Hradiště si poradilo s rezervou Vodňan


Branky


0

Druhé Hradiště přijelo do Vodňan s tím, že musí vyhrát, protože by mohlo ztratit body v boji o titul. První poločas skončil nerozhodně, ale druhý už vyzněl jasně pro hosty. Také nezapomeňte ohodnotit rozhodčí, úroveň hry nebo jednotlivé hráče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase jsme branku neviděli

Přestože první poločas skončil bezbrankovou remízou, tak bylo od začátku utkání vidět kdo je favoritem tohoto duelu, ale domácí pozornou obranou a bojovností nepouštěli hosty do zakončení. Když už nějaká šance přišla, končila vedle nebo nad brankou. Vodňany dokázaly hrozit pouze z brejků případně z nějaké samostatné akce. I proto skončil poločas zaslouženou remízou. 

Druhý poločas přinesl Hradišti klid na kopačky v podobě tří gólů

Druhý poločas začal ve stejném duchu, jen hosté začali prokazovat své zkušenosti v zakončení a domácí brankář Novák musel být ve větší pozornosti. V 58. minutě po centru z levé strany vodňanští obránci zapomněli uhlídat na zadní tyči volného Vepřovského a ten měl snadný úkol – 0:1. U druhého gólu Vodňanům propadli hned dva hráči v souboji u lajny na pravé straně a rázem Pichlík navýšil stav na 0:2. Netrvalo dlouho a přišla další chyba v obraně domácích, kterou potrestal v 66. minutě Rybár – 0:3. Bylo téměř po zápase. Pak se utkání dohrávalo opět ve vyrovnaném tempu, kdy se domácí dostávali jen stěží do zakončení a hosté už dokázali zahrozit jen ze dvou slibných trestných kopů, ale pro domácí naštěstí obě střeli šli vedle. Nutno podotknout, že hosté vyhráli zaslouženě, ale mladý tým z Vodňan předvedl také dobrý výkon. Pětašedesát diváků vidělo nadprůměrné utkání.



Ohlasy k zápasu


FK Vodňany B
Radek Kapusta (hráč): Hosté vyhráli zcela zaslouženě, bylo vidět, že se perou o čelo tabulky zcela zaslouženě. Hlavně v zakončení byla vidět zkušenost. My jsme hráli pouze to, na co jsme měli. Plno hráčů si sáhlo na dno svých sil. Myslím si, že tento zápas nám hodně dal a musíme se poučit z našich zbytečných chyb a do dalších zápasu naskočit se stejným nasazení jako v tomto zápase. Jen to může být recept na úspěch. Nesmím zapomenout vyzdvihnout výkon dorostence Fandy Malchera, který se nebál hrát, rozdávat míče a být všude kde bylo třeba i přes to, že dopoledne odehrál důležitý zápas za dorost.

TJ Hradiště
Alois Švarc (předseda): První polovina byla opatrná, v té druhé části se ukázaly zkušenosti. Domácí mají mladý sympatický celek, kterému dnes chyběla vyzrálost. Dneska dobře zahrál v útoku Šafárik, obranu tahal Lukáš Hubička a dnes předstoper (tradičně střední záložník) Jan König, který vyhrál plno soubojů.



Místo: Vodňany. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Zabilka Luboš - VEJČÍK Vít, HEJTMÁNEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.