Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

7:0
(3:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

14.05.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Kosmonosy doma rozmetaly Řepín


Branky


0

Hned sedm míčů skončilo v tomto zápase v hostující brance a domácí Kosmonosy tak udržely vedení v tabulce, které jim spadlo do klína po zaváhání soupeřů v minulém kole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v poločase je rozhodnuto

S další změnou na postu brankáře přijeli k těžkému zápasu Řepínští, mezi jejichž tyče se postavil tentokrát Borecký. V jejich sestavě se objevili i zkušení Slepička a Matějček, od začátku ale bylo patrné, že to hostům na žádné body stačit nebude. Jejich tým totiž působil značně odevzdaně a od začátku měl problém vůbec se dostat k míči. Domácí drželi míč na svých kopačkách a svého soupeře nepouštěli za polovinu hřiště. Na první branku se čekalo do 13. minuty, když se po rychle rozehraném přímáku Flachbartem řítil ze strany na gólmana Kubelka a levačkou uklidil míč na zadní tyč. 1:0. I přes značnou převahu druhá branka padla až ve 36. minutě, kdy Flachbartův přetažený roh vrátil na malé vápno Kozma, a tam ho do branky hlavou doklepnul Hošťálek. Do konce poločasu se domácí trefili ještě potřetí, když si Siřínek poradil na velkém vápně s obráncem a svou silnější pravačkou obstřelil gólmana na zadní tyč. 3:0. Již po poločase tak bylo v podstatě rozhodnuto.

Další čtyři branky do hostující sítě

Oba týmy pochopily, že je zápas rozhodnut a již v poločase zamíchaly sestavou. Druhý poločas se ale nesl v úplně stejném duchu a po rychlé akci se v 55. minutě konečnš trefil (poprvé v sezoně) Šulc, když svoji střelu ještě otřel o tyč a až pak se odrazil míč do branky. Po další várce střídání se na hřiště v domácím dresu dostal i Keszeg a stačilo mu pouze 10 minut na hřišti, aby se prosadil. Po další standardce Flachbarta byl právě Keszeg jediný, který si naběhl do vápna a naprosto osamocený hlavou zády k brance přehodil gólmana. 5:0. Za dalších 10 minut přidal střídající Keszeg další gól, když se tentokrát trefil výstavně z 20 metrů přímo do šibenice. Na konečných 7:0 upravil po kombinaci do prázdné branky nejlepší střelec domácích - stoper Kozma. Zápas byl od začátku jasnou záležitostí a Řepín si za celý zápas nevytvořil snad jedinou příležitost. Také výsledek hovoří jednoznačně.



Ohlasy k zápasu


SK Kosmonosy
Jan Bažant - záložník: Od začátku jsme byli lepší, naštěstí se nám podařilo dát rychlou branku a nepřipustili jsme žádné trápení. Byl to pro nás jeden z nejlehčích zápasů v B-třídě.


Sestavy


SK Kosmonosy
M. Hošťálek [-] - V. Šulc [-] , O. Siřínek [-] (56. J. Řehák [-] ) , J. Flachbart [-] , M. Šimáček [-] , J. Bažant [-] (56. J. Keszeg [-] ) , J. Žižka [-] (46. P. Kraus [-] ) , M. Hošťálek [-] , K. Kozma [-] , M. Michalec [-] (62. V. Žďánský [-] ) , M. Kubelka [-]

TJ Řepín
J. Borecký [-] - R. Šmíd [-] , M. Labuť [-] , V. Labuť [-] , D. Dvořák [-] , M. Matějček [-] (46. M. Chodúr [-] ) , L. Novák [-] (46. K. Boček [-] ) , M. Merz [-] , L. Kympl [-] , M. Štolba [-] , M. Slepička [-] (63. J. Urbánek [-] )

ŽK: 40. O. Siřínek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Čermoch Jakub - BARTŮŠEK Zdeněk, RYBKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.