2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

24.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov po dlouhé době konečně zabral


Branky


0

Osmý Trutnov hostil třinácté Ústí nad Orlicí a jednalo se o utkání týmů, kterým se v poslední době nedařilo. Zápas nakonec rozhodl střídající hráč, kterému se podařilo vstřelit dva góly.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se diváci gólu nedočkali

Oba týmy vstoupily do zápasu hodně opatrně a hlavně s nervozitou na kopačkách. Obě mužstva se střídala v nepřesnostech, a proto skoro všechny akce končily hned v zárodku. Trutnov i Ústí si v podstatě své šance vypracovaly po chybách svých soupeřů. Do první šance se dostali domácí v 12.minutě, kdy nebezpečná hlavička Kejzlara letěla těsně vedle Krátkého brány. V 17.minutě hostující Langer, uzmul míč chybujícímu hráči Trutnova, hned ho poslal před vápno Faltovi, ale ani jeho pokus si cestu mezi tři tyče nenašel. V dalším průběhu prvního poločasu si Trutnov vytvořil převahu, ale do velké šance se nedostal. V závěru poločasu je to opět hostující Langer, který nachází na hranici penalty Nágla. Nágl ale napálil domácího beka a odražený míč poslal Coufal do náruče gólmana Šťastného. První poločas tak skončil bez branek a mírně lepší v něm byl domácí tým.

Druhý poločas i zápas rozhodl střídající Kamitz

Do druhého poločasu se hosté víc osmělili a častěji ohrožovali Šťastného bránu. V 58. minutě vyslal hostující Nágl pěknou střelu k tyči, ale gólman Šťastný zasáhl včas. V 67.minutě střílel hostující Falta a s jeho jedovatou střelou si gólman Šťastný nadvakrát poradil. V 73.minutě zahrávají hosté standardní situaci, po které se míč odrazil k domácím hráčům, kteří podnikli rychlý protiútok, na konci kterého byl Tobiáš a jeho rána do břevna hostující brány. K odraženému míči se jako první dostal Kejzlar, který přihrál zcela volnému Kamitzovi, pro kterého už nebylo problémem zasunout míč do prázdné brány. Domácí se ujali vedení 1:0 a hosté se snažili o závěrečný tlak. Branku se jim vstřelit nepodařilo a tak přišel trest. v 88.minutě se po standardce domácích podruhé trefil Kamitz a jeho dvě branky znamenali vítězství domácího týmu.



Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov
Trenér Miloš Dvořák: Od té doby, co nám odečetli šest bodů, jakoby na mužstvo spadla nějaká deka. I když musím říct, že jsme třeba nehráli špatně, ale dostávali jsme úplně naivní branky. Jsem rád, že jsme to dnes prolomili. Byl to nesmírně těžký zápas o trpělivosti, protože Ústí přijelo vyloženě s taktikou držet blok v obraně a chodit do nějakých kontrů. Vítězství je to vydřené, ale celý zápas jsme byli v držení míče a chtěli jsme hrát, tak si myslím, že i zasloužené. Povedlo se nám střídání, kdy šel Michal Kamitz po dlouhé době do útoku.

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Spolupracovník redakce Jan Skácel: Utkání dvou soupeřů, kterým se na jaře vůbec nedaří, dopadlo lépe pro domácí. V závěru rozhodl o definitivní záchraně Trutnova střídající Kamitz, fotbalisté Jiskry se musí podstatně zlepšit. Domácí si zhluboka oddechli a svěřencům trenéra Chudého nezbývá nic jiného, než věřit, že ztracená forma se vrátí do zbytku sezóny. Stále je ještě o co hrát. Příštím domácím soupeřem bude v sobotu 14. 5. od 17.00 hod. tým, kterému to na jaře docela kope, FC Nový Bor.



Sestavy


MFK Trutnov
J. Šťastný [-] - D. Kovář [-] , M. Mařas [-] (92. J. Zezula [-] ) , Z. Tauchman [-] (57. M. Kamitz [-] ) , J. Turner [-] , P. Holubec [-] (76. D. Duch [-] ) , J. Matějka [-] , V. Marks [-] , O. Tobiaš [-] (86. J. Holubec [-] ) , P. Makovský [-] , M. Kejzlar [-] (90. P. Brejcha [-] )

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - J. Smola [-] (76. J. Souček [-] ) , A. Nágl [-] , J. Strnad [-] , M. Coufal [-] (76. V. Heger [-] ) , P. Chleboun [-] , P. Felgr [-] , J. Felcman [-] (85. O. Skalický [-] ) - P. Falta [-] , P. Langer [-] - M. Kukla [-]

ŽK: 6. V. Marks , 21. O. Tobiaš , 90. J. Turner .
Hráči zápasu: M. Kamitz - P. Falta .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Aubrecht Jan - FLIMMEL Milan, ŠULCOVÁ Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.