0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

25.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva smrtící brejky a Aritma bere tři body


Branky


0

Doubravka byla sice na míči silnější, během celého zápasu se jí však nepodařilo pevnou defenzivu Aritmy překonat. Hosté naopak dokázali dvakrát zužitkovat rychlé protiútoky a slaví cenné tři body. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z žádné šance nezapršelo

Atraktivní utkání začala lépe Aritma, když měla v úvodních vteřinách míč na svých kopačkách a nevyužila několik standardních situací. Paradoxně největší šanci měli však domácí fotbalisté. Po útoku vedeném Navrátilem na pravé straně a centru před bránu šikovně tečoval balón Brabec, hostující gólman Havránek se blýskl povedeným reflexivním zákrokem!

 

První šanci Aritmy zařídil Rybka, když výborně našel Müllera mezi rozestoupenými stopery Krejčím a Novákem. Útočníka Vokovických ale zradilo zpracování a pro míč si bez problému doběhl brankář Bouzek. Následně zamířil na domácí bránu i sám Rybka dalekonosnou střelou, ale Bouzek byl pozorný. Další šance patřila domácím, když navedli míč středem hřiště, který se díky příhodné teči dostal k Trojancovi. Útočník plzeňského týmu jako by se šance spíše zalekl a poslal svou ránu čtyři metry vedle.

 

 

I nadále se hrál svižný a otevřený fotbal, diváci se měli na co koukat. Doubravka byla silnější na míči, Aritma jí zdatně sekundovala. Po centru aktivního Rybky se k hlavičce dostal Müller, zamířil přibližně metr nad bránu. Za dalších pár okamžiků rozehrál Kozel na Podobského, jenž si prodloužil balón, oběhl domácího beka a odhodlal se ke střele, která prosvištěla jen těsně nad břevnem Bouzkovy klece! Velkou šanci měl ještě na druhé straně Navrátil, ale taktéž neuspěl.

Nedáš, dostaneš

Ve druhé půli Aritma ještě více zpevnila už tak kvalitní defenzivu a domácí tým prakticky k ničemu nepustila. Nejblíže skórování byla Doubravka po úsměvném momentu, když se po pěkné akci Plzeňanů nedomluvili Modr s Havránkem a obránce Aritmy v pádu napálil vlastní břevno. Od něj se míč odrazil k překvapenému Trojancovi, jehož rána byla natolik slabá, že ji Turbák dokázal odkopem odvrátit!

 

Vokovice hrozily z rychlých protiútoků, byli schopní v pěti šesti lidech přečíslit hráče Doubravky. Většina z těchto brejků však končila nepřesnou přihrávkou nebo ne příliš povedenou střelou. V podstatě jediná šance Doubravky přišla v 75. minutě. Po centru ze strany měl gól na hlavě krajní bek Sýs, jenže zklamal. Hned z rozehrávky poslal Havránek míč na Modra, ten posunul Turbákovi, který na tři doteky přihrál Květoňovi. Po jeho sklepnutí se míč dostal k Rybkovi a vybídnutím nepohrdl Romanovskyy, jenž se neunáhlil a využil brejk dva na nikoho přihrávkou Miroslavu Müllerovi, na něhož už zívala prázdná brána. Krásná akce po pravé straně a první gól utkání!

 

Hned za další dvě minuty přidala Aritma druhý pojišťující gól. Domácí zahrávali standardku, ale našli pouze Turbáka, který míč odhlavičkoval ke Květoňovi. Ten posunul míč na Müllera, jenž prodloužil na Romanovského. Z pravé strany si dobře naběhli jak záložník Podobský, tak obránce Vávra. Právě vokovického beka našel Romanovskyy svým pasem a Pavel Vávra se z první opřel do míče – úspěšně! Opařeným domácím nezbyly fyzické ani psychické síly na zvrat, a tak Aritma slaví velmi cennou výhru.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Trenér A. Jindra: „Ještě jsem to ve své trenérské kariéře asi neudělal, ale přesto, že jsme prohráli, tak musím hráče pochválit za přístup k utkání a především za předvedený výkon. Dobře jsme kombinovali, vytvářeli si šance, bohužel jsme nezvládli jejich zhodnocení. Tím pádem soupeř vyhrál zaslouženě. Výborný výkon podal Petr Morávek.“

SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: „Věděli jsme, že nás na Doubravce čeká těžký zápas. Poslední dobou považuji Doubravku za jeden z nejlepších mančaftů soutěže. Ve svém středu mají několik výborných mladých nadějných hráčů, kteří chtějí hrát fotbal a umí to. V první půli měl soupeř několik dobrých šancí a ať už se štěstím nebo díky Havránkovi jsme je přečkali. Druhou půli jsme si upřesnili věci, jak budeme bránit, a hráči to dodrželi perfektně. Domácí jsme nepustili do žádné šance a čekali jsme na tu svou, která přišla. Dvakrát jsme Doubravku potrestali z brejků. Pro nás velmi cenné vítězství. Nebudu říkat, že jsme vyhráli zaslouženě, to ne. Spíš jsme svoje šance proměnili a soupeř ne. Určitě bych vyzdvihl Jirku Havránka, dobře odehrála celá obranná čtyřka, vypíchl bych střelce branky Pavla Vávru. Kvůli zranění a škole teď nehrál, takže nebyl úplně fit, ale po sprintu a hezké akci dal gól. Veprostřed hřiště odehrál výborný zápas Ondra Rybka a vepředu se zase pral Míra Müller, vyhrál spoustu soubojů a dal rozhodující gól.“



Sestavy


SK Senco Doubravka
V. Bouzek [-] - P. Morávek [-] , F. Kuťák [-] , P. Vyleta [-] (71. J. Chvojka [-] ) , P. Krejčí [-] , M. Trojanec [-] , D. Sýs [-] , D. Novák [-] , F. Soukup [-] , D. Brabec [-] (89. D. Künstner [-] ) , T. Navrátil [-] (86. M. Ungr [-] )

SK Aritma Praha
J. Havránek [-] - J. Kozel [-] , M. Müller [-] , M. Veliký [-] (61. L. Květoň [-] ) , M. Romanovskyy [-] , F. Turbák [-] , I. Bogár [-] , O. Rybka [-] , T. Modr [-] , P. Vávra [-] , F. Podobský [-]

ŽK: 28. D. Novák , 40. D. Brabec , 59. T. Navrátil , 64. F. Soukup , 86. J. Chvojka - 27. F. Turbák , 59. O. Rybka , 66. J. Kozel , 72. L. Květoň , 77. M. Romanovskyy .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šimeček Libor - MÍČ Vojtěch, DUDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.