1:1
(1:0)
60. M. Pelej
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Novosedly se rozešly smírně se Studenou


Branky


37. J. Kubata - 60. M. Pelej
4

Novosedly přívítaly třetí Studenou a chtěli na jaře konečně uspět, ale bylo jasné, že zápas budě hodně vyrovnaný. Nakonec to dopadlo, tak že obě mužstva brala pouze bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyhráli první poločas

V 2. min. měl šanci domácí útočník Kubata, ale z velkého vápna přestřelil hostující branku. V 10. min. po rohovém kopu hlavičkovali hosté jen těsně vedle. Pak měl tři velké šance hostujíci Libor Dvořák, přičemž ta poslední byla hodně golová, ale brankář Malý včasným vyběhnutím jeho samostatný únik zlikvidoval. Poté dvakrát po sobě nebezpečně pálil Poborský, ale jeho střela byla vždy zblokována. Po půlhodině hry byla Kreimova nahrávka odražena na roh a z něho Hladílek přestřelil Kovářovu branku. V 38. min. Dvořákovu střelu mířící do prázdné branky stačil zblokovat obránce Čuta. A z následné protiakce udeřilo. Mazanec krásně nacentroval do šestnáctky hostů, kde Kroupa jěště minul, ale za ním nabíhající Jan Kubata se už nemýlil. První poločas tak vyhrály domácí Novosedly a mohly odcházet do kabin o něco spokojenější.

Domácí vedení neudrželi

Druhý poločas začal aktivně. Z pohledu domácích byla důležitá 56. minuta. Dlouhý nákop Poborského zachytil Hladílek, který šel ze strany sám na Kováře, ale  jeho střelu mu hostující golman vyrazil na roh. Z následného rohového kopu Kubata volejem z malého vápna přestřelil studenskou bránu. A tak v 64. min. hosté trestali. Domácí nezachytili dlouhý aut a po zmatcích v obraně vyrovnal střelou o břevno Miroslav Pelej. Dále za zmínku stojí dvě pěkné střely Poborského a jedna Nohavy. Tři minuty před koncem měli domácí velkou šanci. Kreim se pěknou kličkou dostal do šestnáctky hostů, ale z brankové čáry místo zpětné přihrávky volil střelu téměř z nulového úhlu a jeho pokus jen těsně minul levou tyčku hostů. A když v 92. min. neodpískal hlavní rozhodčí penaltu za hraní rukou studenského hráče v pokutovém území, skončil zápas spravedlivou remízou. Novosedlym tak ani v dalším zápase nevyhráli. Zápas řídil sudí Michal Chvála.



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Zápas se Studenou byl opět velmi vyrovnaný a korektní. Na začátku utkání měl tři velké šance hostující Dvořák, ale podržel nás gólman Malý a jednou též Čuta. Asi pět minut před půlkou jsme se ujali vedení. Škoda dvou velkých šancí v 56. minutě, které jsme nedali a za to nás hosté potrestali vyrovnávacím gólem. V závěru měl velkou šanci Kreim, ale bohužel místo přihrávky volil střelu. V druhé minutě nastavení zahráli hosté v šestnáctce rukou, jestli to bylo na penaltu těžko říct. Rozhodčí ji nepískl a tak zápas skončil dle mého mínění spravedlivou remízou. Klukům nelze upřít snahu a bojovnost, ale lehkost a fotbalovost z podzimu se poněkud vytratila.

