1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 10:15

22.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pražané nedokázali zužitkovat šance a berou jen bod


Branky


0

Aritma a pokutové kopy, dvojice, které to snad nikdy fungovat nebude. Jenže v tomto zápase k nim vůbec dojít nemuselo, kdyby Vokovičtí využili některé z vytvořených příležitostí. Nové Strašecí vsadilo vše na jednu kartu, a tou byla obrana. Nakonec si z Prahy odváží dva body a úsměv na tváři. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zase to staré otřepané fotbalové pravidlo

Do utkání dvou týmů ze středu divizní tabulky vstoupili mnohem lépe Vokovičtí a hned od prvních minut se hrálo v podstatě jen na polovině Nového Strašecí. První šance přišla v 6. minutě, když na pravé straně hezky zakombinovali Matějka s Rybkou. Druhý jmenovaný poslal balón po lajně na Turbáka, ten přesprintoval obránce a nacentroval na zadní tyč. Gólman Doubrava situaci podcenil a míč se zjevil u překvapeného Podobského, jehož hlavička-nehlavička se pouze odrazila od bránícího fotbalisty na rohový kop. Po něm měl velkou šanci hlavou Kozel, mířil však vedle.

 

Novostrašečtí se snažili hrát na rychlé protiútoky, ty však hráči Aritmy rozbíjeli už na polovině hřiště. Další šanci měl po rohovém kopu Ambrus, i on mířil hlavou mimo tři tyče. Po pár minutách vysunul Rybka Turbáka, který z první placírkou našel Bogára, jemuž se balón smolně zamotal pod nohama. Ve 25. minutě se paradoxně prosadili hosté. Turbák zbytečně ztratil míč a jeden ze Sokolů nastřelil pouze obránce Aritmy. Míč se příhodně odrazil k Patriku Svobodovi, jenž byl na penaltě úplně sám a propálil Havránka v bráně Pražanů.

 

Obraz hry se nezměnil, Nové Strašecí začalo ještě více bránit. Standardních situací domácích začalo přibývat, Modr po jedné z nich mířil znovu vedle. Pražský tým hrozil i nadále hlavně ze standardek, z žádné se ale vyrovnávací branka neurodila.

Zasloužené vyrovnání

Ve druhém poločase se Aritma herně zvedla, k čemuž jí pomohl také příchod Hrabáka za nevýrazného Bogára. V 64. minutě se zároveň dočkala zaslouženého vyrovnání. Hrabák rozehrál nakrátko roh na Květoně, ten si postrčil míč před velké vápno a krásnou střelou orazítkoval tyč! Balón se odrazil přesně na nohu Martina Ambruse a kapitán Vokovických nabídnutou šanci využil.

 

Pražský tým mohl vývoj zápasu obrátit ve svůj prospěch. Kozel snad třikrát nebezpečně centroval do pokutového území, jednou se míč dostal až ke Květoňovi, který zázračným způsobem z jednoho metru překopl bránu! Pak se také musel po nebezpečné hlavičce předvést hostující gólman Doubrava a špičkami prstů vytáhnul míč nad břevno. Když ani v 90. minutě nedokázal střídající Volek rozhodnout poté, co ho zradil první dotek s balónem, bylo jasné, že se půjde do penalt.

Penalty znovu v neprospěch Aritmy

A jak už je známo, Aritmě pokutové kopy nejdou. Kuriózní moment nastal ve čtvrté sérii, když šel za hosty kopat gólman Doubrava a svému protějšku dal housle na brankové čáře. Jak řekl trenér Kubr, tenhle hořce úsměvný moment jasně definoval celý zápas a hlavně penalty Aritmy.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: „Pro nás dnes určitě velká ztráta dvou bodů. Soupeře jsme měli porazit, byli jsme během celého zápasu lepší a fotbalovější. Fotbal dnes spravedlivý nebyl, ale na to se vymlouvat nechci. Šancí jsme měli dost, měli jsme nějakou proměnit a zápas vyhrát. Nebylo nám přáno, z našeho pohledu je to teď strašně upracované. Odráží se od nás špatně balóny, stojíme tam, kde stát nemáme. Ztráta dvou bodů. Vyzdvihnout někoho je těžké, ale jmenuji Martina Ambruse. Vstřelil vyrovnávací gól, jinak moc práce dnes neměl. Těžko z naší strany dnes vybírat.“

TJ Sokol Nové Strašecí
Trenér L. Šíma: „Zápas byl o bojovnosti, rozhodla naše disciplína a zodpovědnost v bránění. Díky tomu vezeme dva body z horké půdy z Prahy. Vyzdvihl bych střední záložníky Hartmana a Bláhu.“



Sestavy


SK Aritma Praha
J. Havránek [-] - D. Matějka [-] , M. Müller [-] , F. Podobský [-] (60. L. Květoň [-] ) , I. Bogár [-] (43. L. Hrabák [-] ) , O. Rybka [-] , T. Modr [-] , P. Gregora [-] , J. Kozel [-] , M. Ambrus [-] , F. Turbák [-] (80. T. Volek [-] ) , M. Müller [-]

TJ Sokol Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - M. Bláha [-] , P. Svoboda [-] , L. Mrázek [-] , M. Mžourek [-] , J. Kapek [-] , P. Duchoň [-] , M. Hartman [-] , J. Ducár [-] , L. Beneš [-] (56. D. Dolák [-] ) , L. Palko [-]

ŽK: 37. P. Gregora , 72. M. Müller - 17. M. Hartman , 48. L. Palko , 63. M. Bláha , 72. M. Mžourek , 82. L. Mrázek .
Hráči zápasu: M. Ambrus - M. Hartman , M. Bláha .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Míč Vojtěch - KLUPÁK Petr, KRUPKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.