0:6
(0:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

20.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvůr Králové si v Jaroměři zastřílel


Branky


21. F. Fejk , 35. J. Podolník (p.) , 40. M. Otradovský , 42. P. Tomeš , 59. O. Vaníček , 67. P. Tomeš
0

Čtrnáctá Jaroměř hostila sedmý Dvůr Králové a věřila, že v derby favorit nevyhrává. Jaroměř doma předvádí výborné výkony, ale i Dvůr má na jaře výbornou formu a ještě neprohrál. Úžasná návštěva téměř pěti set diváků viděla nádherné fotbalové představení jednoho mužstva, které nastřílelo šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neuvěřitelný kolaps domácích v závěru prvního poločasu

Úvodní čtvrthodinka patřila hostům, kteří byli mírně lepší a měli častěji míč na kopačkách. V 15.minutě napřáhl hostující Podolník z dobrých čtyřiceti metrů a jeho rána skončila na břevně brány překvapeného gólmana Ondráčka. Z následného protiútoku se do velice dobré pozice dostával domácí Škoda, ale chyběl mu kousíček, aby míč trefil. V 20.minutě měli domácí výhodu přímého kopu. Jenomže z výhody se rázem stala nevýhoda, když hosté podnikli rychlý brejk. Vitebský se proběhl přes celou délku hřiště a přihrál míč úplně volnému Fejkovi, který otevřel skóre zápasu ve prospěch hostí. Aktivní Fejk mohl o pět minut později opět skórovat, ale tentokrát jeho ránu gólman Ondráček vyrazil. V 34.minutě domácí Hrabík fauloval Ondřeje Vaníčka a rozhodčí posoudil tento zákrok jako penaltový. Podolník penaltu v pohodě proměnil a hosté vedli 0:2. O pět minut později se ofsajdové pozici vyhnul Fejk a předložil míč Otradovskému, který potřetí rozvlnil síť za zády gólmana Ondráčka. A to ještě nebylo ze strany hostí vše. V 42.minutě se odhodlal k sólu hostující Tomeš a jelikož ho nikdo nezastavil, tak vstřelil čtvrtou branku svého týmu. Závěr prvního poločasu patřil domácím, kdy přímého kopu trefil Škoda tyč. K dorážce se jako první dostal Matějka, ale jeho dorážku gólman Vaníček chytil.

I za nepříznivého stavu se domácí snažili, ale když to nejde, tak to nejde

Do druhého poločasu vstoupil lépe domácí tým a byla na něm vidět snaha o zkorigování výsledku. Jenomže obrana Dvora pracovala spolehlivě a Vaníček zamkl bránu. Po hodině hry přišla další rána pro domácí tým. Hostující Ondřej Vaníček si udělal ze tří obránců kužele a prostřelil gólmana Ondráčka, který musel popáté vytahovat míč ze své sítě. O šest minut později bylo pro domácí ještě hůř, když Tomeš nabídnutou šanci využil a svou druhou brankou v zápase zvýšil skóre na neuvěřitelných 0:6 pro Dvůr Králové. Závěr zápasu byl už hodně divoký. V 70.minutě mohl Ondřej Vaníček dát další branku, ale z vyložené pozice netrefil bránu. V 77.minutě se domácím povedla opravdu pěkná akce po ose Holub - Škoda - Častvaj, ale domácím dnes nebylo souzeno. Hosté si tak z Jaroměře odvážejí až nečekaně vysoké vítězství 0:3 a zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Trenér Miloš Exnar: V dnešním zápase jsme selhali, naše prohra je ostudná, soupeř nás předčil ve všech směrech. Omlouvám se všem našim fanouškům za předvedený výkon.




Sestavy


FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - P. Ruml [-] , M. Čenovský [-] , P. Hrabík [-] (73. D. Svoboda [-] ) , J. Bano [-] , M. Štajer [-] (62. J. Holub [-] ) , M. Michálek [-] (62. O. Častvaj [-] ) , M. Škoda [-] , M. Knap [-] , A. Horák [-] , P. Matějka [-]

TJ Dvůr Králové nad Labem
J. Vaníček [-] - M. Otradovský [-] (78. M. Voldán [-] ) , J. Rejl [-] , P. Tomeš [-] , J. Podolník [-] (72. R. Vágner [-] ) , T. Picha [-] , V. Pavlásek [-] , M. Kruliš [-] , O. Vaníček [-] , D. Vitebský [-] (86. J. Řežábek [-] ) , F. Fejk [-] (86. V. Hák [-] )

ŽK: 34. P. Hrabík , 40. M. Ondráček , 80. D. Svoboda - 48. M. Kruliš .
Hráči zápasu: V. Pavlásek , P. Tomeš .
Počet diváků: 468. Rozhodčí: Pekař Eduard - KRUPA Jan, STIEBER Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.