1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bleskurychlé góly určily výsledek po 10 minutách


Branky


0

Nováček z Vacova hostil tým FC WESTRA Sousedovice. Vše podstatné se na hřišti odehrálo během úvodních deseti minut první půle. Dmácí opět pořekonali rekord nejrychlejší branky sezóny a hosté kontrovali o sedm minut později. V 8. minutě první půle tak vznikl výsledek, který byl i výsledkem konečným: SK Vacov B remízoval na svém hřišti s FC WESTRA Sousedovice 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejrychlejší odpověď na nejrychlejší gól sezóny

Hráči rezervy SK Vacov získali v minulém utkání na domácím trávníku skalp Otavanu Štěkeň, ovšem nyní je čekal soupeř mnohem silnější: na hřiště do Vacova přijel celek FC WESTRA Sousedovice, který v minulém kole ubránil ve velmi oslabené sestavě remízu s Chelčicemi. Nyní však přijel v plné sestavě a hodlal zahájit předehrávku jarní části vítězstvím. Domácí jim ovšem připravili mírný šok: Hned po úvodní rozehrávce došlo k chybě hostující obrany, čehož využil vacovský Antonín Bujok a ještě stále v průběhu první minuty vsítil rekordní branku: 1-0. Tak to byla pořádně ledová sprcha pro hosty, jenže netrvalo dlouho a jak rychle se domácí dostali do vedení, stejně rychle o něj také přišli. V 8. minutě se Sousedovice rozjely do parádní akce, na jejímž konci byl Jan Kovář, který nekompromisně vyrovnal. A to se ještě chvíli poté uvolnil Tomáš Glazunov a běžel sám na domácího brankáře Pavla Klase, ten jeho střelu nepokryl, už byl překonán, gólu však zabránila tyč jeho branky. Více branek se již diváci v prvním poločase nedočkali.

Trápení a marné čekání na góly

Silný vítr ovlivnil herní pohodu obou mužstev i ve druhé půli. Čekání na další gól pokračovalo. Domácí měli mírně navrch, co se týče hry, svou převahu se jim ovšem nepodařilo nijak zúročit. Ani hosté se již do žádné další vážnější akce nedostali a tak utkání skončilo jednobrankovou remízou, kdy se SK Vacov B rozešel s FC WESTRA Sousedovice smírně 1:1. Nyní se budou další zápasy hrát až po zimní přestávce, kdy se celky vrátí na hřiště 2. 4. 2016. FC WESTRA Sousedovice zajíždí na hřiště do Volyně a SK Vacov B přijede na domácí trávník Čkyně.



Ohlasy k zápasu



FC Znakon Sousedovice
(převzato z webu): "Utkání ještě ani pořádně nezačalo a hosté již po necelé minutě po chybě stopera prohrávali. Chvíli trvalo, než se Westra z tohoto šoku vzpamatovala a hru vyrovnala. Domácí měli mírnou převahu, ale rovněž bez efektu. Utkání také ovlivnil velmi silný vítr. Přestože Sousedovice podali nejslabší výkon podzimu, tak to ve finále stačilo alespoň na bod."



Sestavy


SK Vacov B
P. Klas [-] - J. Král [-] (46. J. Mrázek [-] ) , G. Bujok [-] , F. Čtvrtník [-] , V. Zábranský [-] - F. Roučka [-] , A. Bujok [-] (79. T. Novák [-] ) , L. Král [-] , J. Hlásek [-] (61. M. Valta [-] ) - V. Hanzlík [-] , F. Zdeněk [-] (73. J. Kopáčik ml. [-] )

FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - P. Masák [-] , J. Jalůvka [-] (51. M. Rataj [-] ) , J. Hrach [-] , V. Behenský [-] - J. Kovář [-] , T. Glazunov [-] (76. V. Rom [-] ) , M. Glazunov [-] , P. Kohout [-] - L. Duba [-] , M. Kokrda [-]

Místo: Vacov. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Plaček Tomáš - Rinth Jan, Barták Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.