1:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

26.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Rokycanech se body dělily, šťastnější odjíždějí Malšané


Branky


0

Do utkání vstoupili lépe domácí, když se dostali do vedení. Na úvodní branku však brzy zareagovali hosté Jasanským a bylo srovnáno. Ač měla obě mužstva pár příležitostí rozhodnout zápas, musely pomoci pokutové kopy. V nich se radovali hosté. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kdo přišel později, prohloupil

Zápas Rokycan s Roudným začal zostra a hned v prvních deseti minutách viděli diváci dvě branky. Do vedení šli po pěkné kombinaci fotbalisté ze západních Čech. Grambal podržel balón a poslal ho Královi, který na nic nečekal a přesně našel Michala Černého. Ten obstřelil gólmana Konečného a Rokycanští se mohli radovat z povedeného nástupu.

 

Moc dlouho jim však vedení nevydrželo. O pár minut později totiž chyboval stoper Procházka, když se neúspěšně pokusil napadat Martina Jasanského. Nejlepší střelec Malšanů využil situace, jak nejlépe mohl, a svůj samostatný nájezd na Vilda zakončil střelou za jeho záda. Jihočeši se dokonce mohli dostat do vedení. Po další chybě domácí obrany se do úniku dostal Held, udělal kličku brankáři, ale míč poslal vedle! Zápas se poté trochu zklidnil a tempo opadlo, hrál se vyrovnaný fotbal. Ve 37. minutě ještě zahrozil Král, mířil však nepřesně.

Ve druhé půli gól nepadl

První šanci druhého poločasu měl v 55. minutě Grambal, po přihrávce P. Aubrechta střílel přibližně půl metru vedle. Za dalších dvacet minut mohl skórovat střídající Pfeifer po Černého centru, jenže sám před brankářem trestuhodně minul míč. Pak se krásnou ranou prezentoval Jasanský a Vild se musel hodně natahovat, aby balón vytěsnil mimo. V 85. minutě mohl rozhodnout Held a vystřelit tak všechny body pro Malši, znovu se však zaskvěl Vild.

Konečná pro Rokycany

Penaltový rozstřel patřil gólmanovi Konečnému. Lapil totiž dva pokusy rokycanských exekutorů a vzhledem k tomu, že hosté se ani jednou nemýlili, odjíždí Malšané s druhým bodem v kapse.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany
Trenér P. Aubrecht: „Začali jsme dobře, šli jsme do vedení, ale naše chyba nastartovala soupeře, dostal se zpět do hry. Pak se hrál vyrovnaný fotbal, chvilku jsme byli lepší my, chvilku soupeř. Pro nás je to čtvrtý zápas v řadě, kdy jsme neprohráli, ale bohužel jsme těch bodů chtěli a měli mít víc. Jednoznačně bych vyzdvihnul Honzu Hereita.“

TJ Malše Roudné
Trenér L. Šolc: „Jsme spokojeni se dvěma body, teď se každý bod počítá. Pro nás jsou to dva body plus a jsme za to rádi. Vyzdvihl bych Konečného za to, že nám pomohl v penaltách. Vychytal nám druhý bod, zneškodnil dvě penalty.“



Sestavy


FC Rokycany
J. Vild [-] - P. Grambal [-] , O. Král [-] (73. P. Pfeifer [-] ) , D. Skopový [-] (80. J. Šafár [-] ) , P. Aubrecht [-] (73. J. Vaščák [-] ) , J. Procházka [-] , L. Aubrecht [-] , M. Černý [-] , J. Hereit [-] , Š. Špic [-] , J. Klír [-]

TJ Malše Roudné
D. Konečný [-] - M. Jasanský [-] , L. Havel [-] , M. Průcha [-] (46. L. Vávra [-] ) , D. Růžička [-] , M. Held [-] , J. Píša [-] , O. Otepka [-] , P. Kössl [-] , J. Vogl [-] (60. P. Turek [-] ) , T. Lonsmín [-]

ŽK: 60. O. Král , 75. P. Grambal - 82. L. Havel .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - MELNIČUK Vladimír, NEHASIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.