Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klikov si doma poradil s oslabenou Stráží


Branky


0

Domácí mužstvo bylo v zápase určitě favoritem. Na jaře se mu daří a výsledky je posunuly až na třetí místo. Hosté mají opačné problémy. Poslední zápasy se herně nedaří a také je trápí početná hráčská absence.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl dvě branky

Hosté ze Stráže nastoupili do utkání pouze s deseti hráči a podle toho také vypadal celý zápas. Domácí mužstvo Klikova je přikovalo na jejich polovinu a jim nezbývalo nic jiného než bránit. Do jejich zatažené obrany se klikovští těžko prosazovali, chyběla jim rychlejší a přesnější kombinace, aby soupeře dostali pod větší tlak a vytvořili si nějakou gólovou situaci. Bezbrankový stav ale dlouho nevydržel. V 10. minutě se prosadil záložník David Melichar a bylo to 1:0 pro domácí. Zanedlouho poté zahrozili i hosté, ale Přílepek svou šanci neproměnil a tak se slavilo na druhé straně. Domácí se prokombinovali až k hostující brance, kde stál připravený Martin Mužík a nezaváhal - 2:0. Klikov měl nadále herní převahu, ale žádnou další branku už nepřidal a do kabin tak docházeli za dvoubrankového vedení.

Klikov si v pohodě dokráčel k výhře

I druhá polovina utkání byla v režii domácích. Už v 57. minutě přidal třetí branku Tomáš Špulák z pokutového kopu a vypadalo to, že bude po zápase. Domácí hráči polevili v tlaku a Stráži se podařilo brankou Pavla Chmelaře snižít - 3:1. Klikov už ale nepřipustil žádné drama a přidal další branku, o kterou se postaral opět Martin Mužík. O sedm minut později přidal poslední branku v zápase David Melichar a upravil na konečných 5:1 pro domácí mužstvo. Klikov si tak v pohodě dokráčel pro tři body a dostal se na třetí místo okresního přeboru o bod před Staré Hobzí. Zápas řídil sudí René Honzík, který nerozdal ani jednu žlutou kartu.



Ohlasy k zápasu


TJ Blesk Klikov
Milan Bušta: Hosté přijeli pouze s deseti hráči a podle toho vypadal celý zápas. Do jejich zatažené obrany jsme se těžko prosazovali, chyběla nám rychlejší a přesnější kombinace, abychom soupeře dostali pod větší tlak a vytvořili si nějakou brankovou situaci. To se nám podařilo v 10. minutě, kdy Melichar vstřelil naši první branku. Za dalších deset minut se po pěkné kombinaci prosadil Mužík a zvýšil vedení na 2-0. Nadále jsme měli převahu, ale další gól jsme do půle nepřidali. I druhý poločas pokračoval naším náporem, z penalty jsme přidali třetí trefu, ale pak jsme polevili a soupeř po naší chybě v obraně snížil na 3-1. Poté jsme naše vedení navýšili o další 2 branky a v pohodě dokráčeli k vítězství.

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vlastimil Čurda: Do zápasu jsme nastoupili v 10 lidech, přestože nám mělo být 12. Jenže Koudelka se bez omluvy nedostavil a Jan Kozel se zranil při rozcvičce. Nezbylo nám než se usilovně bránit, což se nám celkem dařilo. I přes početní hendikep jsme poprvé zahrozili za stavu 1:0 D. Přílepkem a podruhé za stavu 2:0 Zvárou, ale ani z jedné šance gól nepadl. Ve druhé půli jsme po 12 minutách inkasovali z penalty na 3:0. O 3 minuty později snížil Chmelař na 3:1 poté, co s D. Přílepkem donutili stopera soupeře k chybě. To nás trochu nakoplo a zkusili jsme se tlačit dopředu, ale soupeř nás vrátil zpátky na zem 2 góly na konečných 5:1. Všem zúčastněným hráčům bych chtěl poděkovat, že zápas nevzdali, ale bojovně odmakali.



Sestavy


TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - M. Mužík [-] , M. Rezek [-] , M. Zavadil [-] , O. Šetka [-] (55. T. Špulák [-] ) - V. Čapek [-] , J. Lochman [-] , D. Melichar [-] , L. Michal [-] - R. Hynek [-] , Z. Mládek [-] -

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - P. Přílepek [-] , M. Zvára [-] , V. Čurda [-] , L. Nohava [-] , D. Přílepek [-] , J. Jančura [-] , P. Chmelař [-] , L. Chovítek [-] , J. Čada [-]

Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: HONZÍK René - BEDNÁŘ Václav (N), BUŠTA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.