2:1p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

20.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jablonec dokázal vyrovnat a vyhrát na penalty


Branky


0

Devátý Jablonec hostil patnácté Semily. Domácí se potřebují dostat v tabulce do vyšších pater a tak byl zisk tří bodů jasným cílem. Jenomže Semily dokázaly hrát vyrovnanou partii i s Olympií, určitě nepřijely zápas jen tak odevzdat. Pěkná návštěva přes dvě stě diváků nakonec viděla překvapivě se vyvíjející zápas s infarktovým závěrem, který dospěl až k penaltovému rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté hned v úvodu zaskočili Jablonec

Úvod zápasu se vyvíjel podle předpokladů a domácí tým si vytvořil tlak. Odměnou mu byl rohový kop ve čtvrté minutě. Po rohu se ocitl v gólovce domácí Rys, ale gólmana Koudelku neohrozil. V 10.minutě využil hostující Ježek zaváhání Tichého a křížnou střelou prostřelil domácího gólmana Valeše. Hosté se nečekaně ujali vedení 0:1. Jabloneček zvýšil úsilí a k vyrovnání párkrát opravdu moc nechybělo. Po gólu volala Macháčkova šance, ale hlavou přestřelil. Do výborné střelecké pozice se dostal i domácí Šulc, ale i jeho hlavičku zlikvidoval spolehlivý gólman Koudelka.  V závěru poločasu měli domácí výhodu standardní situace, ale i po ní skončil míč v náruči hostujícího gólmana Koudelky. První poločas tak vyhrály Semily 0:1 a domácí měli v kabině o čem přemýšlet.

Snaha domácích o vyrovnání odměněna až v závěru zápasu

Celý druhý poločas to bylo marné dobývání brány Semil. Ve všech tutových šancích zazářil jediný hráč a to hostující  gólman Koudelka. Největší šance domácích měl Rozkovec, který běžel sám na bránu hostí, ale jeho střelu Koudelka reflexivně vyrazil nohami. V další šanci se ocitl Macháček, ale jeho střela skončila na tyči Koudelkovi brány. A byl to opět Rozkovec, který mohl vyrovnat. Dokonce se mu gólmana už podařilo překonat, ale míč z brankové čáry vykopl obětavý obránce hostí. A když si Koudelka zázračně poradil s hlavičkou Tichého, tak to vypadalo, že hosté si z Jablonečku odvezou tři body. Jenomže přišel infarktový závěr zápasu. V poslední minutě normální hrací doby Macháček přihrál nabíhajícímu Štemberkovi a ten konečně rozvlnil síť za zády gólmana Koudelky. Domácí srovnali a tu chvilku nastaveného času chtěli využít ke vstřelení vítězné branky. Do výborné šance se dostal domácí Tichý, ale jeho hlavičku zastavila ruka hostí a rozhodčí bez váhání odpískal pokutový kop. Celý stadion ztichl v očekávání možnosti tříbodového zisku. Míč si na bílý puntík postavil Holman, jenomže hostující mág Koudelka vygradoval svůj skvělý výkon a penaltu chytil. Zápas plný zvratů tak skončil nerozhodně a šlo se na penalty.

V penaltovém rozstřelu domácí o gól lepší

Hostující tým v euforii ze získaného bodu už penaltový rozstřel nezvládl a tak druhý bod získal Jablonec. Taková dělba bodů je asi spravedlivá, protože hosté ze Semil si za svou nezměrnou bojovnost ten jeden bodík zasloužili.



Sestavy


TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
- J. Halama [-] , J. Macháček [-] , M. Štemberk [-] , P. Rys [-] , J. Zemánek [-] , P. Karásek [-] (73. J. Chropůvka [-] ) , T. Polívka [-] (86. D. Holman [-] ) , O. Rozkovec [-] , P. Šulc [-] (60. P. Žitka [-] ) , D. Tichý [-] , R. Valeš [-]

SK Semily
P. Koudelka [-] - M. Hradecký [-] , M. Kočí [-] , D. Pácalt [-] (78. D. Vancl [-] ) , M. Štyrand [-] (72. M. Liška [-] ) , L. Suk [-] , M. Hájek [-] , P. Bína [-] , M. Ježek [-] , J. Brett [-] , O. Vlach [-]

ŽK: 75. M. Štemberk - 38. P. Bína , 77. J. Brett , 90. P. Koudelka .
Počet diváků: 208. Rozhodčí: Dobrý Jan - MUSIL Jiří, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.