1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

19.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Živou vodou pokropený Slavoj si přivezl čtvrtou jarní výhru v řadě


Branky


36. D. Dolák - 15. J. Wagner , 18. J. Kabele
0

Stoprocentní bodový zisk zdobí i po sobotním podvečeru Slavojáky. Zcela zasloužené vítězství vybojovali také na hřišti doma silného Nového Strašecí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva slepené krumlovské góly

Domácí tým zaskočili velmi aktivní hrou, nenechali se zastrašit, naopak na novostrašecké vletěli od úvodního hvizdu. V brance dali příležitost druhému z dua svých vyrovnaných gólmanů Š. Beránkovi, v poli se museli vyrovnat s další neúčastí nemocného špílmachra Nováka.

 

Již ve 4. minutě dopravili Cardou míč do sítě, rozhodčí na čáře ale zvedl ofsajdový praporek, i když porušení pravidel diváci až tak neregistrovali. Slavojáci se nenechali rozhodit, po chvíli se opět dostali Cardou do brankové příležitosti, ale vytáhlý forvard správný moment prováhal a pád na zem sudí ocenil žlutou kartou na jeho konto.

 

Za svou aktivitu však hosté byli odměněni vzápětí zásluhou hlavičky Jakuba Wagnera. Ten dokonal dílo Klivandy hned dvakrát faulovaného ve vápně - 0:1. Domácí nedostali žádný prostor na to, aby se mohli z nečekaného průběhu oklepat. Tentokrát to byl Jakub Kabele a další z jeho ukázkových standardek. Míč si pozorně postavil osmadvacet metrů od brány, opřel se ostře do něho a pumelice zamířila nechytatelně do šibenice - 0:2.

 

Hosté nadále aktivně zaměstnávali domácí tým, ovšem stačila chvilka nepozornosti po autovém vhazování, kdy se ne všichni potřební hráči dostali za balón, a Středočeši dopravili míč k mladíčkovi Dominikovi Dolákovi, pro něhož nebyl problém skórovat - 1:2.

Uhlídané vítězství

Druhý poločas začal až po dvaadvaceti minutách, protože na trávníku zůstal po faulu v posledních vteřinách první půle neschopný pohybu brankář Š. Beránek. Pomohli mu až zdravotníci ze sanitky, která vjela přímo na plochu a následně ho převezla do nemocnice. Zde se naštěstí nepotvrdila zlomenina, ale "jen" těžká distorze kotníku a holeně. Do branky tak šel Trnka a neotřesení Slavojáci začali opět náporem. Zase to byl smolař zápasu Carda, jenž po dalším uvolnění nedokázal zúročit samostatný průnik.

 

Domácí borci se snažili o aktivitu, ale kolektivní výkon českokrumlovských hráčů byl proti. V 65. minutě úřadovala Ducárova levačka z rohu, avšak Soukup mířil velmi nepřesně. Na jeho další pokus si výborně počíhal Trnka, a když v posledních vteřinách nastavení domácí poslali mimo bránu tutovku, mohli se na jaře již počtvrté v řadě radovat jihočeští borci. Zcela po zásluze - v prvním dějství byli jasně lepší, ve druhém poločase bojovnější a zkušeně šli za vítězstvím.

(autor: František Lippl)



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Trenér L. Šíma: „Zápas byl bojovný, řekl bych, že místy až moc. Až budeme mít širší kádr, tak budeme doma vyhrávat. S jedenácti lidmi to asi moc nepůjde. Vyzdvihl bych dva naše hráče – Doláka a Hartmana, ti bojovali nejvíc.“

FK Slavoj Český Krumlov
Útočník J. Carda: „Zápas jsme začali výborně, dokonce jsme už ve třetí minutě vstřelili branku, ta pro údajný ofsajd uznána nebyla. Naštěstí však z našeho tlaku přišly další šance a dostali jsme se do vedení. Poté nás uklidnil překrásnou brankou z přímáku Kabele, soupeř byl hodně nervózní. Bohužel jsme mu ke konci poločasu po naší chybě darovali lacinou branku. Do konce zápasu to byl tuhý boj o každý centimetr hřiště, obrana však pracovala na výbornou, a my tak mohli slavit vydřené vítězství. Vyzdvihl bych Kroupu s Dudákem.“



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
P. Kut [-] - L. Beneš [-] , D. Dolák [-] (73. R. Šebesta [-] ) , L. Palko [-] , M. Bláha [-] , J. Kapek [-] , P. Duchoň [-] , M. Hartman [-] , R. Soukup [-] , J. Ducár [-] , J. Mrázek [-]

FK Slavoj Český Krumlov
Š. Beránek [-] (46. M. Trnka [-] ) - M. Svoboda [-] , M. Dudák [-] , L. Mravec [-] , J. Carda [-] (75. J. Grznárik [-] ) , F. Persán [-] (85. R. Žilenko [-] ) , V. Beránek [-] , M. Klivanda [-] , J. Kabele [-] , M. Kroupa [-] , J. Wagner [-]

ŽK: 27. P. Duchoň , 45. J. Mrázek - 11. J. Carda .
Hráči zápasu: M. Hartman , D. Dolák - M. Dudák , M. Kroupa .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kazda Jan - JEŽEK Václav, ŠOB Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.