2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2016 14:30

16.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Admira nečekaně porazila Ústí nad Orlicí


Branky


0

Utkání se hrálo na umělé trávě Meteoru Praha, protože Admira nemá umělku odpovídající úrovně. Počasí bylo chladné a foukal nepříjemný vítr. Ústí mělo před tímto zápasem na Admiru náskok čtyř bodů a po zápase chtělo tento odstup minimálně dodržet. V zápase výborné úrovně a za vynikající divácké kulisy, se mu to nakonec nepovedlo. Domácí diváci pomocí bubnů, trubek a vlajek vytvořili opravdu vynikající atmosféru.


 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly domácích v rozmezí čtyř minut otupily tlak hostí

Hosté z Ústí si přijeli pro body a také tomu odpovídal jejich vstup do utkání. Hned v první minutě zahrávají hosté standardku z nebezpečné vzdálenosti, ale domácí gólman je na místě. V prvních dvaceti minutách mají hosté míč pod kontrolou a neustále ohrožují domácí bránu. Admira vyráží občas do nebezpečných protiútoků. V deváté minutě skončila nenápadná střela domácího hráče na boční síti. V 13.minutě mohli domácí skórovat, ale gólman Krátký, včasným vyběhnutím šanci zmařil. V 15.minutě končí tvrdá rána hostujícího hráče těsně nad domácí bránou. Hosté sbírají standardní situace, jak na běžícím páse, ale ani z jedné nic nevytěžili. V 18.minutě další velká šance hostí končí vedle tyče. V 24.minutě trefuje hostující hráč břevno z přímého kopu. Hra se postupně začíná vyrovnávat. V 35.minutě mají domácí výhodu rohového kopu. Na přední tyč si nabíhá domácí Mikolanda a hlavou otevírá skóre utkání. Domácí vedou 1:0. V 39.minutě rozehráli domácí rychle aut. Domácí hráč z otočky nachází hlavu Herce, který se nádherně trefuje hlavou přímo do šibenice Krátkého brány. Admira vede 2:0 a hosté z Ústí jsou viditelně otřeseni. Do konce poločasu se již skóre nezměnilo.

V druhém poločase marná snaha hostí o vyrovnání

Ústí se od začátku druhého poločasu snaží o kontaktní branku, ale veškeré snahy končí na kompaktní obraně domácího mužstva. Je to naopak Admira, která podniká rychlé brejky, ze kterých je nebezpečnější. Ústí na půlce velice dobře kombinuje, ale jakmile se dostanou jeho hráči na dostřel domácí brány, tak jim domácí hráči míč seberou. V 60.minutě nebezpečná dělovka domácího útočníka letí nad břevno hostující brány. V 65.minutě mohli hosté skórovat, ale gólman Jakimeczko byl na místě. Z následného protiútoku musel vyrážet gólman Krátký na roh. Ústí v poslední desetiminutovce zvýšilo svůj tlak, se snahou o vstřelení gólu. Ale mohli to být opět domácí, kteří mohli skórovat. V 84.minutě sebral domácí Kurek míč hostujícímu bekovi. Obhodil i gólmana, ale na brankové čáře zachránil hostující bek. Hostům se až do konce utkání vstřelit branku nepovedlo, a tak tentokrát všechny body brala Admira.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha
Spolupracovník redakce pan Pivoda Aleš: Překvapivé, ale zasloužené vítězství po velice dobrém kolektivním výkonu. Špatné výsledky z přípravy se naštěstí do mistráku nepromítly a tak bereme všechny body. Musím pochválit diváky, kteří si našli cestu na umělku na Meteoru, kde jsme hráli.

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Spolupracovník redakce pan Jan Skácel: Premiérový jarní zápas nedopadl pro fotbalisty Jiskry dobře. Na UMT Meteoru sice začali svěřenci trenéra Chudého výborně, v závěru úvodní části však vlastními chybami nabídli tři body soupeři. Mnohem horší než ztráta bodů je pro Ústí zranění klíčového obránce Strnada, ke kterému došlo v závěru utkání. Zlomená kůstky v kotníku ho na hřiště nepustí minimálně dva měsíce. Trenér Chudý musí přeskupit řady a připravit svůj tým na příští domácí zápas o hodně důležité body.



Sestavy


FK Admira Praha
P. Jakimeczko [-] - M. Čmejla [-] (70. P. Zolotuchin [-] ) , Š. Zahálka [-] , P. Mikolanda [-] (75. M. Macek [-] ) , R. Turák [-] , M. Paťha [-] (89. M. Kasík [-] ) , J. Martinic [-] , J. Kurek [-] (85. T. Stejskal [-] ) , S. Komínek [-] , M. Horák [-] , O. Herc [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - P. Chleboun [-] , J. Strnad [-] (80. P. Felgr [-] ) , M. Coufal [-] , J. Smola [-] (60. V. Heger [-] ) - P. Langer [-] (85. A. Jansa [-] ) , M. Kukla [-] , J. Felcman [-] (70. O. Skalický [-] ) , A. Nágl [-] , Z. Vaňous [-] - J. Souček [-]

ŽK: 15. M. Čmejla , 64. R. Turák , 79. J. Kurek , 89. J. Martinic - 41. J. Strnad , 79. A. Nágl , 89. Z. Vaňous .
Hráči zápasu: P. Mikolanda - J. Strnad .
Místo: Bedřichovská - UMT. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Machýček Lukáš - MATĚJČEK Milan, HASÍKOVÁ Marika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.