Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 10:15

15.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ovčáry neměly s Kostelcem žádné problémy


0

Jasnou záležitostí byl zápas mezi Ovčáry a Kostelcem. Brankáři domácích Chloupkovi dokonce zcela přesně vyšel tip na výsledek zápasu a udržel tak proti nejhoršímu útoku soutěže plánované čisté konto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V závěru půle je rozhodnuto

Opět v nekompletní sestavě (absence Chvátala, Pajkrta, V. Hlavatého a L. Temiaka) přicestoval do Ovčár k souboji nejlepší a nejhorší ofenzivy soutěže Kostelec. Hosté se chtěli pokusit o zázrak a bodovat proti (jako vždy) nesmírně zkušené sestavě domácích. A úvod zápasu také nabídl poměrně vyrovnaný zápas - urputnou defenzivu hostí a snahu domácího celku o prosazení se do zhuštěné obrany soupeře. Gólové vyjádření trvalo domácích poměrně dlouho, ale nakonec přeci jen přišlo. Ve 29. minutě otevřel skóre střelec Miřatský. Na obrazu hry tato branka příliš nezměnila a čekalo se na rozhodující okamžiky zápasu, které přišly těsně před poločasovou pauzou. Hned dvakrát ve dvou minutách se totiž prosadil Studený, který kvůli trenérským povinnostem v divizních Neratovicích nenaskakuje do všech zápasů svého týmu. Poločasový výsledek 3:0 tak byl pro Ovčáry více než komfortní.

Zápas v poklidu spěje ke konci

Události závěrečných minut druhé půle samozřejmě výrazně poznamenaly dění v poločase druhém, jelikož už nebylo příliš o co hrát. Představa, že by hosté vstřelili tři branky, se zdála být při jejich dosavadní střelecké potenci naprostou utopií. Ovčáry opět měly územní převahu a snažily se ohrožovat soupeřovu branku zejména centrovanými míči, zatímco hosté se snažili hrozit rychlými brejky. Dva z nich mohly skončit brankou, ale Novák ani jeden ze svých dvou úniků na Chaloupkovu branku nezakončil gólově. Branka ale nakonec přeci jen padla i ve druhém poločase, o což se postaral Voljanskij, který dokázal zužitkovat pěkný centr z levé strany hřiště. Ovčáry si tak v klidu připsaly další body do tabulky po výhře 4:0.



Ohlasy k zápasu


FC Sokol Ovčáry
Petr Hyka - hrající trenér: Začátek zápasu, díky prvnímu zápasu doma, byl nervozní a 30 minut to nebylo ono. Ale po prvním gólu jsme se uklidnili a snažili se hrát naši hru. Do poločasu jsme dali ještě dvě pěkné branky Honzou Studeným a bylo rozhodnuto. Musim pochválit Pavla Chaloupku, který nás hodně podržel a zlikvidoval dvě velké šance soupeře. Druhý poločas jsme si pohlídali a přidali čtvrtou branku.

SK Labský Kostelec
Lukáš Temiak - zraněný hráč: První poločas jsem bohužel neviděl, ale podle mých informací se kluci drželi statečně. Dostali ale bohužel slepené góly do šaten a bylo hotovo. Druhý poločas se spíše jen dohrával. S těmito týmy jako jsou Ovčáry moc body sbírat nejdou...



Sestavy


FC Sokol Ovčáry
P. Chaloupka [-] - S. Ondrák [-] , J. Studený [-] , M. Viskup [-] , R. Pechar [-] - J. Mihalík [-] (86. J. Kohout [-] ) , S. Zavadil [-] (79. J. Morávek [-] ) , P. Hyka [-] , M. Urban [-] , D. Kudela [-] - R. Miřatský [-] (60. M. Voljanskij [-] )

SK Labský Kostelec
K. Polman [-] - O. Brodňanský [-] , K. Temiak [-] , M. Machka [-] , J. Šimek [-] - M. Doubek [-] - M. Hlavatý [-] , P. Klíma [-] , M. Priatka [-] , L. Pazderka [-] (72. J. Černý [-] ) , T. Novák [-]

ŽK: 67. D. Kudela - 62. M. Hlavatý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - KOČÁREK Jan, MEŠČAN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.