2:3
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ovčáry v závěru dokázaly udolat Řepín


Branky


23. R. Černý , 39. L. Kympl - 44. R. Miřatský , 75. R. Miřatský , 75. P. Hyka (p.)
0

Drama do posledních minut nabídlo derby mezi Řepínem a Ovčáry. Hosté dlouho nepotvrzovali roli favorita, nakonec ale jejich zkušenost slavila úspěch zejména zásluhou posily Miřatského.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řepín favoritovi zle zatápí

Ano, je tomu přesně tak, jak nadpis napovídá. Ovčáry získaly do svých řad ze Pšovky další zkušenou posilu - Radka Miřatského (42). Spolu s ním se v Ovčárech objevil také další útočník Filip Hakl (26) z Velkého Borku, který ale tentokrát do hry zasáhl až v průběhu zápasu. V sestavě domácích stojí za zmínku zejména přítomnost stopera Štolby z Vysoké a náhradního brankáře Staňka ze Pšovky. Prvních 15 minut bylo jednoznačně v režii Ovčár, jejichž hráči chtěli rozhodnout zápas hned v úvodu. To se ale nepodařilo, řepínská obrana odolala a domácí šli naopak do vedení. Černého našel krásnou přihrávkou Kympl a prv ně jmenovaný ve 23. minutě rozvlnil síť za zády Chaloupky. 1:0. Ve 39. minutě pak v laufu hrající domácí přidali druhou branku, když standardní situace využil Kympl a ze skrumáže protlačil míč do brány. Pravděpodobně zlomovým okamžikem zápasu byla 44. minuta a gól do šatny z kopačky Miřatského, který upravil poločasové skóre na 2:1.

Obrat slepenými góly

Do druhého poločasu vstoupily oba celky beze změn a domácím se dlouho dařilo držet se soupeřem krok a nepouštět ho do vážnějšího ohrožení Svatošovy branky. Jakýmsi zlomem byla až 70. minuta, od které se na domácích začal projevovat úbytek sil. Toho zkušený hostující tým okamžitě využil ke vstřelení dvou slepených branek v okolí 75. minuty. První zaznamenal opět Miřatský a druhou z penalty (po faulu na stejného hráče od Dvořáka) nejlepší střelec týmu Hyka. V závěru už Řepín nedokázal zmobilizovat dostatek sil k pokusu o vyrovnání, a tak Ovčáry slaví poměrně těžce vybojované 3 body za výhru 2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Řepín
Radek Černý - útočník: Úvodní nápor soupeře jsme přežili a dokázali si vypracovat i náskok. Rozhodujícím momentem zápasu byl asi gól do šatny. V závěru se projevila naše fyzička, úplně jsme odpadli a po dvou slepených gólech bylo hotovo.

FC Sokol Ovčáry
Petr Hyka - hrající trenér: Začali jsme dobře, prvních dvacet minut jsme drželi míč, ale soupeř nás do větších šancí nepouštěl a hrál nebojácně. Pak se hra vyrovnala, po neuznání našeho regulérního golu jsme inkasovali a za pár minut po nedorozumění v obraně jsme inkasovali podruhé. Naštěstí jsme díky Miřatskému do poločasu snížili, což nás trochu uklidnilo. Do druhé půle jsme šli s tím, že zápas otočíme a to se nám díky postupnému tlaku podařilo. Domácí už hrozili pouze z brejků. Jsem rád za tři body a z otočeného výsledku z 2:0 na 2:3.



Sestavy


TJ Řepín
V. Svatoš [-] - M. Štolba [-] , R. Šmíd [-] , V. Labuť [-] , M. Slepička [-] (58. J. Salač [-] ) , P. Štrombach [-] , R. Černý [-] , L. Novák [-] (89. M. Labuť [-] ) , M. Merz [-] , L. Kympl [-] , D. Dvořák [-]

FC Sokol Ovčáry
P. Chaloupka [-] - J. Morávek [-] , M. Viskup [-] , S. Ondrák [-] , R. Pechar [-] - J. Mihalík [-] , M. Urban [-] , D. Kudela [-] , P. Hyka [-] - M. Voljanskij [-] (82. F. Hakl [-] ) , R. Miřatský [-] (85. J. Kohout [-] )

ŽK: 12. M. Štolba , 35. R. Černý - 57. M. Voljanskij , 65. R. Miřatský , 65. S. Ondrák , 71. D. Kudela .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Fejfar Jakub - VYHNANOVSKÝ Milan, ŠPIDRA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.