2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

20.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy neměly s oslabeným Milevskem problém


Branky


0

Domácí ustáli počáteční tlak Milevska, aby zásluhou Chirinciuce otevřely skóre ve 39. minutě utkání. O pár minut později dostal červenou kartu hostující Koutník a snížil šance Vzduchotechniků na minimum. V úvodu druhého poločasu se trefil Říský a upravil skóre na konečných 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvojnásobný vzruch v závěru poločasu

Na Rozvoji přivítali klatovští fotbalisté soupeře z Milevska, se kterým nehrají zrovna rádi. Respekt ze svého soka jako by v úvodních minutách svazoval Západočechy. Vzduchotechnici se dostávali do pěkných šancí, jenže se jim nedařilo ve finální fázi. Postupem času se Klatovští oklepali a Milevsku se vyrovnali.

 

Na konci prvního poločasu se odehrály dvě věci, které stanovily ráz utkání a napověděly, jak celé utkání vůbec dopadne. Nejprve v 39. minutě překonal gólmana Šmitmajera povedeným zakroucením míče z rohového kopu až do brány Denis Chirinciuc a poslal Klatovy do vedení. O čtyři minuty později podrazil hostující Koutník unikajícího protihráče, a zmařil tak zjevnou gólovou příležitost domácímu týmu, následovala tedy červená karta a velká komplikace pro Milevsko.

Říského pojišťovák

Jak špatně první poločas pro hosty skončil, stejně špatně pro ně začal ten druhý. V 52. minutě se totiž prosadil po Krásného akci David Říský a rozhodl, že tři body zůstanou v Klatovech. Ani v deseti lidech Vzduchotechnici nesložili síly, pokusili se s výsledkem ještě něco udělat. Západočeská obrana však zafungovala na jedničku a nic vážnějšího před Rojíkem ani nedovolila.

 

Tři body tak zůstaly na Rozvoji a Klatovy uhájily páté místo v divizi před dotírajícími Doubravkou a Rokycany. Milevští fotbalisté si naopak v boji o záchranu moc nepomohli a budou doufat, že v dalším utkání s Rokycany předvedou lepší produktivitu.



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Brankář J. Rojík: „Začátek zápasu nebyl z naší strany aktivní, soupeř se dostával do slibných situací, ale chyběla mu finální přihrávka nebo samotná koncovka. Poté jsme dali ve 39. minutě gól a už bylo na nás vedení do poločasu udržet, navíc se jeden ze soupeřových hráčů nechal vyloučit. Druhý poločas jsme relativně kontrolovali, přidali další gól a zaslouženě vyhráli. Za hráče zápasu bych označil Krásného a Mészárose.“

FC ZVVZ Milevsko
Záložník J. Michalec: „Byl to hodně bojovný zápas. Myslím si, že jsme Klatovy na začátku zápasu přehrávali, a to je zaskočilo. Vytvořili jsme si nějaké šance a jednu gólovou. Řekl bych, že tak po dvaceti minutách se dostali do hry a začali více kombinovat. Měli několik šancí za sebou, jednu z nich pak proměnili a chvíli na to nám rozhodčí vyloučil hráče. Takže druhou půli jsme hráli o deseti. Hned z úvodu jsme dostali druhý gól a věděli jsme, že zbytek zápasu budeme muset dobojovat. Řekl bych, že o deseti jsme hráli lépe než první půli. Vytvořili jsme si šance, ale trápilo nás zakončení. Škoda jen, že jsme nevstřelili alespoň jeden gól. Myslím si, že bychom si ho zasloužili, minimálně za ten bojovný výkon.“



Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - L. Krásný [-] , M. Lukeš [-] (89. D. Pavlovič [-] ) , O. Kadlec [-] (72. D. Dolanský [-] ) , D. Říský [-] , I. Vojtko [-] (64. P. Kotrba [-] ) , M. Mészáros [-] (84. D. Matějka [-] ) , M. Janda [-] , P. Rybák [-] , D. Žáček [-] , D. Chirinciuc [-] (87. Z. Cibulka [-] )

FC ZVVZ Milevsko
J. Šmitmajer [-] - P. Dvořák [-] , J. Marvan [-] (68. J. Kosobud [-] ) , J. Barda [-] (58. L. Sedlák [-] ) , J. Komárek [-] , F. Koutník [-] , J. Suchan [-] , J. Michalec [-] , O. Kosobud [-] , J. Vodňanský [-] (58. M. Hajný [-] ) , J. Škrábek [-]

ŽK: 34. P. Rybák , 53. D. Chirinciuc , 68. M. Mészáros , 89. M. Janda - 47. J. Vodňanský . ČK: 43. F. Koutník .
Hráči zápasu: L. Krásný , M. Mészáros .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Matějček Milan - MACHÝČEK Lukáš, ŠTEFAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.