Bělčice se na výhru nadřely


Branky


0

Zápas, kde Štěkeň chtěla využít domácího prostředí a porazit Bělčice, které se nachází ve středu tabulky. Nakonec se tomu tak nestalo. Na bod nestačil ani krásný přímý kop Horňáka. Bělčice se sice nadřely, ale vyhrály zaslouženě. Nově můžete ohodnotit úroveň hry, rozhodčí nebo jednotlivé hráče!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Páca poslal Bělčice do vedení minutu před poločasem

Utkání začalo ve velkém stylu a bylo vidět, že Štěkeň chce udělat pro záchranu maximum. Hned v 8. minutě šel sám na brankáře Marek Kešner, ale brankář se předvedl skvělým zákrokem. Zbytek zápasu se většinou odvíjel ve středu pole, kde se bojovalo o každý balón. Do vedení se Bělčice dostaly po pěkné samostatné akci, kdy Adam Ježek zatáhnul míč a nacentroval do vápna a tam byl připravený Ondřej Páca, který neměl problém uklidit míc do sítě. Škoda pro domácí, že obdrželi branku minutu před koncem.

Štěkeň byla v druhém poločasu bojovnější

Do druhého klání zápasu vlítla Štěkeň jako uragán. Začala dobývat branku hostí, doslova je zamkli na polovině hřiště a několik šancí zůstaly neproměněny. Hostující obránce v 66. minutě fauloval před vápnem a k míči se postavil David Horňák, který si počínal zkušeně a přes zeď umístil míč k tyči a na ukazateli svítil stav 1:1. Pro domácí byl bod málo, tak přizpůsobili k tomu rozestavení a hráli na 2 obránce. Toto se jim vymstilo, i přesto, že měli velký tlak. Po bělčickém brejku, který se táhl po levé straně a po stříleném centru dorazil míč do brána Karel Hanzlík. Štěkeň po zbytek zápasu hrála jednoduše, ale ani dlouhé nakopávané balóny jí body nepřinesly. Proti byl také brankář Řezáč, který pochytal několik střel. Dá se říct, že se štěstím dnes Bělčice odváží 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Otavan Štěkeň
Luboš Krameš (hrající trenér): Vyrovnaná první půle, nás podržel brankář, když po sólovém nájezdu skvěle vychytal Kešnera a tím nás dostal na koně. Této výhry si velice ceníme a musím přiznat, že štěstí stálo na naší straně.

TJ Sokol Bělčice
Roman Jungvirt (vedoucí): Zápas byl víceméně vyrovnaný, až na posledních 20 minut, kde jsme je nepustili na naši půlku, ale bohužel nic jsme neproměnili. Zkrátka jejich brankář nás vychytal.



Místo: Štěkeň. Počet diváků: 72. Rozhodčí: Zabilka Luboš - AMBROŽOVÁ Hana, RABA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.