Sousedovice si vyskočily na Strunkovice


Branky


10. M. Rataj , 71. F. Duba , 76. M. Glazunov , 78. V. Rom , 85. V. Rom , 89. M. Glazunov - 38. J. Záhorka
0

Zápas dvou týmů, které nosí na začátku písmeno „S“ nebyl tak vyhrocený, jako derby pražských „S“. Strunkovice přijely pouze s 12 hráči, což by ani tak nevadilo, kdyby jim nechybělo 5 klíčových hráčů, přesto do 70. minuty jim žila naděje na bod. Nakonec se Sousedovice rozstřílely a během 18 minut vstřelili 5 branek! Nezapomeňte na hodnocení hráčů, hry a rozhodčích!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl naději pro oslabené Strunkovice

Na první gól diváci nemuseli dlouho čekat. V 10. minutě po rohovém kopu, který si vzal na starost Jakub Jalůvka, se nejlépe zorientoval ve vápně Martin Rataj a nedal Medřickému šanci. Oslabené Strunkovice bez brankáře Turka se vrátily do hry ve 38. minutě, kdy si Jan Záhorka všiml trochu vyběhnutého brankáře domácích Šilhana a střelou za velkým vápnem do horního růžky vyrovnal – 1:1. Šilhan si sice na míč sáhl, ale složitou situaci nevyřešil. Tak se šlo do kabin za stavu 1:1, což vyznívalo lépe pro oslabené hosty.

Václav Rom stihl za 13 minut na hřišti nasázet 2 góly

Domácí hned od začátku druhé poloviny se snažili strhnout vedení na svou stranu, ale hosté stále odolávali v čele s brankářem Radkem Medřickým. Až v 71. minutě prostřelil brankáře Filip Duba, jehož utažená placírka skončila brankou – 2:1. V 76. minutě Milan Glazunov protáhl míč až do kuchyně – 3:1. Poté přišla 77. minuta a s ní na hřiště Václav Rom, který skóroval v 78. a 85. minutě zblízka. Definitivní konec zápasu dal v 89. minutě opět Milan Glazunov a scénář byl stejný jako při jeho prvním gólu – 6:1. Nutno podotknout, že domácí vstřelili během osmnácti minut pět branek.

Sousedovice v příštím kole jedou do Čkyně, se kterou mají shodně 29 bodů, Strunkovice doma přivítají vedoucí tým Volyně.



Ohlasy k zápasu


FC Znakon Sousedovice
Lubomír Věneček (vedoucí mužstva): Hosté nebyli zase o tolik horší, ale zaslouženě jsme vyhráli. Dobrý zápas odehrál Venca Rom, který nastoupil na posledních asi 10 minut a dal dvě branky. Dá se říct, že všichni odehráli svůj standard.

TJ Blaník Strunkovice
Václav Beneš (hrající trenér a kapitán): Přestože nám chyběl brankář Turek, tak si myslím, že dorostenec Medřický v brance zachytal slušně, nepodílel se na žádném gólu, i když jsme dostali 6 gólů. Do 70. minuty byla naděje, že bychom si mohli odvést ten bod, ale po gólu na 2:1 to byla jednoznačná záležitost. Vyrovnané to spíše nebylo, hodně jsme odolávali.



Místo: Sousedovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - ZABILKA Luboš, BOUKALÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.