.0

Jídlo

5.0

Hrací plocha

8.0

Zázemí

7.0

Tahák kola po zásluze ovládl Motorlet


Branky


50. F. Hák , 72. O. Měska , 82. F. Hák
0

Šlágr 27. kola, a možná i celého jara, se odehrál v Praze na hřišti Motorletu. Domácí byli zkrátka lepším týmem a ve druhém poločase se třikrát přesně trefili do sítě Karlových Varů. Hlavním hrdinou zápasu byl střídající František Hák, jenž se do hry dostal po přestávce a vstřelil dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli gól nepadl

Ač se jednalo teprve o 27. kolo, lze směle tvrdit, že Motorlet Praha a Karlovy Vary odehrály rozhodující utkání o druhou příčku v tabulce. V posledních kolech se sice může stát ještě spousta věcí, ale vzájemný zápas dvou aspirantů na postup do ČFL minimálně hodně napověděl.

 

Už od prvních momentů působili lepším dojmem Jinoničtí, svého soupeře přehrávali, jenže vypracované šance nedokázali využít. Domácí se dostali přibližně ke třem gólovým situacím, mrzet je musela především Hájkova neproměněná tutovka. Na druhé straně o sobě dal vědět Psohlavec, když se ve vápně povedeně uvolnil a jeho pokus musel likvidovat gólman Foferka. Živý první poločas byl v režii domácího mužstva, skóre však zůstalo bezbrankové.

Povedená střídání a jeden sporný moment

Motorletu náramně vyšla střídání. Do druhého poločasu místo zraněného Hájka naskočil Hák a hned za pět minut se gólově prosadil. Karlovarští sice chtěli i nadále pokračovat v pevné defenzivě a vyrážet do rychlých brejků, jenže v 50. minutě podběhl hostující gólman Strnad lehký balón a František Hák vsítil jednoduchou branku.

 

První branka Buldoky trochu probudila a ti začali kousat. V 66. minutě přišel asi rozhodující moment celého zápasu. Psohlavec hlavičkoval na bránu a Foferka zázračně míč vyrazil, jenže možná až ve chvíli, kdy byl kulatý nesmysl za brankovou čárou. Rozhodčí byl však jiného názoru než lavička hostí, a tak skóre zůstalo nezměněno. V 72. minutě se naopak podruhé zaradovali domácí, když na 2:0 zvýšil znovu střídající a po třech minutách pobytu na hřišti skórující Ondřej Měska.

 

V závěru utkání Karlovarští otevřeli hru a snažili se s výsledkem ještě něco udělat, stal se však opak. Po dlouhé přihrávce se na lajně uvolnil Měska, nacentroval míč před bránu ideálně pro Františka Háka a ten ho poslal hlavou pod vingl. Motorlet tak dal zapomenout na nepodařené zápasy z předchozích týdnů a znovu se vrátil na druhou příčku.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit!



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Předseda R. Blažek: „Nastoupilo za nás úplně jiné mužstvo než v posledních čtyřech kolech. Vlétli jsme do zápasu, bylo tam nasazení, fotbalovost, kombinace i střelba, která nám v předchozích utkáních chyběla. Dnes zahrál náš mančaft velmi dobře. V prvním poločase jsme podle mě Vary přehráli ve všech aspektech, měli jsme minimálně tři gólové šance. Vary dnes neměly takový drive. Do druhého poločasu šel místo zraněného Hájka Hák a byl to náš nejlepší hráč. Vnesl do hry větší dynamiku, dal první gól pár minut po příchodu na hřiště. Druhým hráčem zápasu byl gólman Foferka, jenž zázračně chytil pravděpodobně na lajně hlavičku soupeře. Kdyby hosté srovnali, zápas se mohl vyvíjet jinak. Ocenění si ale zaslouží všichni, bojovali, dali do zápasu všechno. Šli jsme za vítězstvím a vyhráli jsme.“

FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „Zasloužená výhra Motorletu, ale určitě ne o tři góly. Bohužel, co jsme hráli na jaře na Hořovicku i teď na Motorletu, tak na tato zkušenější mužstva nestačí. Našemu mladému mužstvu ještě něco chybí. Je to škoda, po poločase jsme se nevyvarovali hrubých individuálních chyb a po zásluze prohráli.“



Počet diváků: 180. Rozhodčí: Klupák Petr - KRUPKA Pavel, MÍČ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.