V. Heger 17.
Z. Vaňous 29. (p.)
3:2p.
(2:2)
2. O. Vaníček (p.)
39. J. Rejl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

17.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ústí o své výhře rozhodlo až v penaltovém rozstřelu


Branky


17. V. Heger , 29. Z. Vaňous (p.) - 2. O. Vaníček (p.) , 39. J. Rejl
0

Ústí nad Orlicí se poprvé na jaře představilo doma a na umělé trávě chtělo naplno bodovat. Jenomže soupeřem mu byl Dvůr Králové, který již docela dlouho neprohrál. Nakonec se odehrálo velice dramatické utkání, které se dvěma stovkám diváků muselo líbit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky v prvním poločase

Domácí se chtěli prezentovat útočnou nátlakovou hrou, ale již ve druhé minutě jim to hosté překazili. Hostující Janouch se dostal až do vápna domácích a tam ho k zemi poslal Coufal. Rozhodčí nezaváhal a odpískal pokutový kop. Penaltu bezpečně proměnil Ondřej Vaníček a poslal hosty do vedení 0:1. Domácí tým se jen velice pozvolna vracel zpět do zápasového tempa. První varování pro hosty vyslal v 13.minutě Vaňous z přímáku. Jenomže Vaníček jeho střelu bravurně pokryl. Domácím se podařilo vyrovnat ve 20.minutě. Chleboun ideálně uvolnil Hegera, který křížnou střelou nedal Vaníčkovi v bráně Dvora šanci. Bylo srovnáno na 1:1 a domácí tým nadále útočil. Po necelé půlhodině hry kopal Vaňous další přímák do vápna, kam si naběhl Coufal. Hostující hráč Coufala zfauloval a tentokrát se pískala penalta na druhé straně.  Z pokutového kopu poslal Vaňous domácí do vedení 2:1. Jenomže hosté zápas nezabalili a pět minut před koncem poločasu srovnali na 2:2. Po rohu se trefil hostující Rejl. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu a předváděná hra obou mužstev diváky bavila.

V druhém poločase hodně šancí, ale žádný gól

I úvod druhého poločasu vyšel lépe hostům. V 52.minutě se do velice dobré pozice dostal hostující Janouch, ale pálil těsně vedle. V 72.minutě se řítil sám na Krátkého bránu hostující Fejk, ale trefil pouze tyč. K odraženému míči se jako první dostal Ondřej Vaníček a jeho gólovou střelu zlikvidoval fantastickým zákrokem gólman Krátký. Poslední čtvrthodina patřila jednoznačně domácímu mužstvu a Dvůr jen stěží odolával tomu velkému tlaku. Pět minut před koncem poločasu běžel sám na bránu domácí Souček a byl zastaven až na hranici velkého vápna jen za cenu faulu. Míč si samozřejmě vzal exekutor Vaňous a zakroutil ho přímo do šibenice hostující brány. Diváci se již radovali ze vstřelené branky, když se neuvěřitelným zákrokem prezentoval hostující Kruliš a vyhlavičkoval míč do bezpečí. Zápas tak skončil remízou a dospěl k pokutovým kopům.

V penaltách exceloval domácí gólman Krátký

Hrdinou penaltového rozstřelu se stal domácí gólman Krátký, který dokázal zlikvidovat hned dvě penalty hostů. A jelikož za domácí neproměnil pouze jeden hráč, tak se z druhého bodu radoval domácí tým.





Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Spolupracovník redakce pan Jan Skácel: První domácí zápas fotbalistů Jiskry hraný na UMT se divákům musel líbit. Čtyři góly, dramatický průběh až do poslední minuty, včetně šťastné koncovky pro Ústí. Podle průběhu zápasu je asi tento konečný rezultát spravedlivý.

TJ Dvůr Králové nad Labem
trenér pan Pavel Matějka: V utkání nám vyšel dobře úvod a dostali jsme se do vedení. Domácí nás poté dostali pod tlak, a měli velké množství standardních situací a skóre otočili. Ale my jsme dobře zareagovali a po rohu vyrovnali na 2:2. Myslím si, že dělba bodů je spravedlivá.



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - M. Coufal [-] , P. Chleboun [-] , V. Heger [-] - P. Langer [-] (86. O. Skalický [-] ) , Z. Vaňous [-] , M. Kukla [-] (61. J. Smola [-] ) , J. Felcman [-] , A. Nágl [-] - J. Souček [-] - P. Falta [-]

TJ Dvůr Králové nad Labem
J. Vaníček [-] - J. Rejl [-] (61. V. Hák [-] ) , P. Tomeš [-] , O. Janouch [-] (56. M. Otradovský [-] ) , J. Podolník [-] (58. R. Vágner [-] ) , T. Picha [-] , V. Pavlásek [-] , M. Kruliš [-] , O. Vaníček [-] , D. Vitebský [-] (86. D. Žaba [-] ) , F. Fejk [-]

ŽK: 88. M. Coufal - 27. O. Vaníček , 28. O. Janouch , 83. M. Kruliš .
Hráči zápasu: J. Krátký - J. Vaníček , M. Kruliš .
Místo: Ústí nad Orlicí - UMT. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Dobrý Jan - MUSIL Jiří, PETŘÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.