Krutá prohra Sousedovic v Bělčici


Branky


40. J. Říský , 45. K. Hanzlík (p.) , 57. M. Ráž , 67. K. Hanzlík (p.) , 81. D. Zavadil
0

Sousedovice zajížděly k sousedům ze středu tabulky do Bělčic. Dal se očekávat vyrovnaný duel, ovšem ten z výsledku 5:0 moc nevypadá. Nicméně Sousedovicím se v tomto zápase nic nepovedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ke konci zápasu Bělčice tahaly za delší konec

Herně se téměř celý první poločas odehrál ve středu hřiště s tím, že Bělčice měly o něco více ze hry. Sousedovice zahrozily po centru hlavou, ale bez úspěchu. Jenomže štěstí přeje připraveným. Při nedůrazném odkopu obránců z Bělčic se míče zmocnil Kuba Říský a vsítil první branku utkání. O dvě minuty později z malého vápna přestřelil Ježek. Hosté dostali do kabin ještě jednu branku a tu z pokutového kopu, kdy po špatné komunikaci a následném faulu na Jakuba Říského byla odpísknutá penalta, kterou kapitán Bělčic Karel Hanzlík s přehledem proměnil. Do kabin se šlo za stavu 2:0 pro domácí.

Bělčice si vedení pojistily třemi brankami

Hosté po poločase zvýšili aktivitu, ale obrana Bělčic v čele s matadorem Sudou pracovala spolehlivě a soupeři nic nedovolila. Až v 57. minutě po rychlé akci přidal třetí branku v utkání Martin Ráž, pro kterého to byla první trefa v této sezóně. Po této brance hosté působili odevzdaným dojmem, a v 67. minutě opět z penalty po faulu na Ježka přidal svůj druhý zásah Karel Hanzlík – 3:0. Nutno podotknout, že tato penalta byla sporná, ale na výsledek zápasu vliv neměla. Poslední tečku za tímto zápasem dal v 81. minutě David Zavadil, kdy si dobře narazil s Matoušem Burianem. Také to byla pro Zavadila první vstřelená branka v této sezóně. Podle vývoje zápasu rozhodla efektivní produktivita hráčů Bělčic. Sousedovice si odváží vysokou porážku – 5:0.

V dalším kole Bělčice zavítá za lídrem tabulky Volyně. Sousedovice se budou snažit odvrátit tento krutý debakl na domácím hřišti proti Strunkovicím.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělčice
Jakub Říský (hráč): První poločas byl herně vyrovnaný, ale ke konci jsme dvakrát dokázali skórovat. Druhý poločas jsme už byli lepší a po třetím gólu hosté působili odevzdaným dojmem. Přidali jsme další branky. Zaslouženě jsme vyhráli, i když hosté si tak krutou porážkou nezasloužili.

FC Znakon Sousedovice
Lubomír Věneček st. (vedoucí mužstva): Asi do 35. minuty jsme byli lepším týmem. Potom nás zradily velké chyby, které soupeř dokázal potrestat. Bělčice nebyly o tolik lepší, ale byly produktivnější. Dobré utkání odehrál po zranění levý obránce Vlastimil Beheneský.



Místo: Bělčice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Landík Filip - TOUCHA Matěj, HORNÁT Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.