0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

30.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ústí divizi zachránilo na úkor Suchdolu


Branky


0

Zápas o všechno! Tak by se dalo napsat o utkání mezi domácím Suchdolem a hostujícím Ústí nad Orlicí. Suchdolu stačila k záchraně remíza a Ústí potřebovalo vyhrát. Zápas byl dramatický až do konce a definitivně se rozhodlo až v závěru.

Zdroj fotografií: http://afk1994.rajce.idnes.cz/

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se hosté ujali vedení

Od začátku zápasu si domácí tým vytvořil menší převahu a měl častěji míč na kopačkách. Ale akce domácích byly zdlouhavé a pomalé. Naproti tomu hosté měli útoky nebezpečnější. Do první šance zápasu se dostal domácí útočník už v 3.minutě zápasu, ale z hranice vápna přestřelil. Další nadějná šance pro domácí přišla v 7.minutě, ale ani tentokrát si střela mezi tři tyče cestu nenašla. Hosté z protiútoku kontrovali střelou, která připomínala spíše malou domů. V 10.minutě vyslali hosté jedovku na domácího gólmana Kubáta, ale ten skvěle zachránil. V 17.minutě se hostům povedl krásný útok tažený po levé straně, odkud přišel centr skrz pokutové území. Tam si jako první naběhl hostující Souček a na jeho střelu neměl gólman Kubát nárok. Hosté se ujali vedení 0:1 a od té doby se stali i lepším týmem a hnali se za druhým gólem. V 21.minutě chtěl poslat domácí bek malou domů gólmanovi Kubátovi. Jenomže jeho slabou hlavičku vystihl hostující útočník, který obešel i gólmana, ale jeho přihrávka adresáta nenašla. V 24.minutě se šikovně uvolnil domácí hráč, ale jeho střela zpoza vápna letěla nad bránu gólmana Krátkého. V 28.minutě se hostující hráč prokličkoval až k brankové čáře, ale jeho zpětnou přihrávku odvrátil domácí bek na roh. Kolem 32.minuty si Ústí vytvořilo docela veliký tlak, z kterého vytěžilo jednu nebezpečnou střelu těsně vedle. V 44.minutě vystřelil hostující hráč tvrdou ránu těsně nad domácí bránu. První poločas skončil těsným jednobrankovým náskokem pro Ústí, který hostům dával naději záchrany.

V druhém poločase Ústí dobývalo domácí bránu

Do druhého poločasu vstoupili hosté s úmyslem přidat druhou branku a definitivně tak rozhodnout o svém vítězství. Ústí bylo po celý druhý poločas lepším týmem, ale druhý gól se mu dlouho nedařilo vstřelit. V 49.minutě neudržel domácí gólman centrovaný míč, ale hosté toho ke skórování nevyužili. V 51.minutě se na centr z leva naběhl hostující útočník, ale hlavou netrefil odkrytou bránu. Domácím se vůbec nedaří a vše to dokumentovala nepovedená polostřela, polocentr v 55.minutě. V 57.minutě měli hosté opět gólovku, ale brána jim byla malá. Z rychlého protiútoku domácí konečně ohrozili hostující bránu, ale byl z toho pouze roh. V 63.minutě vybojovali důrazní hosté míč. Následná střela pořádně provětrala rukavice domácího gólmana Kubáta, který pořád držel naděje domácích na vyrovnání. Domácí nedokázali využít ani přečíslení tři na jednoho, když na poslední chvíli hasil hostující stoper Strnad. V 71.minutě dostali hosté výhodu trestňáčku z velice dobré pozice. Centr se odrazil před vápno a následná rána letěla vysoko nad. Neuběhla ani minuta a hosté mají opět standardku z úplně stejného místa. Tentokrát skončil centrovaný míč za bránou. V 78.minutě se domácí prokombinovali až do vápna, ale se slabou střelou si hostující gólman Krátký poradil. Domácí v závěru zápasu ožili, tlačili se za vyrovnáním, ale žádnou loženku si nevytvořili. V 86.minutě hosté odkopávají dlouhý míč dopředu, proti kterému vyběhl domácí gólman hluboko do pole. Jenomže hostující hráč byl u míče dřív, a poslal ho doleva na úplně volného Kuklu, který pohodlně skóroval do prázdné brány a upravil na 0:2. V nastaveném čase dostali domácí výhodu standardky, ale míč se od zdi odrazil mimo a poté následná střela letěla daleko vedle. Po výkopu gólmana rozhodčí odpískal konec, který znamenal záchranu pro Ústí a pro Suchdol pád z divize.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Družba Suchdol
Spolupracovník redakce Vladimír Střihavka: V podstatě jsme doplatili na velice úzký kádr, když nás v závěru sezony pronásledovala zranění. I k tomuto zápasu musel nastoupit zraněný Hendrych i Kubík. V 36.minutě musel odstoupit zraněný Bora. V prvním poločase nás hosté přehráli. V druhém se nám je na posledních dvacet minut podařilo malinko zatlačit. V závěru jsme to vzadu stáhli na tři beky a vytvořili jsme si tlak. Bohužel nás hosté z brejku potrestali na 0:2 a prohráli jsme. Tentokrát máme ohlas pana Střihavky z videa na stránce http://afk1994.rajce.idnes.cz/Suchdol_-_Usti_0_2/#DSCN7569.jpg.

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Spolupracovník redakce Jan Skácel: Nelehký úkol získat devět bodů ze tří posledních utkání byl splněn, Ústí zůstává v divizi i pro ročník 2016/2017. K rozhodujícímu utkání odcestovala výprava bez trenéra i asistenta. V době odjezdu se trenér Chudý ženil, asistent Mansfeld mu svědčil. Mužstvo vedl z lavičky předseda oddílu R.Langer. Hráči na hřišti pak beze zbytku plnili taktické pokyny z předzápasového tréninku. O konečném výsledku rozhodl právě disciplinovaný, koncentrovaný výkon ve všech řadách, v zádech s výborným brankářem. Podivná sezóna tak končí téměř pohádkově idylicky. Většina hráčů se po návratu zapojila do svatebního veselí svého trenéra, za skvěle zvládnutý závěr soutěže si všichni pořádnou oslavu určitě zasloužili.



Sestavy


TJ Sokol Družba Suchdol
M. Kubát [-] - T. Nosek [-] , J. Růžička [-] , M. Hendrych [-] , R. Biško [-] - O. Bora [-] (36. J. Langr [-] ) , M. Bodlák [-] , D. Dastych [-] - J. Kubík [-] (64. J. Vančura [-] ) , F. Rybařík [-] , J. Hannich [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - P. Felgr [-] , J. Strnad [-] , M. Coufal [-] - P. Langer [-] (79. M. Kukla [-] ) , J. Felcman [-] , P. Falta [-] , Z. Vaňous [-] (89. P. Chleboun [-] ) - R. Ráb [-] (68. V. Heger [-] ) , J. Souček [-] (83. J. Smola [-] ) , A. Nágl [-]

ŽK: 62. J. Růžička - 55. J. Strnad .
Hráči zápasu: M. Kubát - J. Strnad .
Místo: Suchdol. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Cihlář František - ŠTRINCL Pavel, KUBEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.