Vlachovo Březí získalo na jaře čtvrtý bod


Branky


0

To, že se Vlachovu Březí na jaře vůbec nedaří, víme všichni. Na podzim skončilo na 4. místě a teď je čekala silná Čkyně, která je po minulém zápase taky trochu z formy. Zápas skončil remízou, a tak Vlachovo Březí slaví čtvrtý jarní bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Král se nádherně trefil z přímáku

Domácí na nic nečekali a chtěli konečně získat další jarní body, již v 7. minutě po hezké akci střílel z rohu malého vápna do boční sítě domácí forvard Alexandr Kravčenko. V 18. minutě zatáhl z lajny balón Štěpán Kužvart až do vápna, kde našel v lepší pozici Kravčenka a ten už měl jednoduchou práci, nemýlil se a poslal domácí do vedení – 1:0. Ve 22. minutě hostující Čkyně zahrávala volný přímý kop z cca 20 metrů a Josef Král se nádherně trefil – 1:1. Ve druhé polovině prvního poločasu se hrál bojovný fotbal s nakopáváním a minimem šancí na obou stranách.

Střídající Fiedler oživil hru Čkyně

Do druhé půle Čkyně vstoupila jako úplně jiný mančaft a hrála daleko líp. V 56. minutě sklepl míč střídající Josef Fiedler hrudí pro Marka Kutu, ten poslal balón z jedné do vápna, kde si nejlíp počínal opět Josef Král a Martina Uhera prostřelil podruhé. Skvělou šanci měl v 70. minutě Imrich Pinke, těžký centr z voleje trefil z malého vápna náramně, Uher ale neskutečným způsobem vytáhnul na roh. Tlak Čkyně se stupňoval, ale ne a ne přidat třetí branku. V 80. minutě zahrál ve vápně domácí hráč rukou, ale píšťalka rozhodčího Milana Ondry zůstala němá. Potom se ke slovu dostali opět domácí a snad z druhé střely za poločas vyrovnali v 83. minutě po rohovém kopu Hubáčkem na konečných 2:2. 



Ohlasy k zápasu



SK Čkyně
Patrik Krull, vedoucí mužstva: Věděli jsme že, v Březí to moc o fotbale nebude, ale spíš o nakopávání a bojovnosti, což se také potvrdilo. První půle byla od nás mizerná, ve druhé půli už si hráči začali plnit, co měli a hned to vypadalo jinak. Dobrý zápas odehrál Pepa Král, který dal dvě branky.



Místo: Vl. Březí. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Ondra Milan - KOVAŘÍK Zdeněk, HARVALÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.