6:4
(2:2)
8. O. Nečeda
43. O. Nečeda (p.)
69. O. Nečeda
73. Z. Březina (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

14.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku se Strmilovem vyhrála domácí Číměř


Branky


12. P. Bobál , 25. J. Havel , 60. Z. Březina , 66. P. Bobál , 80. V. Mol , 90. V. Mol - 8. O. Nečeda , 43. O. Nečeda (p.) , 69. O. Nečeda , 73. Z. Březina (vl.)
0

Domácí celek byl od začátku aktivnější, ale vedení se ujali z první vážnější akce hráči Strmilova. Číměř pak dokázala vývoj otočit, do kabin se však šlo za nerozhodného stavu, o což se postaral těsně před pauzou Ondřej Nečeda proměněnou penaltou. Ve druhém poločase vytáhl nováček náskok na 4:2, jenže po dvou hrubkách v jeho defenzivě hosté opět srovnali. Hrdinou závěrečné desetiminutovky se stal číměřský Mol. Ten v první půli zazdil dvě tutovky, ale vše si vynahradil a dvěma trefami rozhodl o výhře svého celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


Sokol Číměř
Jiří Feytl: Na zápas nám nepřijel gólman a tak jsem musel poprvé v životě do brány. Od úvodu se hrál beztarostný fotbal z obou stran se spoustou šancí, my jsme byly nakonec šťastnějším týmem a v uplném závěru jsme strhli výhru na naší stranu. Nejlepším hrácem byl pan Bobál jeho kvalita a velký přehled ve hře byl rozhodující.




Sestavy


Sokol Číměř
J. Feytl [-] - M. Machatý [-] , Z. Březina [-] , R. Sehner [-] , P. Bobál [-] - P. Drábik [-] , F. Hudeček [-] , M. Veith [-] , V. Mol [-] - J. Záhorka [-] , J. Havel [-]

TJ Jiskra Strmilov
O. Přibyl [-] - M. Novák [-] , J. Dvořák [-] , M. Lehejček [-] (78. M. Přibyl [-] ) , T. Dohnal [-] - D. Hanzal [-] , L. Janák [-] , J. Kubíček [-] , F. Procházka [-] (35. T. Holec [-] ) - Z. Popelka [-] (55. V. Koutný [-] ) , O. Nečeda [-]

ŽK: 43. J. Feytl .
Místo: Číměř. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.