Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 10:15

25.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

7.0

Jídlo

3.0

Hrací plocha

5.0

Zázemí

8.0

Petřín přetlačil Milevsko, v závěru rozhodl Vohrna


Branky


0

Divácky neatraktivní zápas mezi Petřínem a Milevskem přinesl jen jedinou branku, kterou v 87. minutě vstřelil obránce Vohrna. Vzhledem k předvedenému výkonu Vzduchotechniků  zůstaly tři body v Plzni zcela po právu. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejhorší poločas za sezónu

Do sobotního dopoledního utkání vstoupily celky plzeňského Petřínu a milevského ZVVZ s touhami získat zase nějaký ten bod, oba týmy rozšířily svůj bodový zisk naposledy shodně ve 22. kole. Petřínští chtěli navázat na povedený výkon z Karlových Varů a od prvních minut byli také aktivnějším týmem.

 

Svou převahu však nedokázali ani přetavit v pořádnou gólovou šanci, minimálně třikrát sice dávali míč před prázdnou bránu, hosté dokázali s vypětím všech sil všechny jejich pokusy odvrátit do bezpečí. Spíše tak platonický tlak Plzeňských umocnila neschopnost Jihočechů nějaké kloudné akce nebo alespoň přesné přihrávky. Dle slov trenéra Syrovátky předvedli jeho svěřenci nejhorší poločas za celou sezónu!

Hrdina Vohrna

Také druhý poločas pokračoval v nastoleném trendu. Domácí toužili po třech bodech, Milevsku evidentně stačila remíza a nikam se nehrnulo. Mohlo také poděkovat rozhodčímu, že po jednom zákroku ve vápně Vzduchotechniků zůstala jeho píšťalka klidná.

 

S přibývajícími minutami se hra hostů přece jen trochu zvedla a málem, že nepotrestali vyběhnuvšího gólmana Příhodu. Toho se pokusil z poloviny hřiště překonat jeden z hráčů Milevska, ale Příhoda se stačil vrátit a vytěsnit míč na roh. Zaslouženého gólu se Petřínští dočkali v 87. minutě. Marek Vohrna získal míč, předvedl osmdesátimetrový sprint a napálil ho „pod klacek“, gólman Dvořák byl bez šance. Poslední minuty si domácí pohlídali a slaví spravedlivou výhru.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Trenér R. Vodrážka: „Navázali jsme na výkon ve Varech. Mělo to hlavu a patu. Jak nedokážeme dávat moc góly, tak se v zápasech trápíme. Tohle vítězství jsme si ale zasloužili, byli jsme o ten gól lepší. Zaplať pánbůh za to. Vyzdvihl bych na stoperu Zoubka, chyběl Světlík, což bylo hodně znát. Pak samozřejmě Vohrnu. Chtěl už deset minut předtím střídat, pak šel do osmdesátimetrového sprintu a rozhodl utkání.“

FC ZVVZ Milevsko
Trenér K. Syrovátka: „Odehráli jsme nejhorší zápas v sezóně. Kazili jsme snad každou přihrávku, kterou jsme dali. Nedařilo se nám. První poločas byl hodně špatný a domácí byli jasně lepší. Druhý poločas se to zlepšilo, hra se otevřela a mohli jsme dát gól. Rozhodla až 87. minuta, kdy jsme nesmyslně po ztrátě míče nepřerušili hru a nechali hráče přeběhnout celé hřiště.“



Počet diváků: 130. Rozhodčí: Míč Vojtěch - ŠIMEČEK Libor, SVATÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.