2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 10:15

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sympatický výkon Bakova na body nestačil


Branky


0

Ačkoli zachraňující se hostující fotbalisté podali nebojácný výkon, na zkušené domácí Ovčáry to nestačilo. Domácí vstřelili jednu branku v každém poločase a zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miřatský otevírá skóre

Konečně s výhrou v kapse, avšak s vědomím, že venku dosud na jaře nezískali ani bod, přijeli k dopolednímu zápasu do Kel fotbalisté Bakova nad Jizerou. Těm sezóna zatím nevychází podle plánu a jejich postavení v tabulce není vůbec komfortní. Tentokrát se navíc museli obejít bez svého útočníka Mlynky. Domácí naopak na svém hřišti z 10 zápasů vytěžili plný počet 30 bodů, a tak byl favorit zápasu všem jasný. Menší otazníky se vznášely nad domácí sestavou, která se netěší nejlepšímu zdravotnímu stavu, a tak do zápasů začínají zasahovat i hráči B-týmu, kteří jinak nastupují pouze ve IV. třídě. Od začátku zápasu se nedostavila očekávaná převaha Ovčár - hosté se dokázali svému soupeři vyrovnat pohybem a hrálo se vyrovnané utkání. Domácí tým se ale přeci jen dokázal prosadit ve 14. minutě zásluhou Miřatského. 1:0. Ve zbytku poločasu vládly obě defenzivy, a tak další gól k vidění nebyl.

 

Neúspěšná bakovská snaha o vstřelení gólu

Ještě v průběhu první půle musel ze zápasu odstoupit domácí kapitán Ondrák, kterého nahradil Kohout. Jinak týmy nastoupily do druhého poločasu beze změn a nezměnila se ani předváděná hra. Domácí tým oproti zvyklostem srážely nepřesnosti ve finální fázi hry - vázla finální přihrávka, případně zakončení. To je ale nemuselo mrzet, jelikož už po 3 minutách hry přidali zásluhou Mihalíka pojišťující druhý gól. Hosté se sice snažili se zápasem něco udělat a rozhodně nepůsobili odevzdaným dojmem, zkušený domácí tým si ale zápas hlídal a vzadu vše navíc jistil spolehlivý gólman Chaloupka. Větší zkušenost domácích tak nakonec přinesla úspěch - i když Ovčáry herně příliš nenadchly, připisují si vzhledem k současné zdravotní situaci v týmu cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Sokol Ovčáry
Petr Hyka - hrající trenér: Jednalo se o vyrovnané utkání s menší převahou na naší straně. Nebyl to vůbec lehký zápas. Protože nás už delší dobu provází zranění nebo někteří hráči hrajou dokonce přes bolest, tak tým doplňujeme hráči z B-týmu. Opět bylo spoustu možností dát více gólů, ale chybělo nám buď lepší zakončení a nebo lepší finální přihrávka. Jsem rád za tři body a teď se musíme dát dohromady, abychom zvládli zápas v Kosmonosech.




Sestavy


FC Sokol Ovčáry
P. Chaloupka [-] - S. Ondrák [-] (35. J. Kohout [-] ) , T. Sobotka [-] , D. Kudela [-] , J. Studený [-] - M. Urban [-] , J. Mihalík [-] , R. Pechar [-] , P. Hyka [-] - R. Miřatský [-] (88. J. Danda [-] ) , M. Voljanskij [-] (80. J. Fabián [-] )

SK Bakov nad Jizerou
T. Louda [-] - J. Kamenický [-] , J. Resl [-] , L. Bláha [-] , K. Pilz [-] - M. Brož [-] , L. Vávra [-] , R. Frélich [-] , L. Kendík [-] - L. Hammer [-] (87. J. Hozák [-] ) , P. Špringer [-] (74. T. Vitmajer [-] )

Počet diváků: 90. Rozhodčí: Pejša Tomáš - SANDEV Patrik, SVOBODA Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.