2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

28.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase kola zdolala Kutná Hora Ústí nad Orlicí


Branky


0

Dvanáctá Kutná Hora hostila třinácté Ústí nad Orlicí a hosté hráli doslova o bytí, či nebytí v Divizi C. Tomu odpovídala i úroveň zápasu, v kterém se nakonec definitivně rozhodlo až v samotném závěru.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase stačila jedna podařená akce

Domácímu mužstvu v tomto zápase stačilo vyčkávat a tak byli hosté opticky tím lepším týmem. Domácí hrozili především po standardních situacích a hosté si také vypracovali několik nadějných šancí ke skórování. V 17.minutě mohl skórovat hostující Heger, jeho střela však cestu mezi tři tyče nenašla. Po půlhodině hry měl gól na kopačce hostující Souček, ale sám před gólmanem Ptáčkem selhal. Následoval rychlý protiútok domácích a střela do břevna Krátkého brány. Pro dobíhajícího Antoše už nebylo problémem skórovat a poslat domácí tým do vedení 1:0. Domácí tým tato branka ještě víc uklidnila a na hostující kopačky se začala vkládat nervozita. V 37.minutě vysunul Vaňous Hegra, ale rána mířila vedle. V další šanci se po rohovém kopu ocitnul hostující Ráb, ale také vedle. Do poslední šance prvního poločasu se dostal hostující Souček, ale hlavičkou přestřelil. První poločas tak domácí vyhráli 1:0 a hosté doufali ve střelecké probuzení v poločase druhém.


V druhém poločase Kutná Hora náskok navýšila

Celý druhý poločas se Ústí snažilo o skórování, ale jeho snaha byla marná. S ubývajícím časem narůstala nervozita hostujících hráčů a v podstatě si žádnou gólovku nevypracovali. V 67.minutě to mohl změnit Smejkal, ale z deseti metrů nebyl schopen přesně a tvrdě vystřelit. A jelikož se hosté neprosadili, tak v závěru zápasu přišel trest z kopaček domácích hráčů. V 86.minutě se domácím podařil rychlý protiútok, na jehož konci byl Šindelář, který upravil skóre na konečných 2:0 pro Kutnou Horu. Ústí si tak situaci značně zkomplikovalo a cesta k teoretické záchraně vede přes tři vítězství a devět bodů. Takže se taky může stát, že o bytí v Divizi bude rozhodovat poslední zápas Suchdol – Ústí.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Spolupracovník redakce Jan Skácel: Ani ve velmi důležitém utkání v Kutné Hoře se nestal zázrak. Fotbalisté Jiskry opět nebyli opticky horším týmem, ale v koncovce byl soupeř lepší. Pro fotbalisty Jiskry tak existuje jediná možnost jak oživit alespoň teoretickou naději na záchranu. Ve třech zbývajících zápasech je potřeba získat devět bodů. To ovšem bez gólů půjde velmi těžko. Tento týden se střelci musí doma probudit ve středu 8. 6. od 18.00 hod. proti SK Semily a poté také v sobotu 11. 6. od 17.00 hod. v derby s Letohradem.



Sestavy


Sparta Kutná Hora
J. Ptáček [-] - M. Antoš [-] (61. L. Šindelář [-] ) , M. Wolf [-] (90. R. Hačka [-] ) , V. Regner [-] , J. Mandutz [-] , B. Franc [-] , A. Schwarz [-] , M. Vácha [-] (86. J. Nekvinda [-] ) , T. Skokan [-] , V. Maxa [-] (89. L. Zelený [-] ) , A. Urban [-] (78. Z. Pago [-] )

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - V. Heger [-] (69. M. Kukla [-] ) , P. Felgr [-] (33. A. Nágl [-] ) , J. Strnad [-] , M. Coufal [-] - L. Smejkal [-] (85. J. Smola [-] ) , P. Langer [-] , Z. Vaňous [-] , P. Falta [-] - R. Ráb [-] , J. Souček [-]

ŽK: 60. J. Mandutz , 90. L. Zelený - 52. V. Heger , 72. J. Krátký , 90. A. Nágl .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Vojtěch Lukáš - STIEBER Filip, NOVOTNÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.