5:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 15:00

17.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku v Hobzí vyhrálo domácí mužstvo


Branky


15. O. Lička , 55. O. Lička , 71. P. Distl , 82. P. Distl , 87. F. Štibich - 25. M. Rezek , 27. V. Čapek
0

Kdo si dnes neudělal čas a nepřišel na zápas Starého Hobzí s Klikovem, lituje ještě teď, pokud k němu vrabci, štěbetající si na střechách, donesli, že se hrál solidní fotbal, se spoustou šanci, sedmi góly a otevřeným koncem až do závěrečné desetiminutovky. Ano, je to přesně tak, Klikovu měli hobezští co vracet, doma s nimi minulý rok prohráli a u nich se jim dvakrát nepodařilo bodovat - pokaždé prohra o jeden gól. Klikovští před sezónou posílili šutérem Mládkem ze Stráže, takže se daly očekávat gólové hody.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klikov vyhrál první poločas

První poločas byl poměrně vyrovnaný, domácí měli možná více ze hry a ukázalo se to i na jednotlivých šancích. Zpočátku to však byli klikovští, kdo zamykal domácí na jejich polovině, ale kde nic, tu nic. Pak přišlo na řadu hobezské torpédo. Jakub Peterek pronikl krásně do šestnáctky, tak jak to ve svých dobách měl nejradši dirigent Bohumil Kulínský, tam se zeptal klikovského obránce, jestli dají souboj, protihráč se k tomu neměl, tak prošel sám, nahrál pod sebe na Ondřeje Ličku a ten zkušeně, jak už to tak u něj bývá, poslal míč do prázdné branky - 1:0. Potom měli hobezští další šanci, když Distl dostal superbalon za obranu na dobrých padesát metrů, jenže se zalekl takového prostoru a míč poslal do břevna, veliká škoda. Potom se zase osmělili hosté, z trestného kopu se trefil obránce Michal Rezek - 1:1. Nutno podotknout, že popel si na hlavu sypal domácí gólman Zejda, protože neměl úplně čisté svědomí. Za dvě minuty našli hosté skulinku v domácí obraně a ostrostřelec Mládek nahrál před bránu, kde byl sám jeho spoluhráč Václav Čapek a ten se šance na otočení skóre nezalekl ani náhodou - 1:2. Tento gól domácí celkem složil, už nehráli moc svoji hru, byli velmi zklamaní a neškodní. Do kabin se odcházelo za jednobrankového vedení hostujícího mužstva.

Obrat domácích a tři body pro ně

Druhý poločas, to však byla úplně jiná pohádka. Domácí na Klikov vlítli se vší rozhodností! Nespočet šancí - hlaviček, střel. Hostující obrana byla v 55. minutě nedbalá a lehkomyslná, když nechala osamocený balón, s nímž si v poslední době moc dobře rozumí Ondřej Lička, který hezkou střelou srovnal na 2:2. Potom zahřmělo i na druhé straně, když útočník Mládek vyzkoušel pozornost domácího gólmana, žel Bohu pro něj, nastřelil pouze zadní tyč. V 71. minutě zahrávali domácí z půlky trestný kop, na zadní tyči se objevil střídající Bouda, nahrál před bránu, kde skluzem dostřelil míč do brány nestárnoucí Petr Distl - 3:2. Poté domácí zalezli na chvíli do nory a mohlo být zase zle, hosté z několika šancí nastřelili jednu tyč a pak několikrát mířili nad. A to nemluvím o situaci, kdy Hynek Brandl vyzval na souboj hostujícího kapitána, ocitl se na zemi a pro domácí bylo zle nedobře, ale hosté situaci dobře nevyřešili. Po dalším tlaku hostů se povedlo hobezským osvobodit, Ondřej Lička vyvezl míč až před bránu soupeře, když se vyhnul několika pěkným kosičkám, a nahrál Petrovi Distlovi, který prožil druhý krásný okamžik zápasu - 4:2. Potom se na hřišti objevil František Štibich, který běhal na rychlostní stupeň jedna se zataženou ruční brzdou, ale přesto si došel pro gól, když Brůžek na něj počkal, než přijde před branku a nadvakrát zasune na konečných - 5:2. Hosté z Klikova tak nakonec odjížděli z Hobzí s nepořízenou, i když poločas vypadal nadějně. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dyje Staré Hobzí
Ondrej Dokulil: Zápas nabídl hodně šancí, padlo sedm gólu, třikrát byla nastřelena branková konstrukce, bylo se na co dívat, což ocenili hlavně diváci. Hosté to měli dobře rozehrané, ale ve druhé půli rozhodly jejich chyby v obraně a proměnění šancí našim týmem, definitivu přinesl čtvrtý gól, který pohřbil naděje hostů na bodový zisk. Děkuji hráčům, že odvedli maximum a zvedli hlavy po prohrané první půli.

TJ Blesk Klikov
Václav Bednář: Úvod vyšel lépe domácím, kteří se v 15, minutě ujali vedení. Naše mužstvo rychlé vedení domácích nepoznamenalo a do 30. minuty dvěma góly otočili výsledek a zdálo se, že zápas bude v naší režii. Ve druhém poločase však domácí naše hráče k ničemu nepustili a čtyřmi brankami rozhodli utkání. Musím říct, že zvítězili zcela zaslouženě.



Sestavy


TJ Dyje Staré Hobzí
V. Zejda [-] - Z. Bican [-] , O. Dokulil [-] , Z. Přikryl [-] - H. Brandl [-] , P. Distl [-] , J. Peterek [-] (75. F. Štibich [-] ) - O. Lička [-] (83. M. Janek [-] ) , B. Brůžek [-] , M. Habr [-] (61. J. Bouda [-] ) , Z. Fišer [-]

TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - J. Lochman [-] , M. Zavadil [-] , M. Rezek [-] , M. Mužík [-] - V. Čapek [-] , L. Michal [-] , T. Špulák [-] (73. J. Němec [-] ) , D. Melichar [-] - Z. Mládek [-] , R. Plucar [-] -

ŽK: 82. O. Lička .
Hráči zápasu: P. Distl , O. Lička , B. Brůžek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 45. Rozhodčí: MAŇHAL ING. Jan - PAVLŮ Milan (N), BEDNÁŘ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.