4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dříteň si odvezla čtyři kousky, dvakrát ji pokořil Vlášek


Branky


0

Dříteň pokračuje v matných výkonech a zůstává stínem týmu z podzimu. Netolice zabraly v pravý čas a svěřenci trenéra Nárovce můžou mít zase klidnější spaní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pár sekund a první branka

Stačilo pár vteřin a už bylo napovězeno o tom, kdo se bude po utkání usmívat. Zkušený útočník Vlášek využil toho, že hosté ho při bránění zcela ignorovali a po pěkné akci dopravil míč za Léblova záda poprvé - 1:0. Dříteň pak měla šance na srovnání, ale koncovka je na jaře hodně slabá disciplína svěřenců trenéra Tupého. Minule z obrovského tlaku nedokázala Dříteň ani jednou uspět proti Vyšáku, tentokrát velkou šanci spálil Šíma, který hlavičoval vedle, svou střelou z nadějné pozice neuspěl ani Novák. Netolice tak po půli vedly o jednu branku.

Dříteň znovu nezachytila úvod

A domácímu celku vydatně pomohl další gól z úvodu poločasu. Tentokrát byl úspěšným střelcem Urban. Netolice pokračovaly v dobrém kolektivním výkonu, to Dříteň jako kdyby po druhé inkasované brance rezignovala. Domácí vedení navýšil Vlášek, před konečným hvizdem se ještě trefil netolický mladíček Andres. Lébl se ve druhém poločase rozhodně nenudil, Netoličtí mohli nastřílet ještě více branek...



Ohlasy k zápasu


1. FC Netolice
Jiří Nárovec (trenér): "I v tomto zápase nám vyšly vstupy do obou poločasů. V tom prvním nás do vedení dostal po krásné akci Vašek Vlášek, v úvodu toho druhého přidal druhý gól Jirka Urban. Třetí gól vstřelil deset minut před koncem opět Vašek Vlášek, a v samotném závěru zpečetil zaslouženou výhru náš benjamínek Dan Andres. Dříteň se snažila hrát hlavně v prvním poločase, kdy se po našich chybách dostala do dvou stoprocentních šancí, které - naštěstí pro nás - trestuhodně zahodila. Celý zápas jsme byli lepší, herně a ve druhém poločase i fyzicky jsme soupeře přehrávali. Mohli jsme vyhrát i vyšším rozdílem, ale další šance jsme už nedokázali proměnit. Kluci k zápasu přistoupili velmi zodpovědně, ke třem bodům nás dovedl kvalitní týmový výkon. Našimi nejlepšími hráči byli dvougólový střelec Vašek Vlášek a Petr Beneš."

TJ Dříteň
Tomáš Slepička (hráč): "První minuta, neobsazený hráč a prohráváme 0:1. Pak jsme měli šance na srovnání, Ondra Šíma nedal hlavičku z malého vápna, Aleš Novák placírkou k tyčce neproměnil. Nastoupíme do druhého poločasu, třicátá vteřina - 0:2 a bylo po zápase. Náš výkon byl tragický a bojím se, jestli do konce jara ještě někdy vyhrajeme. Máme některé hráče zraněné, někdo nechodí a naše hra je nebe a dudy ve srovnání s podzimem, je to děsný. Šance si vypracujeme, ale nepadá nám to tam a dostáváme góly po zbytečných chybách. Zasloužená výhra Netolic, gratulujeme jim."



Sestavy


1. FC Netolice
P. Šanda [-] - J. Pivoňka [-] , J. Lukáš [-] , S. Šulc [-] , P. Beneš [-] - F. Rokůsek [-] (82. M. Samohejl [-] ) , M. Baloušek [-] , J. Urban [-] , M. Pešek [-] - P. Reindl [-] (75. D. Andres [-] ) , V. Vlášek [-] (88. T. Nárovec [-] ) -

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - T. Slepička [-] , M. Tupý [-] , L. Hošek [-] - A. Novák [-] , V. Pečenka [-] , P. Švejda [-] , M. Kovařík [-] (70. R. Vo Son [-] ) - O. Šíma [-] (75. J. Bláha [-] ) , L. Koudelka [-] (58. J. Hromada [-] ) , J. Klimeš [-] (87. M. Gutwirth [-] ) -

ŽK: 68. V. Vlášek - 59. L. Hošek .
Hráči zápasu: P. Beneš , V. Vlášek .
Místo: Netolice. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Pravda Luboš - AMBROŽOVÁ Hana, PÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.