FK Studená
David Adamec: Do Novosedel jsme jeli s velkým respektem, vzhledem k postavení soupeře v tabulce a s přihlédnutím k tomu, že jsme opět neměli ideální sestavu a muselo naskočit několik mladíků. Do zápasu jsme vstoupili lépe a v prvních dvaceti minutách měli několik šancí, které se bohužel nepodařilo proměnit. Poté domácí hru vyrovnali a začali nás přehrávat v osobních soubojích. Z toho vyplynul i gól, který jsme inkasovali chvilku před poločasem. Druhý poločas začal ve stejném duchu jako první, pouze v opačném gardu. Domácí hráči byli aktivnější. Chlapci počáteční tlak ubránili a odměněni byli v 60. Minutě, kdy se po skrumáži ve vápně dostal k balonu Pelej a střelou pod břevno srovnal. Ocenil bych naše hráče, že zápas neodevzdali a měli chuť zápas ubojovat. Nehrál se nikterak pohledný fotbal, zápas byl spíše o osobních soubojích, i přesto si myslím, že diváci viděli dostatek gólových šancí. S výsledkem jsme spokojeni, remíza je vzhledem k vývoji spravedlivá.



Sestavy


SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - S. Šmíd [-] , M. Čuta [-] (46. T. Nohava [-] ) , M. Visčur [-] , P. Šafránek [-] - J. Mazanec [-] , P. Kreim [-] , R. Poborský [-] , M. Hladílek [-] (82. M. Neumann [-] ) - J. Kubata [-] , D. Kroupa [-] (77. L. Voldřich [-] )

FK Studená
R. Kovář [-] - L. Makovička [-] , J. Pospíšil [-] , K. Reidl [-] , P. Šimek [-] - L. Danyi [-] (67. T. Přibyl [-] ) , J. Šára [-] , M. Pelej [-] , D. Krasnovský [-] , T. Lindourek [-] - L. Dvořák [-] -

ŽK: 25. R. Poborský - 20. L. Dvořák .
Hráči zápasu: J. Kubata .
Místo: Tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: CHVÁLA Michal - CIGÁŇ Roman, MACHÁČEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 4. 2016 21:37
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec
Chtěl bych reagovat na příspěvek pana Štěpánka. Souhlasím se vším co tu pan Štěpánek napsal, až na jednu větu: "Co ještě na fotbale v Novosedlech nezažijeme!" Vypadá to jako kdyby Novosedly mohli za to, že rozhodčí byl vylitej jak váza. Věřte tomu, že stejně jako Vy, tak ani my jsme neměli radost z toho, že rozhodčí vypadal, tak jak vypadal.
17. 4. 2016 19:32
Milá redakce, jsem rád, že jste si všimli mojí kritiky, jsem pouze divák, nic jsem si nenatáčel. Ale zkuste se poptat hráčů Studené nebo Novosedel. Toto byla největší ostuda fotbalu, nic horšího jsem v životě neviděl, aby o zápasu mohl rozhodovat na mol opilý rozhodčí. Mohu jen zopakovat, že opilého člověka jsem za celý svůj dlouhý život na hřišti ještě neviděl.
17. 4. 2016 17:13
redakce fotbalunas.cz
Jiří, podle toho co píšete, určitě oceníte novinku, kterou zvěřejníme v příštim týdnu. Nově se zaměříme na hodnocení (nejen) rozhodčích. Za určitou dobu data z hodnocení začnou velice dobře ukazovat, kdo odvádí z rozhodčích slušné výkony a je třeba ho pochválit, ale samozřejmě i opačné případy můžů a žen "v černém". Chceme to uceleně mapovat, protože jak vidíte, jednou může rozhodčí pokazit zápas zde, když to udělá druhý den někde úplně jinde, nikdo si to nespojí dohromady. Kromě rozhodčích bude možné hodnotit i ostatní výkony aktérů na hřišti a mnoho dalšího.

Pokud máte k incidentu podrobnosti, nebo nějaké obrazové materiály, pošlete nám je na info@fotbalunas.cz
17. 4. 2016 12:06
Co ještě na fotbale v Novosedlech nezažijeme!! Na mol ožralý rozhodčí, který se motal po hřišti jak vítr v bedně, jeho lihový dech byl cítit až k nám na tribunu..Toto je nepopsatelná ostuda fotbalu, ten člověk nám všem zkazil nejen tento zápas, ale musím říci, že posunul hranici toho, co je ve fotbale ještě možné. HNUS!!!