Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2016 17:00

30.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympia posledním zápasem potvrdila roli lídra soutěže


Branky


0

V předehrávce posledního kola přivítal Nový Bor lídra soutěže Olympii Hradec Králové. I přes tento nezvyklý termín, si na hřiště našlo cestu 85 diváků, kteří viděli snahu svého mužstva o vstřelení branky a jednoduchost v zakončení hostujícího mužstva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v prvním poločase Olympia gólově dominovala

Úvod zápasu byl docela vyrovnaný a zkušení hosté čekali na domácí chyby. První přišla už po necelé čtvrthodince, kdy důraznější hosté vybojovali míč u rohového praporku, a přihrávku do vápna zužitkoval Korba. Hosté se ujali vedení 0:1 a domácí odpověděli výbornou šancí, v kterém ovšem selhali v koncovce. V 21.minutě se prosadil hostující Kuťák a zvyšuje vedení Olympie na 0:2. Domácí opět kontrují Stromeckým, ale opět neúspěšně. A navíc v 24.minutě dostávají lekci z produktivity, kdy se prosadil hostující Krejčík. Ani za stavu 0:3 se domácí nevzdávají a snaží se o vstřelení branky. V 41.minutě k tomu měli domácí opět blizoučko, ale střela skončila na tyči brány hostujícího Kobose. První poločas tak vyhráli velice produktivní hosté 0:3.

V druhém poločase zářil domácí Mach

Do útoku zavelel svému týmu výborně hrající Mach, který v 51.minutě rozjel akci, kdy si narazil míč s Pekařem a přesnou přihrávkou našel spoluhráče Broschinského, který krásnou hlavičkou překonal gólmana Kobose v bráně Olympie. Domácí snížili na 1:3 a i nadále se snažili o vstřelení další branky. V další šanci domácí vychytal gólman Kobos a další tutovka letěla vedle. Hosté mají obrovskou zbraň a tou jsou standardky. V 62.minutě si na míč z přímáčku naběhl hostující Očovan a ten přesnou hlavičkou navýšil skóre Olympie na 1:4. Čtvrt hodiny před koncem dostala Olympia výhodu pokutového kopu, který bezpečně proměnil Očovan a Olympie najednou vedla 1:5. Domácím se až do konce zápasu branku vstřelit nepodařilo a tak zápas skončil 1:5 v prospěch Olympie. V tomto zápase ukázali hosté, proč jsou nejlepším týmem Divize C a proč postupují do ČFL.





Ohlasy k zápasu


FC Nový Bor
Spolupracovník redakce Jiří Obrovský: Kdyby to bylo spravedlivé, tak zápas skončil 5:6 pro Olympii, ale na to se nehraje. Dali jsme tyčku a měli další výborné příležitosti ke skórování. Bohužel dnes se nám střelecky nedařilo. Prohráli jsme si to víceméně chybami v obraně a neproměňováním šancí. Tím nechci snižovat kvalitu Olympie, která má výborné mužstvo a zaslouženě postupuje do ČFL.

FC Olympia Hradec Králové
Spolupracovník redakce František Bárta st.: V posledním utkání jsme zavítali na hřiště Nového Boru, kde jsme zvítězili 1:5 a důstojně jsme se tak rozloučili s mistrovskou sezonou a s divizí.



Sestavy


FC Nový Bor
D. Blumentritt [-] - P. Hauer [-] , L. Čurgali [-] , F. Šimoník [-] - P. Stromecký [-] , L. Kubeš [-] (39. Z. Pekař [-] ) , J. Broschinský [-] , T. Janů [-] , P. Hoke [-] (78. L. Devátý [-] ) - J. Černý [-] - R. Mach [-]

FC Olympia Hradec Králové
P. Kobos [-] - J. Poděbradský [-] , J. Novotný [-] , M. Kosař [-] - M. Demeter [-] (65. Z. Veselý [-] ) , O. Haupt [-] (54. M. Strasser [-] ) , M. Ptáček [-] , D. Ličman [-] (46. P. Očovan [-] ) , K. Krejčík [-] (82. J. Mašek [-] ) - D. Kuťák [-] (58. R. Růžička [-] ) , R. Korba [-]

ŽK: 44. P. Hoke , 70. L. Čurgali , 79. T. Janů .
Hráči zápasu: R. Mach - P. Očovan .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Zadinová Olga - VNUK Josef, HOCEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.