Klíčany zaváhaly na Mělníku


Branky


12. J. Rolenc , 40. J. Rolenc , 55. J. Jiskra , 73. M. Veselý (p.) - 61. P. Hájek , 75. P. Hájek , 89. R. Šelicha
0

Cenný skalp si na své konto připisují mělničtí fotbalisté, kteří dokázali porazit silné Klíčany. Hostům se tak po úspěchu Kosmonos v Kostelci vzdaluje kýžené první místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jsou v první půli lepší

Už před zápasem na rozviččce se domácím zranil brankář Horvát a narychlo musel být do zápisu dopsán zkušený Dombai. Domácí vlétli na Klíčany jako uragán a nepouštěli svého v tabulce lépe postaveného soupeře příliš na vlastní polovinu hřiště. Ve 12. minutě se parádně narážečkou s Veselým uvolnil Rolenc a obstřelil brankáře Zamazala. 1:0. O pár minut později měl velkou šanci Jiskra, ale z dobré pozice branku minul. Poté zazlobili i hosté, ale s přečíslením 2 na 1 si dokázal poradit brankář Dombai, který reflexivním zákrokem míč vyrazil. Poté se již hosté z Klíčan opět bránili a branku domácích příliš neohrožovali. Pět minut před poločasem navíc Rolenc přidal druhý gól, když se po obrovské chybě hostující obrany řítil od půlky do samostatného úniku a se zakončením si poradil střelou mezi nohama brankáře. V poločase tak domácí zaslouženě vedli 2:0.

 

Klíčany po vyloučení nemají sílu na zvrat

Do druhé půle vlétli domácí stejně jako do té první a v 55. minutě už mohli slavit potřetí - krásný pas za obranu poslal Vernek, Jiskra si míč zpracoval na prsa a obstřelil po zemi Zamazala. 3:0. Hosté se ale nevzdali a po centru ze strany se v 61. minutě krásně z voleje trefil Hájek. 3:1. Poté už se hosté ujali režie hry, ale jejich zakončení nemusela brankáři Dombaiovi dělat starosti. Na druhé straně se v 73. minutě dostal po rychlém brejku do samostatného úniku Skopka, který si předkopl míč a brankář Zamazal ho ve vyložené příležitosti skluzem poslal k zemi. Po zásluze se tak kopal pokutový kop a navíc hostující brankář obdržel červenou kartu. To byl pro hostující celek problém, jelikož na jejich lavičce nebyl náhradní gólman, a tak se do branky musel postavit Předota. Na skvěle kopnutou penaltu od Veselého neměl nárok a Mělník se tak ujal vedení 4:1. Domácí se ovšem neradovali dlouho a už o dvě minuty později si neštastně do vlastní sítě po centru Hájka srazil míč Vála. 4:2. Hosté se snažili alespoň o kontaktní gól, ale trápila je mizerná koncovka. V 83. minutě ohrozil Dombaie Dvorný, který hlavičkoval na vlastní branku, brankář domácích jeho nepovedenou malou domů dokázal vyrazit na tyč. Hosté se prosadili až v 89. minutě, když Šelicha z voleje propálil brankáře doprostřed brány. Na vyrovnání ale hosté už čas nenašli, a tak odjíždějí z Mělníka s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


FC Mělník
Jiří Horvát - brankář: Bohužel jsem do zápasu nemohl pro zranění při rozcvičce nastoupit, ale kluci si i tak vydřeli zasloužené vítěztví proti silnému soupeři, který nás ale evidentně podcenil.




Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pudil Václav - POSPÍŠIL Miloslav, MUCHA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.