Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

18.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená neměla problém se Stráží


Branky


1

Domácí Studená přivítala na svém hřišti Stráž nad Nežárkou a zápas jednoznačně ovládla a hostům nedala šanci se v zápase chytit. Výsledek 4:0 hovoří za všechny komentáře.

Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Domácí vstoupili do zápasu mnohem aktivněji, ale mezeru v defenzívě Stráže hledali marně. Vůbec první velkou příležitost měli na svědomí hosté, jmenovitě Šimánek, avšak vyběhnutý Kovář špičkou kopačky pokus vyrazil. Studená ale byla nadále lepší a měla převahu, ovšem v prvním poločase se skóre nezměnilo. 

 

 

Druhý poločas konečně přinesl branky

Branky začaly padat až po změně stran a do zaslouženého vedení šla Studená. Libor Dvořák se dostal ve vápně k míči a přesnou přihrávkou našel Tomáše Grausama, který překonal brankáře Jedličku - 1:0. Minutu na to po špatné rozehrávce hostujícího obránce, kanonýr Libor Dvořák vystihl přihrávku a navyšoval na 2:0 pro domácí. Studená se herně uvolnila a přišli další šance, ale žádná branka nepřišla. Stráž nad Nežárkou však nehrála druhé housle, dobře kombinovala, ale jen k šestnátce domácího týmu, ale přesto nedokázala pořádně ohrozit brankáře, který se v druhé polovině asi trošku nudil. V závěru domácí tým udeřil ještě dvakrát. V prvním případě mladičký dorostenec Jakub Kubíček chytře přeloboval hostujícího gólmana a mohl slavit svou první branku za muže. Ve druhém případě si domácí posila Lukáš Makovička udělal výlet ze stoperské pozice a přesnou střelou k tyči skóroval na konečných 4:0. Studená, tak utkání zvládla a drží se v těsném závěsu za druhou Starou Hlínou.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Studená
Petr Adamec: Jsem rád, že jsme doma získali důležité body. V první půli nám chyběl větší pohyb a klid na kopačkách, i přesto jsme měli dvě, tři příležitosti, které jsme mohli a měli proměnit. Po přestávce jsme velmi brzo dali dva góly, které rozhodly. Vítězství je zasloužené, Stráž si nevypracovala za celý zápas žádnou vážnější šanci.

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vlastimil Šicner: Ve Studené drželo naše mužstvo trochu krok se soupeřem pouze v prvním poločase. Po 2 slepených gólech hned v úvodu druhého dějství, ale veškeré naděje na případný bodový zisk zhasly. Opět jsme vyrobili několik školáckých chyb v obranné činnosti a v útočné činnosti jsme za celý zápas ani jednou pořádně nevystřelili na oba studenské brankáře R. Kováře i K. Duchoně. V závěru utkání jsme inkasovali další 2 slepené góly a utrpěli tak další vysokou prohru rozdílem třídy.



Sestavy


FK Studená
R. Kovář [-] (46. K. Duchoň [-] ) - L. Makovička [-] , T. Grausam [-] , P. Šimek [-] , R. Popelínský [-] - L. Danyi [-] (56. K. Reidl [-] ) , J. Šára [-] (68. J. Kubíček [-] ) , M. Pelej [-] , T. Lindourek [-] , J. Pospíšil [-] - L. Dvořák [-] -

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - P. Přílepek [-] , T. Koudelka [-] , J. Kozel [-] , O. Oupor [-] , V. Čurda [-] , D. Přílepek [-] (80. J. Čada [-] ) , J. Jančura [-] , L. Nohava [-] , A. Irschik [-] , J. Šimánek [-]

ŽK: 36. T. Lindourek , 75. M. Pelej - 60. T. Koudelka .
Hráči zápasu: L. Dvořák , T. Grausam .
Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: CHVÁLA Michal - ŠINDELÁŘ Martin (N), ŠICNER Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 4. 2016 16:13
Tak co? Zase přijel pan rozhodčí Chvála ožralej tak, že nemohl ani chodit po hřišti?