0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 10:30

18.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání Hostomice - Votice bylo bez branek


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy SK Hostomice pod Brdy a SK Votice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas byl bez branek

Na programu sobotního, velikonočního dopoledne bylo v Hostomicích pod Brdy utkání osmnáctého kola 1. A třídy, skupiny A. O body přijel bojovat tým z Votic. Hosté přijeli do Hostomic v roli mírného favorita utkání, jelikož se jim daří o poznání více, než domácím. Po sedmnácti odehraných zápasech se nachází na šestém místě v tabulce. Takový luxus Hostomice nemají. Ty okupují až dvanáctou pozici v tabulce a pokud na jaře nebudou podávat lepší výkony než na podzim, klidně se může stát, že budou bojovat o udržení se v soutěži. Utkání přijel řídit jako hlavní rozhodčí, pan David Lafek. Na postranních čarách mu pomáhali pomezní rozhodčí Tomáš Nejedlo a Jan Kočárek. Na fotbal se přišlo podívat 105 diváků.

 

První poločas nepřinesl nic závratného. Oba týmy vystupovali tak, jako by jim zvlhnul střelný prach a marně dobývaly branku. Pro diváky to tak bylo dlouhých pětačtyřicet minut bez ničeho, co by dělalo fotbal krásným. Rozhodčí David Lafek nenastavil ani minutu a tak se šlo do šaten za vyrovnaného a nijak nepozměněného stavu 0:0. Každý tak mohl jen doufat, že druhé poločas bude lepší, než byl ten první.

Změna se nekonala. Ani v druhém poločase nikdo nevstřelil branku

Pokud by góly padaly tak, jako žluté karty v tomto utkání, tak to mohl být ještě pěkný zápas. Jenže tak to bohužel nebylo. Druhý poločas se dost podobal tomu prvnímu. Ani jeden z týmů nedokázal strhnout vedení na svou stranu. Po odehraných devadesáti minutách hry to byo stále 0:0. Na řadu musely přijít pokutové kopy. Alespoň něco tak bylo pro diváky z tohoto utkání atraktivní. Votice byly v penaltách lepším týmem. Zvítězily 2:0 a znamenalo to tak, že domů vezly dva body. Doma v Hostomicích tak zůstal pouze jeden jediný bod za bezbrankovou remízu. Oba týmy budou muset jistě v trénincích o víkendu přijít na to, jak se dávají góly. A nebo se alespoň optat kanonýrů ze Zbuzan, jak to dělají oni. 



Ohlasy k zápasu



SK Votice
Martin Bárta - Trenér: Bylo to utkání na těžkém terénu, kdy jsme neproměnili veliké šance, ale na penalty jsme byli šťastnější. Podržel nás gólman, když chytil čtyři penalty a naši hráči také netrefili úplně všechno. Vyhráli jsme tedy 2:0 na penalty, ale jak říkám, terén byl největší překážkou pro obě mužstva.



Sestavy


SK Hostomice pod Brdy
M. Zíma [-] - V. Rybák [-] , L. Lenkvík [-] , A. Hornát [-] , J. Vladyka [-] (88. O. Kačírek [-] ) - L. Hruška [-] , M. Kačírek [-] (75. M. Kačírek [-] ) - V. Šebek [-] , A. Bábíček [-] , T. Šebek [-] , J. Kačírek [-] (69. M. Kubišta [-] )

SK Votice
M. Soukup [-] - J. Kamarýt [-] , M. Budil [-] , M. Sládek [-] (61. J. Kramný [-] ) , J. Šlejmar [-] - J. Říha [-] , J. Kolář [-] , M. Slunečko [-] , M. Písařík [-] , J. Homolka [-] (83. L. Tábořík [-] ) - M. Štork [-] (80. M. Voráček [-] )

ŽK: 68. T. Šebek , 73. M. Kubišta , 78. L. Hruška , 78. V. Rybák - 14. J. Kamarýt , 23. M. Sládek , 78. J. Homolka .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Lafek David - NEJEDLO Tomáš, KOČÁREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.