Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 14:00

18.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Číměř přestřílela na domácím hřišti poslední Dešnou


Branky


10. J. Záhorka (p.) , 20. J. Strejček , 71. P. Nižník , 84. T. Láf - 13. F. Adam , 68. M. Novotný , 88. M. Novotný
0

Domácí mužstvo Číměře přestřílelo hostující Dešnou v poměru 4:3. Přítomní diváci si tak mohli v sobotním odpoledni několikrát zakřičet góóól.

Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli domácí

Číměř, která vyhrála zatím všechny zápasy na jaře, chtěla na domácí půdě opět bodovat a s kým jiným než s posledním týmem tabulky. Na úvodní branku zápasu se čekalo do 10. minuty, když byl ve vápně faulován útočník Václav Mol. K penaltě se postavil Jan Záhorka a s přehledem proměnil - 1:0 pro domácí mančaft. Vedení v zápase domácím moc dlouho netrvalo, když o tři minuty později domácí obrana udělala chybu v rozehrávce a skóre srovnával hostující záložník Filip Adam - 1:1. Pokud šlo o branky, tak byl na hřišti klid, ale jen do 20. minuty, když vrátil vedení domácím Jiří Strejček po individuální akci a pěknou střelou trefil zařízení - 2:1. Do konce poločasu se už nic nestalo a do kabin šli za jednobrankového vedení domácí hráči.

 

 

Přestřelka ve druhé půli

Druhý poločas nabídl hodně branek a také příležitostí, ale všechno po pořádku. Obě mužstva si vytvářela brankové příležitosti a šance, buď chyběla přesnost nebo větší klid v koncovce. Až do 68. minuty, kdy potrestal chybu domácí obrany Milan Novotný a bylo opět srovnáno. Bohužel radost poslední Dešné netrvala ani pět minut a domácí opět vedli, když Petr Nižník po krásném centru z levé strany vstřelil třetí branku svého týmu - 3:2. Navýšení skóre přišlo v 84. minutě. Do vápna se snesl lehoučký centr, v klubku hráčů se nejlépe zorientoval Tomáš Láf a prostřelil hostujícího brankáře Chvátala. Vypadalo to, že zápas dohrají domácí s dvoubrankovým vedením, ale těsně před koncem zápasu zdramatizoval skóre Milan Novotný, bohužel pro hosty to už nic neznamenalo a po bláznivé druhé půli odjíždějí z prázdnou. Domácí Číměř tak zvládla další utkání a v jarní části ještě neprohrála.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Číměř
Zdeněk Březina: Celý zápas jsme měli pod kontrolou, i když to z naší strany nebylo ideální. Vypracovali jsme si dost slibných šancí, ale v poslední fázi přišla nepřesná přihrávka, nebo střela byla nepřesná. Děsná nám dala tři branky, které byly vždy po našich chybách, jinak jsme jim toho moc nedovolili. Konec zápasu byl poněkud hektický a emotivní, ale nakonec jsme to zvládli. Plný počet bodů zůstal doma, ale musíme se poučit z chyb, které jsme dělali.

TJ Sokol Dešná
Václav Krejčí: O výsledku rozhodovalo plno chyb ze stran obou mužstev. Domácí se ujali vedení a hosté poté jen stahovali výsledek. Branky hostů padaly vždy po brejcích, kdy domácím obráncům až jednoduše propadali míče. Za stavu 2:2 hosté chtěli výsledek udržet, ale opět dostali gól z rohového kopu. Poté už bylo málo času na vyrovnání výsledku. Pro diváky pohledné utkání.



Sestavy


Sokol Číměř
M. Plánka [-] - J. Feytl [-] , R. Sehner [-] , M. Veith [-] , J. Strejček [-] , J. Záhorka [-] , V. Mol [-] (46. T. Láf [-] ) , J. Drábik [-] (70. M. Feytl [-] ) , Z. Březina [-] , M. Pánek [-] (46. P. Bobál [-] ) , P. Nižník [-]

TJ Sokol Dešná
M. Chvátal [-] - M. Píša [-] , M. Novotný [-] , D. Zach [-] , B. Vařák [-] , F. Adam [-] , R. Ďurač [-] , L. Morong [-] , J. Šteif [-] , P. Radoušer [-] , J. Müler [-]

ŽK: 18. P. Nižník , 86. Z. Březina - 56. J. Šteif , 80. R. Ďurač .
Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Devera Radek - SAIDL Radek, BOČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.