0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jak Sousedovice, tak Vodňany nedokázaly vstřelit branku


Branky


0

Šesté Sousedovice a předposlední Vodňany B v tomto zápase nedokázaly dát branku. Pouhých 40 diváků vidělo docela nudný fotbal bez branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Filip Duba neproměnil penaltu

Hned od prvních minut se hrál nezajímavý fotbal. Šance sice byly, ale to bylo tak jediné. Sousedovice se s postupem času začaly budovat územní převahu a převážně hrály na polovině hostů. V největší šanci se ocitl Filip Duba, který neproměnil penaltu. Velice zkušený brankář Vodňan B Jiří Novák si s ní poradil a celkově si počínal bezchybně. Dirigoval si obranu a i proto Vodňany, které obdržely 43 branek si tentokrát připsaly nulu v kolonce obdržených branek. Tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 0:0, což nevyhovovalo ani jednomu týmu. Sousedovice se mohou dotáhnout na čtvrté Bělčice a Vodňany hrají o záchranu.

Ani Martin Rataj nepřekonal Nováka nadvakrát

Druhý poločas byl tomu prvnímu podobný jako vejce vejci. Zápas se hrál na polovině hostů nebo ve středu pole, za zmínku stojí krajní průniky mladíka Jiřího Mášky, který byl největší hrozbou pro obranu Vodňan. Martin Rataj se ocitl před brankářem Novákem, ale ten ho 2x vychytal. Tento zápas se dá shrnout, že to byl zápas obran, ty si počínaly bezchybně v čele s brankáři Novákem na straně Vodňan a s Frýdou v brance Sousedovic. Minulý vzájemný souboj skončil na podzim také remízou, ale 1:1, to se trefili Machnyk a Křížek.
V příštím kole Vodňany B přijede potrápit druhá Volyně, která se vzpamatovala ze 2 proher v řadě a toto kolo vyhrála nad Čkyní. Sousedovice čeká volno, protože Lažiště B se odhlásilo ze soutěže.



Ohlasy k zápasu


FC Znakon Sousedovice
Lubomír Věneček, vedoucí mužstva: Vodňany si asi odvezly zasloužený bod, přijeli s jedním náhradníkem. Od nás to bylo dost bez pohybu, bez přihrávek, fotbal to nebyl dost ke koukání. Byl to takový jeden nepodařený zápas.

FK Vodňany B
Lukáš Filip, hráč: K zápasu se Sousedovicemi nastoupilo hned pět hráčů z dorostu a vedli si velice dobře. První poločas jsme byli chvílemi lepším týmem, ale i soupeř si vypracoval dvě velké šance. Ve druhé polovině již docházely síly a soupeř byl na balonu častěji a my se soustředili pouze na obranu a rychlé brejky. Domácí měli možnost penalty po sporném verdiktu rozhodčího, kterou ovšem hostující hráč otřel pouze o tyč z vnější strany. V 89. minutě nevyužili domácí nedorozumění brankáře s obráncem a trestuhodně přestřelili zcela odkrytou branku asi ze dvou metrů. A tak utkání skončilo bezbrankovou remízou. Nejlepším hráčem byl zkušený brankář Novák, pochvala patří také dorostencům, někteří odehráli svůj první zápas za muže.



Sestavy


FC Znakon Sousedovice
T. Frýda [-] - J. Máška [-] , V. Křížek [-] (64. T. Glazunov [-] ) , F. Duba [-] , V. Rom [-] , P. Kohout [-] , J. Jalůvka [-] , V. Kacetl [-] , J. Hrach [-] , M. Rataj [-] , D. Trégl [-] (13. P. Masák [-] )

FK Vodňany B
J. Novák [-] , J. Mráz [-] , P. Štěch [-] , L. Víšek [-] (73. S. Želízko [-] ) , L. Martan [-] , T. Dvořák [-] , F. Hubáček [-] , T. Staněk [-] , T. Šmíd [-] , M. Färber [-] , M. Machnyk [-] , L. Filip [-] , M. Polanský [-]

ŽK: 36. M. Polanský , 47. F. Hubáček , 63. J. Novák .
Hráči zápasu: J. Máška - J. Novák .
Místo: Sousedovice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Trčka Dominik - FRČEK Filip, ZÁBRANSKÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.