R. Jukl 33. (p.)
K. Krejčík 81.
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 10:15

25.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympia se výhrou opět přiblížila k postupu


Branky


33. R. Jukl (p.) , 81. K. Krejčík
0

První Olympia hostila šestý Suchdol, který se netajil touhou odvézt si z Hradce Králové alespoň bod. Sto dvacet přítomných diváků vidělo vyrovnané utkání, ve kterém padly dvě branky, a rozhodla větší zkušenost jednoho z týmů.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padla branka pouze z penalty

Hosté vstoupili do zápasu odvážně a dlouhým autem se snažili ohrozit domácí bránu. Olympia se do nadějné pozice dostala po dvou minutách hry, ale gólman Kubát útočníka domácích vytlačil mimo bránu a poté Klapka pálil vedle. Ve čtvrté minutě se hostům povedl brejk a jejich útočník si poradil s dvěma obránci a vyprášil rukavice domácího gólmana Kobose. Domácí se snaží o technickou přízemní hru s postupným útokem a hosté se snaží co nejjednodušeji dostat míč na útočnou polovinu. V desáté minutě vytlačil hostující gólman Kubát, nenápadnou střelu na roh. Po rohu hlavičkoval Jukl nad. Nádherná akce Olympie skončila střelou, která se otřela o vnější tyč Kubátovi brány. Z následného protiútoku se hosté mohli dočkat branky, kdyby jejich útočník stihl doklouzat k míči. V dvacáté minutě pálil domácí Ptáček vysoko nad. Celý první poločas byl ve znamení standardek a ofsajdů hostí. V 32.minutě si na centr do vápna zběhl hráč Olympie a byl sražen hostujícím obráncem. Rozhodčí odpískal pokutový kop, na který se postavil Jukl. Juklovu střelu sice gólman Kubát vystihl, ale stejně skončila v síti a domácí se ujali vedení 1:0. Do konce poločasu už žádná branka nepadla, ale musíme hostům přiznat, že předvedli velice sympatický výkon.

V druhém poločase potvrdil výhru střídající Krejčík

Úvod druhého poločasu byl vyrovnaný a oba týmy se snažily o útočnou hru. Hostům se daří rozjíždět docela dost nebezpečných akcí, které ovšem končí většinou před domácím vápnem. V 54.minutě tančil míč v malém vápně hostujícího mužstva, ale akce nakonec skončila rohem. O pět minut později, skončila střela domácího útočníka na boční síti hostující brány. Po hodině hry se dostal k zakončení hostující Michálek, ale jeho tečovaná střela z otočky, letěla těsně vedle šibenice domácí brány.  V 65.minutě se domácí útočník dostal z levé strany do sólového úniku, ale gólman Kubát vytlačil jeho střelu, nohama na roh. Dalo by se říct, že skoro celý druhý poločas mají hosté míč častěji na kopačkách, ale akce domácího mužstva jsou prostě nebezpečnější. Ještě jednou mohli hosté vstřelit jasný gól, ale hlavička volného Růžičky se odrazila opět mimo bránu. V 81.minutě kopal nejlepší hráč na hřišti Klapka, standardku z pravé strany. Míč z jeho kopačky přistál v malém vápně, kde se nejlépe zorientoval střídající Krejčík a protlačil míč do sítě. Olympia se ujala vedení 2:0 a bylo prakticky rozhodnuto. Suchdol podal v tomto zápase velice dobrý výkon, ale projevila se jeho největší bolest posledních zápasů, a to je střílení branek. Nadějných příležitostí si v tomto zápase vypracoval dost, ale domácí Olympia mu ukázala, jak se má zkušeně hrát a naprosto zaslouženě proto také zvítězila.





Ohlasy k zápasu


FC Olympia Hradec Králové
Spolupracovník redakce František Bárta st.: Proti houževnatému soupeři jsme potvrdili postupové ambice a o další krůček se přiblížili k našemu cíli.

TJ Sokol Družba Suchdol
Spolupracovník redakce Vladimír Střihavka: Podali jsme na hřišti Olympie velice dobrý výkon a s trochou štěstí jsme si mohli minimálně bod odvézt. S výkonem mužstva jsme spokojeni a je příslibem do dalšího utkání, které sehrajeme s Kutnou Horou.



Sestavy


FC Olympia Hradec Králové
P. Kobos [-] - V. Karal [-] , M. Kosař [-] , M. Strasser [-] (83. M. Demeter [-] ) - J. Novotný [-] , F. Klapka [-] , M. Ptáček [-] (89. D. Ličman [-] ) , J. Poděbradský [-] - D. Kuťák [-] (58. R. Korba [-] ) , R. Jukl [-] (78. K. Krejčík [-] ) , P. Očovan [-] (76. M. Malínský [-] )

TJ Sokol Družba Suchdol
M. Kubát [-] - M. Hendrych [-] , J. Růžička [-] , R. Biško [-] , J. Svoboda [-] - O. Bora [-] , T. Michálek [-] , J. Vančura [-] (90. A. Malík [-] ) , M. Bodlák [-] , D. Dastych [-] (81. J. Kubík [-] ) - F. Rybařík [-] (62. J. Hannich [-] )

Hráči zápasu: F. Klapka - M. Kubát , M. Hendrych .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kříž Jiří - PATÁK Viktor, KOŠAN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.