J. Kmoch 85.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:0
(0:0)

J. Kmoch 85.
 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

14.05.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Byšice si vyšláply na Ovčáry


Branky


85. J. Kmoch
0

Ovčáry jely do Byšic potvrdit výhru z minulého šlágru kola proti konkurentovi v boji o postup z Klíčan. To se jim ale vůbec nepodařilo a po jednobrankové prohře opět ztrácejí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ani jeden z týmů gól nevstřelil

Jasného favorita mělo toto utkání v podobě hostujících Ovčár. Domácí Vitana sice v minulém kole dokázala po dlouhé době vyhrát na hřišti Kostelce, proti jednomu ze tří celků bojujících o postup ji ale čekal velmi těžký zápas. Hosté totiž přijeli opět s velmi zkušenou sestavou v čele se stoperskou dvojicí Studený - Ondrák a nebezpečným Miřatským v útoku, zatímco domácí nejzkušenější hráč Hamšík se tentokrát v sestavě neobjevil. Domácí ale i tak chtěli potěšit vlastní fanoušky, předvést kvalitní výkon a potrápit favorita zápasu. V první půli se ale jasně ukazovalo, že to budou mít proti fotbalové kvalitě hostů složité - Ovčáry lépe kombinovaly a působily na hřišti vyspělejším dojmem. To vše i přesto, že hosté museli již v 9. minutě nahradit zraněného Morávka Zavadilem. Domácí příliš nevylézali ze své obranné ulity a hosté mohli jít do vedení ze dvou dobrých šancí - jednou ale akci zastavilo břevno a podruhé vynikající zákrok brankáře Schneidera. Domácí tak vzhledem k výkonu drželi po poločase nadějnou remízu 0:0.

Kmochovo rozhodnutí v závěru

Domácí tým udělal v poločase dvě změny v sestavě - odstoupil kapitán týmu Kadlec a na hřiště se podíval poprvé na jaře Martin Holohlavský. Hra se začala více vyrovnávat a zdálo se, že hosté přestávají stačit po fyzické stránce. To se vystupňovalo v poslední desetiminutovce, kdy se hráči obou týmů nestačili vracet zpět do bloku a hra se přelévala v nebezpečných útocích ze strany na stranu. Rozhodující akce se pak podařila v 85. minutě domácím, kteří dokázali dostat míč do vápna na Kmocha, a ten se nemýlil. Na to regovali hosté napnutím všech sil do útoku, který ale ke kýženému efektu nevedl - naopak Chaloupkově brance hrozilo i nadále nebezpečí a ještě dvakrát ho zachránila tyč. V Byšicích se tak zrodilo velké překvapení, když si domácí vyšlápli na Ovčáry a možná definitivně zhatili jejich plány na postup.



Ohlasy k zápasu


TJ Vitana Byšice
Pavel Čermák - záložník: Myslím, že soupeř nás trochu podcenil a my jsme naopak tentokrát příkladně bojovali. Po dlouhé době jsme zahráli zápas, který se mohl líbit.

FC Sokol Ovčáry
Petr Hyka - hrající trenér: Bohužel jsme neproměnili v prvním poločase šance a pak jsme na to doplatili. Postupem času nám docházely baterky a hlavně bez bojovnosti až do konce zápasu se nemůže dostavit úspěch. Domácí mají štastné, ale vydřené 3 body.

Sestavy


TJ Vitana Byšice
F. Schneider [-] - P. Resl [-] , J. Čurda [-] - J. Lauda [-] - M. Hubáček [-] , J. Kmoch [-] , M. Hudec [-] (60. J. Šteiner [-] ) , P. Kadlec [-] (46. P. Beneš [-] ) , P. Čermák [-] , J. Szen [-] (46. M. Holohlavský [-] ) , D. Menčl [-] (90. M. Hluško [-] )

FC Sokol Ovčáry
P. Chaloupka [-] - S. Ondrák [-] , J. Studený [-] , D. Kudela [-] , T. Sobotka [-] (81. J. Stránský [-] ) - J. Mihalík [-] , P. Hyka [-] , M. Urban [-] , R. Pechar [-] - R. Miřatský [-] , J. Morávek [-] (9. S. Zavadil [-] )

ŽK: 75. J. Lauda , 75. M. Hubáček , 76. J. Kmoch .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Sandev Patrik - ŘIČICA Jiří, HÁJEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.