4:1
(3:0)
72. O. Šrom
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strmilov si poradil se Starou Hlínou


Branky


18. T. Dohnal (p.) , 22. O. Nečeda , 42. P. Šuba , 85. J. Dvořák - 72. O. Šrom
0

Strmilovští chtěli v posledním kole navázat na dobré výsledky, jenže přijel druhý tým soutěže Stará Hlína. Zápas byl plný očekávání, bohužel pro hosty skončil velikým rozdílem, který je určitě nepotěšil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

Zápasy Strmilova se Starou Hlínou jsou vždy vyrovnané, ale vzhledem k tomu, že se hrálo poslední kolo a umístění obou týmu v tabulce už se změnit nijak nemohlo, navíc hosté přijeli pouze v deseti lidech, tak převaha byla na strmilovských kopačkách od samého začátku utkání, ale celý zápas se hrál spíše v línějším a vlažném tempu, takže do vedení se domácí dostali až v 18. minutě z pokutového kopu, ze kterého se nemýlil nejlepší střelec Strmilova Tomáš Dohnal. O pár minut později se po pěkné a rychlé kombinační akci po pravé straně dostal míč do vápna k útočníkovi Ondřeji Nečedovi, který zakončoval na zadní tyči do prázdné branky - 2:0. Hosté se i v deseti snažili o kombinační fotbal dopředu, ale do vápna se dostávali spíše jen ze standardních situací nebo po chybách obrany, ale žádné velké ohrožení branky z toho nebylo. Na konci prvního poločasu se k odraženému balonu na velkém vápně hostů dostal založník Pavel Šuba, který hlavou poslal balon pod břevno branky a nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci a do kabin se šlo za stavu 3:0. O zápase v tu chvíli už bylo téměř rozhodnuto, jelikož hosté nevypadali, že se jim nepříznivý stav podaří zvrátit.

Domácí si výhru nenechali vzít

Ve druhém poločase se strmilovští i nadále tlačili do soupeřovi brány, ale ve většině případů jejich zakončení a střely končily mimo bránu nebo v rukavicích gólmana. V 72. minutě se po chybě domácího obránce dostal k míči útočník hostí Oldřich Šrom, který si ve hře jeden na jednoho poradil a přeloboval strmilovského brankáře Bláhu a snížil na 3:1. Pro diváky to nemohl být nijak atraktivní fotbal, ale nejhezčí moment zápasu přišel v 85. minutě , kdy pravý bek Jan Dvořák napřáhl z 25 - 30 metrů a pěknou ranou vymetl šibenici brány a upravil tak skóre na konečných 4:1. Strmilov tak ukončil sezónu vítězně a umístil se na pěkné čtvrté pozici. Stará Hlína i přes vysokou prohru nepřišla o druhé místo v tabulce a může být spokojená.

FOTO: http://fkstarahlina.wz.cz/



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Strmilov
Zdeněk Popelka: Zápasy se St. Hlínou jsou vždy vyrovnané, ale vzhledem k tomu, že se hrálo poslední kolo OP a umístění obou týmu v tabulce už se změnit nijak nemohlo, navíc hosté přijeli pouze v deseti, tak převaha byla na našich kopačkách od samého začátku utkání, ale celý zápas se hrál spíše v línějším a vlažném tempu, takže do vedení jsme se dostali až v 18. minutě z pokutového kopu, ze kterého se nemýlil náš nejlepší střelec Tomáš Dohnal. O pár minut později se po naší pěkné a rychlé kombinační akci po pravé straně dostal míč do vápna k našemu útočníkovi Ondřeji Nečedovi, který zakončoval na zadní tyči do prázdné branky. Hosté se i v deseti snažili o kombinační fotbal dopředu, ale do našeho vápna se dostávali spíše jen ze standardních situací nebo po chybách naší obrany, ale žádné velké ohrožení naší branky z toho nebylo. Na konci 1. poločasu se k odraženému balonu na velkém vápně hostů dostal náš založník Pavel Šuba, který hlavou poslal balon pod břevno branky a nedal brankaři žádnou šanci a do kabin se šlo za stavu 3:0. O zápase v tu chvíli už bylo téměř rozhodnuto. V 2. poločase jsme se i nadále tlačili do soupeřovi brány, ale ve většině případů naše zakončení a střely . končily mimo bránu nebo v rukavicích golmana. V 72. Minutě se po chybě našeho obránce dostal k míči útočník hostujícího týmu, který si ve hře jeden na jednoho poradil a přeloboval našeho brankaře a snížil na 3:1. Pro diváky to nemohl být nijak atraktivní fotbal, ale nejhezčí moment zápasu přišel v 85. Minutě , kdy náš pravý bek Jan Dvořák napřáhl z 25-30 metrů a pěknou ranou vymetl šibenici brány a upravil tak skore na konečných 4:1.

FK Stará Hlína
Pavel Rychlý: V sobotu jsme k poslednímu zápasu, pro nás velmi vydařené sezóny, odjeli z důvodu dovolených a různých zranění pouze s deseti hráči. V letošním ročníku OP jsme dostali nejméně branek, a tak jsme nechtěli v posledním zápase dostat příděl a důstojně i v oslabení odehrát toto utkání. Domácí měli samozřejmě převahu, ale dokázali poprvé skórovat až v 18. minutě z penalty. A do přestávky přidali ještě další dvě trefy. Ale i náš jediný útočník Šrom, který naběhal za oba útočníky, podporovaný zbytkem týmu, si dokázal s ostatními hráči vytvořit několik šancí. V druhé půli domácí dále dobývali naši branku, ale nedařilo se jim skóre navýšit. Padl tedy náš jediný gól, když Šrom přeloboval brankáře a zaslouženě za svou aktivitu skóroval. Strmilov nakonec završil skóre pěknou dalekonosnou střelou. Celý oslabený tým ze sebe vydal vše a pochvalu si zaslouží zejména hráči, kteří jsou naši "záložníci" a jeli nám v tomto zápase pomoci. Jsou to Vláďa Hanzal a Karel Bicenc.



Sestavy


TJ Jiskra Strmilov
A. Bláha [-] - M. Lehejček [-] , J. Kubíček [-] , J. Dvořák [-] , F. Slavík [-] (48. M. Tuček [-] ) - L. Janák [-] , J. Hanzal [-] , D. Hanzal [-] - O. Nečeda [-] , T. Dohnal [-] - P. Šuba [-] (61. Z. Popelka [-] )

FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - S. Kadlec [-] , P. Šauer [-] , P. Makovička [-] , J. Šimkovský [-] - V. Hanzal [-] , K. Bicenc [-] , V. Hadač [-] , V. Marek [-] - O. Šrom [-] , M. Ouška [-]

ŽK: 49. T. Dohnal , 61. M. Tuček .
Hráči zápasu: J. Dvořák .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Svoboda Jan - KOPEČNÝ Robin (N), KROPÍK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.