3:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová přestřelka skončila dělbou bodů


Branky


43. V. Podzimek , 60. Z. Šváb , 83. J. Muž - 25. J. Bolek , 38. P. Palus , 65. J. Bolek
0

Gólově bohaté utkání se hrálo v sobotu v Jistebnici. V utkání padlo celkem šest branek, z toho tři na každé straně. Oba týmy tedy po závěrečném hvizdu braly bod. Zajímavostí určitě je, že i první vzájemný zápas skončil naprosto stejným výsledkem.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase vedli hosté

Aktivní fotbal se začal hrát hned od úvodu utkání. Už ve čtvrté minutě se dostal k odraženému balonu Smrčina, ale Baka skvěle zasáhl. O dvě minuty později měl příležitost Muž, který svou střelu poslal jen těsně vedle spojnice. V desáté minutě přišla další velká šance domácích. Švec našel Švábovu hlavu, který trefil břevno. První branka tak přišla až ve 26. minutě. Mezi domácím obráncem a brankářem došlo k nedorozumění, míče se chopil Staněk, který předložil balon Janu Bolkovi a ten poslal hosty ze Sepekova do vedení. Ve 38. minutě vedl Sepekov už 2:0. Maňák zachyboval na polovině hřiště, míče se zmocnil Tupý, který ho poslal ještě na Petra Paluse a ten zvýšil na již zmiňvaných 2:0 pro hosty. O pět minut později se konečně mohli radovat také domácí hráči. Bechyně našel ulicí Švába, který předložil balon ještě nabíhajícímu Vojtěchu Podzimkovi a ten snížil na 1:2. I přesto šli do kabin spokojeněji hosté.

 

Ve druhé půli přišlo vyrovnání

Druhý poločas začala Jistebnice velice aktivně. Sepekov doslova drtila a ty se ne a ne uvolnit z domácího sevření. Vyrovnat se ale Jistebnici podařilo až po hodině hry. Z hostujících kopaček ukradl balon Muž, který vyslal do úniku Zdeňka Švába, ten se nemýlil a vyrovnal na 2:2. To však nebylo zdaleka vše. O tři minuty později měl šanci opět Šváb, ale se svojí šancí si neporadil. O další dvě minuty později se dostali hosté opět do vedení. Jan Bolek zakončoval z malého vápna a svou druhou brankou v utkání vstřelil třetí gól Sepekova. V 76. minutě se pokoušek vyrovnat Trpka, ale Hoferek byl proti. Vyrovnání ale přeci jen přišlo. V 83. minutě zahrávala Jistebnice rohový kop, ten prolétl celým pokutovým územím a na zdní tyči číhal Jan Muž, který vyrovnal na konečných 3:3. Do konce utkání už se nic nepřihodilo a oba týmy tak v posledním podzimním kole braly po bodu.



Sestavy


1.FC Jistebnice
M. Baka [-] - M. Mrzena [-] (70. D. Bojko [-] ) , P. Bechyně [-] , V. Kotalík [-] , M. Svatoš [-] (46. V. Stoszek [-] ) - J. Muž [-] , V. Podzimek [-] , R. Trpka [-] , T. Maňák [-] - Z. Šváb [-] , J. Švec [-]

TJ Sokol Sepekov
P. Hoferek [-] - J. Dušek [-] , V. Doubek [-] , P. Novák [-] , J. Bolek [-] - J. Beňatinský [-] , D. Smrčina [-] , J. Staněk [-] , M. Tupý [-] - P. Palus [-] , L. Hadáček [-] (44. L. Bolek [-] )

ŽK: 30. M. Svatoš , 66. Z. Šváb - 38. J. Bolek , 87. M. Tupý .
Místo: Jistebnice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Klimeš Jiří - Ondra, Šilhavý.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.