1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

21.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jablonci se v druhém poločase podařilo otočit zápas


Branky


0

Osmá Kutná Hora hostila devátý Jablonec nad Jizerou, který přijel do Kutné Hory s novým trenérem Romanem Skuhravým. Roman je bývalý lodivod FK Jablonec, Dukla  U 19, FK Varnsdorf. Kutná Hora měla v minulém kole volno a předtím na domácí půdě porazila Živanice. A právě na toto vítězství chtěla navázat.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do vedení brankou do šatny

Domácí tým vstoupil do hry náporem a měl častěji míč na kopačkách. Kompaktní obrana Jablonce toho domácím moc nedovolovala a tak všechny nadějné akce domácích končily převážně před velkým vápnem. Pár zakončení tam sice bylo, ale bylo to buď nedůrazné, anebo nepřesné. A když už se konečně dostali ke střele na bránu, tak tam byla jistota jménem Farský. Hosté se do útočení moc nehnali a soustředili se na zodpovědné bránění. V závěru prvního poločasu kopali domácí rohový kop. Roh zahrával Urban a přesným centrem našel nabíhajícího Mandutze, který přesnou hlavičkou nedal hostujícímu gólmanovi Farskému šanci. Domácí tak vstřelili klasický gól do šatny a zaslouženě se ujali vedení 1:0. Jestli hosté v druhém poločase chtěli pomýšlet alespoň na vyrovnání, tak musí začít hrát odvážněji.

Dokonalý obrat hostí tři minuty před koncem zápasu

Zkušený trenér hostí Skuhravý nalil do hráčů víru ve vlastní síly a lepší kvalitu a ta se nakonec ukázala. Přeskupily se řady a soupeř odolával jen s vypětím všech sil. Až do šedesáté minuty se hra přelévala ze strany na stranu a do dobrých příležitostí se dostávaly oba týmy. Po hodině hry odcentroval hostující Rozkovec na Macháčka, který míč z jedné sklepl na Zemánka. Zemánek napálil bombu do šibenice a vyhnal všechny pavouky z horního růžku Ptáčkovi brány. Bylo srovnáno na 1:1 a oba týmy chtěly strhnout vedení na svou stranu. Hostující Štemberk mohl naklonit skóre na stranu hostí, ale domácí bek obětavým zákrokem zachránil. Gólman Farský dvakrát musel hasit nebezpečnou koncovku domácích útočníků. Když už to vypadalo, že zápas dospěje k penaltovému rozstřelu, tak přišla standardka hostí v 87.minutě. Na trestňák si nejlépe naskočil hostující Macháček a hlavou překonal gólmana Ptáčka. Hosté se ujali vedení 1:2, které se rozhodli až do konce zápasu ubránit. Domácí měli na závěrečný tlak strašně málo času a tak se dopředu vysunuli všichni vysocí hráči a do vápna hostí létal jeden balón za druhým. Ale obrana v čele s gólmanem Farským výhru ubránila a tak si Jabloneček odváží z Kutné Hory sladké tři body.



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Vedoucí mužstva Frejlach Tomáš: Dali jsme první gól a vedli jsme 1:0. První poločas byl vyrovnaný, i když jsme měli víc brankových příležitostí. V druhém poločase nám hosté vstřelil dva góly, náš tým žádný a proto si zaslouženě odvezli všechny body. I když by zápasu spíše slušela remíza.




Sestavy


Sparta Kutná Hora
J. Ptáček [-] - M. Antoš [-] (74. R. Šesták [-] ) , J. Mandutz [-] (52. Z. Pago [-] ) , B. Franc [-] , J. Nekvinda [-] , V. Regner [-] , A. Schwarz [-] , M. Vácha [-] , T. Skokan [-] , V. Maxa [-] , A. Urban [-]

TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
R. Farský [-] - J. Halama [-] , J. Macháček [-] (87. P. Karásek [-] ) , M. Štemberk [-] (89. J. Chropůvka [-] ) , P. Rys [-] , J. Zemánek [-] (69. P. Šulc [-] ) , D. Sedláček [-] , K. Krejčík [-] , T. Polívka [-] (46. J. Soukup [-] ) , O. Rozkovec [-] , D. Tichý [-]

ŽK: 80. D. Tichý , 84. K. Krejčík , 90. P. Rys .
Hráči zápasu: R. Farský .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Pečenka Jiří - VRCHOTA Jaroslav, ŽÁKOVÁ Dagmar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.