Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 17:00

26.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Remíza na hřišti favorita Lužci k záchraně nestačí


Branky


0

Ani vyrovnání v nastaveném čase nakonec nestačilo fotbalistům Lužce nad Vltavou k záchraně. Končí totiž na 12. místě tabulky a zisk 27 bodů v porovnání s ostatními skupinami I.B třídy na záchranu nestačí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól MIřatského do šatny

Utkání začalo lépe pro hory, kteří šli už v 5. minutě zápasu do vedení. V hlavičkové skrumáži se nejlépe orientoval Levý a uklidil míč do sítě. Ve 12. minutě už ale bylo vyrovnáno, když Kohout dokázal zužitkovat krásný přesný centr ze strany a zakončil do prázdné brány. 1:1. Více ze hry měli domácí a Lužec se spoléhal na poctivou defenzivu. Jedinou výraznou šanci měl ale Miřatský, kterého ale míč těsně před bránou přeskočil. Domácí kanonýr se ale těsně před poločasovou přestávkou přeci jen dočkal, když po chybě Lužeckých uprostřed hřiště dostal krásnou přihrávku, postupoval sám na bránu a pěkným lobem si poradil s brankářem. Domácí tak v poločase vedli 2:1.

 

Vyloučení a vyrovnání v samotném závěru

Ve druhém poločase se začalo jiskřit a zápas se změnil v pořádně vyhecovanou podívanou. Na hřišti i mimo něj plály emoce, k čemuž přispěla i některá sporná rozhodnutí trojice sudích. Ovčáry dokázaly zvýšit svj náskok již na 3:1 v 54. minutě a opět u toho byl Miřatský, který obdržel přesnou přihrávku a neměl problém trefit odkrytou část brány. Lužec se ale nevzdával a odmítl se smířit se sestupem. V 61. minutě pak bylo sníženo, když byl Rigo ve vápně sražen a tradiční exekutor D. Tauchman si s penaltou i tetokrát poradil. 3:2. Hosté se tlačili do útoku, Ovčáry ale pozorně bránily a vyrážely k nebezepčným brejkům - byly z toho dva zcela samostatné úniky na Prislupského, které mohly rozhodnout, hostující brankář ale vytasil dva výborné zákroky. A tak přišel pro domácí trest, když se v úplném závěru k trestnému kopu postavil M. Tauchman a krásnou střelou vyrovnal. Konec se nesl v nervózním duchu, další branka již ale nepadla, a tak musely rozhodnout penalty, ve kterých byli úspěšnější domácí.

 

Záznam celého utkání naleznete zde: https://youtu.be/HBecgfYnNIs



Ohlasy k zápasu



AFK Eletis Lužec
Tomáš Prislupský - gólman: Soupeř prokázal své kvality. Se štěstím jsme vyrovnali, ale i to bylo bohužel málo. Sestup mě dost mrzí a jsem zklamaný. Po podzimu jsem byl smířený téměř se sestupem, ale na jaře jsme některé zápasy odmakali a chyběl kousíček...



Sestavy


FC Sokol Ovčáry
P. Chaloupka [-] - S. Zavadil [-] , T. Sobotka [-] (28. J. Hrstka [-] ) , J. Studený [-] , M. Viskup [-] - M. Urban [-] , J. Kohout [-] (85. J. Hulička [-] ) , J. Mihalík [-] , R. Pechar [-] - R. Miřatský [-] , D. Kudela [-] -

AFK Eletis Lužec
T. Prislupský [-] - J. Lafek [-] , R. Stejskal [-] (46. A. Kučera [-] ) , J. Kučaba [-] , P. Peroutka [-] , M. Tauchman [-] - J. Uher [-] , M. Rigo [-] , D. Tauchman [-] - M. Kučaba [-] , R. Levý [-]

ŽK: 38. R. Miřatský , 65. S. Zavadil , 89. D. Kudela , 90. J. Hrstka - 33. M. Tauchman , 41. R. Levý . ČK: 83. R. Miřatský .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Stádník Vladimír - ŘÍHA Jaroslav, LAŠTOVIČKA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.