3:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:00

16.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staré Hobzí si doma poradilo s rezervou Kardašovy Řečice


Branky


0

Staré Hobzí, které se stále drží v předních příčkách tabulky okresního přeboru, přivítalo na svém hřišti o záchranu bojující Kardašovu Řečici. Domácí nepřipustili překvapení a všechny body tak zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

První poločas asi oku diváka přiliš nelahodil, přesto se v něm událo hned několik zajímavých situací. První z nich se udála přibližně ve 20. minutě, kdy jeden z hostujících středopolařů vyslal poměrně tvrdou střelu, která ovšem nebyla přiliš umístěná a domácí gólman ji vcelku bez problému dokázal vytěsnit nad břevno. Pak se ke slovu přihlásili také domácí, ale akci Ličky překazil zdviženým praporkem bystrozraký asistent rozhodčího Saidl. Další příležitost kardašovořečických přišla ve 30. minutě, kdy se po nezjištné přihrávce ocitl v tváří tvář hobezskému brankářovi dobře stavěný útočník Zápotoka, ale se svojí šancÍ naložil prachbídně. Ve 35. minutě výborně hrající domácí snajpr Lička sice dokázal rozvlnit siť Šamalovy branky, ale došlo k tomu až po odmávání a odpískání ofsajdu, zacož byl odměněn kartonkem žluté karty. To samé se podařilo i celku od řeky Nežárky, kdy další tutovku Zápotoky zlikvidoval Zejda, avšak jím vyražený balon se od Zápotoky odrazil ke zcela volnému Sedláčkovi, ktery neměl problém dopravit síť do opuštěného zařízení. Ke smůle hostů se však také on nacházel v ofsajdovém postavení. Poslední stoprocentní možnost prvního poločasu zahodil opět řečický Zápotoka, který postupoval sám na Zejdu po jeho nepřesné přihrávce na domácího obránce, zuby si na něm ale znovu vylámal. Mezitím měli domácí dost náznaků šancí po rychlých akcích, ale nedařila se jim finální přihrávka. První poločas tak skončil po vcelku vyrovnané hře bez branek, ikdyž k jejímu dosáhnutí měli zejména hosté příležitostí dost. 

 

 

Čtyři branky za poločas, domácí berou vše

Druhý poločas navázal na konec toho prvního, hra se přelévala z jedné strany na druhou a postrádala na těžkém terénu fotbalovou kvalitu. Postupem času se však začala miska vah dostávat na stranu domácího celku, pohříchu bez kýženého efektu. Vidět byli oba domácí útočníci Lička s Brůžkem, kterým sekundoval aktivní Bouda, který po poločase vystřídal Fiedlera, jenž si odbyl soutěžní premiéru v hobezském dresu. Po jedné z Boudových individuálních akcí se dokonce rozezněla tyč hostující branky a ani následný závar gólem neskončil. Po právu tak přišel trest. V 70. minutě po zbytečné ztrátě míče uprostřed pole pronikl do jinak soustředěné obrany domácích, vedené výborně hrajícím Habrem, Karel Janeček a umístěnou, ne však nechytatelnou, ranou k přední tyči překonal hobezského brankáře. Ke cti domácích je třeba přičíst, s jakou noblesou se s nepříjemnou situací dokázali vypořádat. Agilní Bouda se dvě minuty po obdrženém gólu probil přes několik protihráčů k nedůrazné střele z hranice šestnáctky, se kterou si Šamal nedokázal poradit a dobíhající kapitán David Malášek již neměl těžkou pozici. To domácím nestačilo a po další minutce se po důrazu sobě vlastním zmocnil míče aktivní Ondřej Lička a sám před gólmanem prokázal své nabyté zkušenosti z krajského přeboru - Hobzí se poprvé dostalo do vedení. Netrvalo to dlouho a podobná situace se opakovala. Ondra Lička znovu postupoval sám na brankáře, udělal mu kličku a bezpečně vsítil třetí branku domácího mužstva. Poté se utkání již jen dohrávalo a tři body tedy zůstaly doma. Hosté předvedli srdnatý výkon, ale tentokráte to k bodům nevedlo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dyje Staré Hobzí
Jakub Peterek: Chtěli jsme první domácí utkání vyhrát, což se nám povedlo. Bohužel mě mrzí, že musíme prvně dostat gól, aby jsme se probrali. Hlavní jsou tři body, na které budeme chtít navázat příští týden doma proti Klikovu, kterému máme co vracet.

FK Kardašova Řečice 1922 B
Robert Vyhlídka: Na terénu se těžko dal hrát kombinační fotbal, takže úroveň zápasu byla pro diváky asi dost strašná. Pro mě je pozitivum, že nás odcestovalo k zápasu hodně, i když nám nepřijel útočník Houska, do kterého jsme vkládali naděje.



Sestavy


TJ Dyje Staré Hobzí
V. Zejda [-] - D. Fiedler [-] (46. J. Bouda [-] ) , M. Bican [-] - J. Peterek [-] , F. Štibich [-] , P. Distl [-] - M. Habr [-] , O. Lička [-] (86. M. Janek [-] ) , B. Brůžek [-] , Z. Fišer [-] - D. Malášek [-]

FK Kardašova Řečice 1922 B
L. Šamal [-] - J. Vosecký [-] , K. Janeček [-] , F. Sedláček [-] , M. Zeman [-] , F. Markes [-] , R. Vyhlídka [-] - P. Smrž [-] (46. D. Mikloš [-] ) , L. Zápotoka [-] (59. Z. Roubík [-] ) , P. Vosecký [-] , S. Sedláček [-] -

ŽK: 17. O. Lička , 54. F. Štibich - 7. M. Zeman .
Hráči zápasu: O. Lička .
Místo: Tráva. Počet diváků: 65. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - HAVLÍK Zdeněk, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.