1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

26.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Turnov i v deseti vyhrál


Branky


0

Třetí Turnov hostil třinácté Ústí nad Orlicí a hosté se netajili s úmyslem odvézt si z Turnova tolik potřebné body. Téměř dvě stě přítomných diváků vidělo neuvěřitelný zápas, v které sice padla jen jedna branka, ale jedno z mužstev hrálo téměř celý zápas v oslabení.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločas nejdřív gól a potom červená karta

Vstup do zápasu se domácím povedl dle jejích představ a už v páté minutě se ujali vedení. Domácí dostali výhodu standardní situace. Následoval centr do vápna, kde vznikl menší závar. Míč se nakonec odrazil k Šulcovi, který pohotově poslal míč do brány gólmana hostí Krátkého. Domácí se tak ujali vedení 1:0 a následné minuty v podstatě rozhodovaly zápas. V 9.minutě se hostům zranil kanonýr Ráb a musel odstoupit. V 18.minutě se hostující útočník Kukla dostal za domácí obranu a Novotný ho zastavil faulem. Nemohlo následovat nic jiného než červená karta a domácím tak nastaly krušné časy. Navíc hosté dostali výhodu standardky z velice dobré pozice. K míči se postavil Vaňous a poslal ho přesně k tyči. Jenomže domácí gólman Hyka se neuvěřitelně vyšponoval a vytáhl Vaňousovu střelu na tyč. Než hostům došlo, že hrají o jednoho hráče v poli víc, tak se do šance dostal domácí Hurt, ale jeho rána letěla těsně vedle. Zbytek poločasu už se odehrál v režii hostí a v závěru si vytvořili dvě dobré šance ke skórování. Nejdřív se Kukla ocitl sám před gólmanem Hykou, ale v koncovce neuvěřitelně selhal. V poslední minutě to byl opět Kukla, který nedokázal proměnit ani sólový nájezd, protože na gólmana Hyku nevyzrál. První poločas tak skončil 1:0 pro domácí, ale hosté doufali, že v druhém poločase využijí dlouhou přesilovku.

Marné dobývání turnovské brány v druhém poločase

Celý druhý poločas se odehrál na polovině domácího mužstva a Turnov se občas dostal k nějakým výpadům. Ale dlouhé míče do vápna s železnou pravidelností sbíral gólman Hyka. A když už se hosté prokombinovali na dostřel, tak nebyli schopni trefit domácí bránu. Nágl, Souček i Vaňous měli na kopačkách gólovky, ale ani jeden z nich netrefil bránu. Stejně skončila i hlavička Součka. Ústí se nevzdávalo a snažilo se vstřelit branku. Jenomže s přibývajícím časem se na kopačky hostí vkrádala čím dál větší nervozita a tak měli největší šanci z toho, když si po centru Strnada málem vstřelil vlastňáka domácí bek. Domácí tým, tak díky jedinému gólu z úvodu zápasu, uhájil nejtěsnější vítězství 1:0. Nad hosty z Ústí se pomalu začínají stahovat mraky a Ústí bude muset začít bodovat.



Ohlasy k zápasu


FK Turnov
Trenér Josef Petřík: Do zápasu jsme vstoupili aktivně a hned v úvodu se ujali vedení, což nás povzbudilo. Do vyloučení jsme hru kontrolovali. Postupně hru přebralo Ústí a my jsme defakto pouze bránili. Ústí si vytvořilo jednu gólovou šanci v prvním poločase. V druhém poločase to bylo ze strany hostů hodně o nákopech. My jsme nesmírnou bojovností, obětavostí, ale ne fotbalovostí, dotáhli zápas do vítězného konce. A dle mého názoru jsme vyhráli zaslouženě.

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Spolupracovník redakce Jan Skácel: V Turnově byl hlavním strůjcem vítězství gólman Hyka, kterého jsme nedokázali překonat.



Sestavy


FK Turnov
M. Hyka [-] - J. Kordík [-] , D. Novotný [-] , V. Tvrdý [-] , R. Matoušek [-] - D. Hurt [-] , T. Cigánek [-] - P. Moravec [-] (80. J. Dlouhý [-] ) , M. Horák [-] - D. Šulc [-] (74. J. Šimek [-] ) , M. Randák [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - A. Nágl [-] , M. Coufal [-] (64. J. Smola [-] ) , P. Chleboun [-] (46. J. Strnad [-] ) , P. Felgr [-] , J. Felcman [-] - P. Langer [-] (80. L. Smejkal [-] ) , Z. Vaňous [-] , P. Falta [-] - J. Souček [-] - R. Ráb [-] (9. M. Kukla [-] )

ŽK: 36. M. Horák , 65. D. Hurt - 67. J. Strnad , 85. M. Kukla . ČK: 18. D. Novotný .
Hráči zápasu: M. Hyka - Z. Vaňous .
Počet diváků: 189. Rozhodčí: Kyncl Tomáš - KRUPKA Pavel, MILNER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.