0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 14:00

17.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína porazila Dešnou na jejím hřišti


Branky


0

Poslední tým okresu přivítal na svém hřišti Starou Hlínu. Mužstvo z opačného pólu tabulky. Hostům se zatím v jarní části daří a dokázali vyhrát i v tomto utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli hosté

Stará Hlína, která vyhrála předchozí dva zápasy chtěla uspět i na hřišti posledního celku okresního přeboru. Už od začátku utkání měli hosté územní převahu a vytvářeli si slibné příležitosti. Domácí Dešné se téměř nepodařilo ohrozit branku. Prvního gólu se přítomní diváci dočkali až po půl hodině hry, kdy se hlavou po rohovém kopu trefil starohlínský Radek Chmátal. O sedm minut později už vedli hosté o dvě branky, kdy se trefil po závaru před brankou Stanislav Kadlec. Do kabin tak odcházeli hosté spokojenější a určitě doufali, že se jejich skóre rozroste o další branky.

 

 

Druhý poločas bez branek

Ve druhém poločase pokračovala Stará Hlína v zahazování dalších příležitostí, včetně neproměněné penalty, ale také domácí se dostali ke slovu, když při snaze o korigování výsledku byli nejblíže gólu při šanci, kterou hasil hostující obránce Anichober na brankové čáře a při další příležitosti zblokoval střelu osamoceného domácího hráče před brankářem útočník Kadlec. Zbytek utkání už se diváci žádné větší příležitosti ani branky nedočkali a hosté tak odvážejí všechny body z Dešné, která se krčí na posledním místě tabulky. Zápas řídil sudí Pavel Janák.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dešná
Václav Krejčí: V Dešné se začalo s velkou chutí. Hra domácích už se zlepšuje, ale na Starou Hlínu to nestačilo. Domácím se nepodařilo ubránit rohové kopy. Ze 3 rohových kopů obdržela 2 góly. V závěrečných 20 minutách domácí za podpory fanoušků zvýšily tlak, ale branka nepadla, naopak byla spravedlivě sudím Janákem nařízena penalta proti domácím po faulu Coufala, kterou ovšem brankář Chvátal chytil a tak podpořil snahu domácích o vyrovnání. Hosté si výhru ovšem pohlídali a vyhráli zaslouženě 2:0.

FK Stará Hlína
Jan Hrubý: V zápase s nejvzdálenějším soupeřem, kde se nám již dlouho nezadařilo, jsme od začátku utkání měli územní převahu a vytvářeli si i slibné příležitosti. Domácím se téměř nepodařilo ohrozit naší branku. První gól se nám podařilo vsítit až po téměř půl hodině hry hlavou po rohovém kopu. Druhý gól padl po dalších sedmi minutách opět po rohovém kopu a závaru před brankou domácích. Ve druhém poločase jsme pokračovali v zahazování dalších příležitostí, včetně neproměněné penalty. A také domácí se dostali ke slovu, když při snaze o korigování výsledku byli nejblíže gólu při šanci, kterou hasil náš obránce na brankové čáře a při další příležitosti zablokoval střelu osamoceného domácího hráče před brankářem náš útočník.



Sestavy


TJ Sokol Dešná
M. Chvátal [-] - K. Dvořák [-] , P. Radoušer [-] , D. Zach [-] , J. Müler [-] - A. Coufal [-] , J. Lukšan [-] (80. V. Krejčí [-] ) , B. Vařák [-] , R. Ďurač [-] - M. Novotný [-] , M. Píša [-] -

FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - M. Anichober [-] , P. Šauer [-] , P. Makovička [-] , R. Jičínský [-] - S. Valek [-] , J. Šimkovský [-] (70. V. Marek [-] ) , R. Chmátal [-] , M. Šauer [-] - O. Šrom [-] , S. Kadlec [-]

ŽK: 83. K. Dvořák - 56. J. Šimkovský .
Hráči zápasu: S. Kadlec .
Místo: Tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: JANÁK Pavel - DOBIÁŠ Karel (N), BARTYZAL Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.