Třebětice si rozdělily body s Lišovem


Branky


44. R. Sevelda , 63. V. Bastl , 74. V. Habr (p.) - 10. L. Mlýnek , 51. L. Mlýnek , 79. P. Shýbal
0
Ve šlágru kola viděli diváci 6 branek
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třebětice vyrovnali v samotném závěru

   V úvodní zhruba půl hodině byli domácí duchem možná ještě na včerejším festivalu a tak hráli především hosté. Herní převahu Lišova korunoval vedoucím gólem v 10. minutě Lukáš Mlýnek jenž po úniku a střele Jana Kándla, kterou Roman Havlík vyrazil neměl problém skórovat, 1:0. Ke smůle hostů to byl jediný gól, který ze své převahy vstřelili. Domácí postupně zvyšovali obrátky a hru vyrovnali. V samém závěru poločasu se Třeběticím podařilo vyrovnat zásluhou Seveldy. Do kabin se tedy odcházelo za nerozhodného stavu 1:1.  

Čtyři góly v druhé půli

   Druhý poločas začal vyrovnanou hrou. Přesto Lišov dokázal vstřelit brzký gól. V 51. minutě uklidil centr nohou k tyči znovu Lukáš Mlýnek a hosté opět vedli, 1:2. Po hodině hry domácí vyrovnali. Dlouhý míč z půlky hřiště usměrnil hlavou Vojtěch Habr, ale Kotásek dokázal míč vyrazit. Ovšem jen k nohám Vojtěcha Bastla a bylo to 2:2. Třebětice pak byly lepším týmem a čtvrt hodiny před koncem se dostali poprvé do vedení. Faul na Stanislava Habra potrestal proměněnou penaltou domácí snajpr Vojtěch Habr, 3:2. Vojtěch Habr měl další dobrou příležitost, ale svůj samostatný únik neproměnil. Hosté nechtěli ze zápasu odejít s prázdnou a zabrali. Odměnou jim bylo deset minut před koncem vyrovnání. Po standardce Jana Kándla se o něj postaral hlavičkující Shýbal, 3:3.


Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
Pavel Bastl ( hráč domácí ): Hrál čtvrtý s pátým, takže vlastně o nic nešlo. My jsme byli jakoby unavení. Včera jsme měli na hřišti fest a ti co zde nebyli byli na Votvíráku v Milovicích. Dvacet minut jsme jenom bránili a až pak se dostali do hry. Stav 0:1 byl po půl hodině pro nás milosrdný. Ve druhém poločase nám dali hosté ze tří čtyř šancí dva góly. Řekl bych, že výsledná remíza je spravedlivá. Dobrý zápas dneska odehráli Stanislav a Vojtěch Habr.

SK Lišov
Petr Shýbal ( hráč hosté ): Tento zápas měl obdobný průběh jako většina našich jarních utkání. Hráli jsme skvěle a pokud bychom půli vyhráli 3 nebo 4:0 nemohl by se nikdo divit. Místo toho dostaneme snad sekundu před koncem hloupý gól na 1:1. To nás docela srazilo. Druhý poločas byl vyrovnaný a soupeř nás i chvíli přitlačil. V závěru jsme zapli, ale vítězný gól se nám dát nepodařilo. Myslím, že v nastavení jsme měli i kopat penaltu po faulu na Jana Kándla což mi potvrdil i pomezní rozhodčí. Je to pro nás ztráta dvou bodů. Koresponduje to s našim jarem kdy hrajeme dobře, ale góly nedáme. Pak dostaneme jeden a naše hra se zbortí. To musíme do příští sezóny dopilovat.

Místo: Třebětice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Ondra Milan - HNILIČKA Jaroslav, SVOBODA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.