1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosmonosy se s B-třídou loučí vítězně


Branky


0

Po nepovedeném minulém domácím zápase s Mělníkem si fotbalisté Kosmonos napravili reputaci a zvítězili v těžkém zápase v Dolním Bousově. Postup do vyšší soutěže si tak osladili závěrečnou výhrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Zápas postupujících Kosmonos nalákal na fotbal do Dolního Bousova krásnou návštěvu téměř dvou stovek diváků. A domácí se je snažili ze všech sil potěšit. V úvodu byla sice hra vyrovnaná, postupem času se ale přavaha dostávala na kopačky domácích a ti se také dostávali do prvních šancí. V 19. minutě ale nedosáhl ve vápně na přihrávku Radek Tomíček a Marek Koštíř následně ve 21. minutě trefil jen tyč. Zle naopak mohlo být na druhé straně ve 38. minutě, kdy sudí Nejedlo nařídil pokutový kop za faul Tomíčka na Siřínka, ale domácí brankář Stránský Flachbartovu střelu výborně chytil. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu.

Góly na obou stranách

Hned v úvodu druhé půle musel opět dvakrát zasahovat domácí brankář, první gól ale paradoxně vstřelil DBSK. Stalo se tak v 53. minutě, když se po nahrávce O. Klímy trefil F. Klíma. 1:0. Radost ale domácím hráčům nevydržela dlouho - konkrétně pouze 4 minuty. V 57. minutě totiž hosté dokázali po centru z pravé strany a následné dorážce Řeháka vyrovnat na 1:1. V 60. minutě mohl vrátit vedení na domácí stranu opět Koštíř, pálil ale těsně vedle. A tak šli do vedení v 69. minutě hosté, kteří využili zisku míče na středu hřiště a rychlý protiútok brilantně proměnili zásluhou Šulce. 1:2. Hned o minutu později mohlo být opět vyrovnáno, ale v malém vápně promáchl jak Tomíček, tak i O. Klíma. V 77. minutě hlavičkoval druhý jmenovaný pouze do rukavic brankáře Hošťálka a o minutu později bylo rozhodnuto - hostům se povedl další centr do vápna a následná dorážka skončila v síti. 1:3. Ani střela Marka Koštíře v 85. minutě na skóre nic nezměnila, a tak Kosmonosy potvrdily svůj postup vítězstvím.



Ohlasy k zápasu


Dolnobousovský SK
Luděk Holub - trenér: V závěrečném kole k nám zavítal soupeř z Kosmonos, už jistý postupující do I. A třídy. Úvod utkání přinesl vyrovnanou hru, postupem času jsme si vytvářeli slibné šance, ale nedokázali jsme proměnit. Ve druhé půli se konečně podařilo, soupeř ale dokázal vývoj otočit. Hráčům patří poděkování za výborné výkony v jarní části sezóny, které vedly k bezproblémové záchraně v soutěži.




Sestavy


Dolnobousovský SK
M. Stránský [-] - V. Bíšek [-] , M. Novák [-] - M. Koštíř [-] , F. Klíma [-] , J. Kasal [-] (77. P. Doležal [-] ) , P. Vynikal [-] , T. Šolc [-] (63. M. Merva [-] ) , R. Tomíček [-] (74. J. Stejskal [-] ) - O. Klíma [-] (78. P. Kubeček [-] ) - J. Hrdý [-]

SK Kosmonosy
T. Splídek [-] (46. P. Štěpánek [-] ) - J. Řehák [-] , M. Šimáček [-] (46. M. Hošťálek [-] ) , J. Miškovský [-] (74. M. Hošťálek [-] ) , O. Siřínek [-] , J. Flachbart [-] , J. Bažant [-] (46. V. Šulc [-] ) , J. Žižka [-] , P. Kraus [-] , M. Král [-] (46. V. Žďánský [-] ) , F. Kopal [-]

Počet diváků: 180. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - TYLCHERT Michal, VAŇOUSEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.