0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby mezi Bechyní a Březnicí byli šťastnější hosté


Branky


0

Utkání, ve kterém se čekalo, že se bude hrát bojovný fotbal zvítězila nakonec hostující Březnice, která rozhodla brankou už ve třetí minutě zápasu. Za dva zápasy těchto dvou soupeřů byla k vidění pouze jedna jediná branka.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Březnice

První utkání mezi těmito dvěma soupeři skončilo bezbrankovou remízou a ani tentokrát se nedalo čekat, že byl se měl roztrhnout pytel z góly. Ačkoliv k překvapení všech první a jediná branka utkání padla už ve třetí minutě. Trestný kop zahrával Novák, míč se dostal na hlavu Jakuba Duška, který trefil břevno. Následný odraz dorazil ve skluzu do branky Tomáš Pikl a hosté tak vedli 1:0. V prvním pološase se do jedné větší šance dostala opět Březnice. Kubíček šel sám na brankáře domácích Makala, ale neuspěl. Míč mu na špatném bechyňském terénu skočil a místo placírkou ho trefil holení. Jeho pokus tak nebyl úspěšný. Hra se tedy nadále přelévala od vápna k vápnu a žádné větší šance k vidění nebyly. Po prvním poločase vedla Březnice 1:0.

 

Bojovný fotbal pokračoval dále

Druhý poločas pokračoval tak, jak první skončil. To znamená, že ani jeden z týmů se nedostával do větších brankových příležitostí a vypadalo to, že opravdu rozhodne jedna jediná branka v úvodu zápasu. Chvilku byl míč na kopačkách domácí Bechyně a chvilku na kopačkách fotbalistů z Březnice. Na toto derby přišla pěkná návštěva 80 diváků. Velkou zásluhu na tom měli především fanoušci z Březnice. Ti nakonec viděli vítězství svého celku 1:0 a hosté si připsali důležité a možná pro někoho nečekané tři body.

 



Ohlasy k zápasu


FC Bechyně
Radek Šťastný (útočník): Do utkání jsme vstupovali s jasným cílem, a to vyhrát. Bohužel jsme zaspali úvod a hned ve třetí minutě jsme nepohlídali centr do vápna a následnou dorážku do prázdné branky. Od obdrženého gólu jsme byli lepším týmem, ale bohužel jsme si nedokázali vypracovat žádnou šanci. Prohráli jsme s nejhorším týmem soutěže.

TJ Březnice
Ladislav Pikl (trenér): Jeli jsme do Bechyně s tím, že chceme uhrát bod, což se nám nakonec povedlo a odvezli jsme si všechny tři. Byl to vyrovnaný zápas, ale ne moc pohledný pro diváky, kterých přišlo opravdu hodně. Ve třetí minutě se nám naštěstí podařilo skórovat a po té se hrál fotbal od vápna k vápnu. Měli jsme štěstí.



Sestavy


FC Bechyně
J. Makal [-] - O. Sedlák [-] , J. Kubasko [-] , T. Lettl [-] , T. Vrchota [-] - T. Borys [-] , A. Kavka [-] (39. T. Vítek [-] ) , J. Vogeltanz ml. [-] , P. Byrtus [-] - J. Peterka [-] (76. R. Mázor [-] ) , R. Šťastný [-]

TJ Březnice
T. Hájíček [-] - R. Prášek [-] , T. Hanzlík [-] , P. Božovský [-] - T. Pikl [-] (74. V. Tisoň [-] ) , L. Novák [-] , J. Dušek [-] , J. Škarvada [-] , J. Dušek [-] - P. Dvořák ml. [-] (80. P. Mikoláš [-] ) , K. Kubíček [-]

ŽK: 16. T. Vrchota , 29. R. Šťastný , 72. T. Borys , 86. J. Kubasko - 48. T. Pikl .
Hráči zápasu: O. Sedlák - J. Dušek , J. Dušek .
Místo: Bechyně. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jevčák Martin - Trčka, Mraček.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.