1:3
(1:0)
46. R. Kučera (p.)
51. O. Mládek
75. D. Král
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další zaváhání Blatné, o tři body jí obral Chýnov


Branky


2. P. Stulík - 46. R. Kučera (p.) , 51. O. Mládek , 75. D. Král
0

Chýnov prokázal, že remíza s Protivínem z předchozího kola opravdu nebyla dílem náhody. Tentokrát si vyšlápl na Blatnou a bral rovnou body tři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli domácí...

Úvod zápasu nezastihl domácí fotbalisty v příliš dobré pohodě, jelikož museli velmi brzy dohánět jednobrankové manko, o které se v blatenském dresu zasloužil Stulík, když hned ve 2. minutě rozvlnil síť za zády domácího gólmana Basíka poprvé, 1:0. Tato branka hosty poněkud zaskočila a v průběhu první pětačtyřicetiminutovky se jim nedařilo dostat do hry. Byli to domácí, kdo měl častěji míč na svých kopačkách a po většinu prvního poločasu kontroloval hru. Chýnov hrozil spíše jen ze standardních situací, ale žádnou z nich se jim ve vyrovnání přetavit nepodařilo. Stejně tak ani domácí ze své herní převahy další gól vytěžit nedokázali a o poločasové přestávce si tak do šaten odnášeli těsné jednobrankové vedení, které získali v prvních minutách poločasu.

Červenalo se, a to rovnou dvakrát...

Chýnov do druhého poločasu vlétl doslova jako uragán a po pár minutách se mu podařilo nejen vyrovnat, ale rovnou strhnout vedení na svou stranu. Po chybné rozehrávce domácích se proti nim pískal ve 46. minutě pokutový kop, který proměnil hostující Kučera a rázem bylo vyrovnáno, 1:1. Než se stačili Blatenští oklepat z vyrovnávací branky, museli lovit míč ze své sítě podruhé. V 51. minutě získal vedení na stranu Chýnova Mládek, 1:2. Domácí se snažili o vyrovnání, ale jejich naděje definitivně pohasly v 74. minutě, kdy došlo na jejich straně k vyloučení rovnou dvou hráčů a zbytek zápasu tedy musela Blatná dohrávat v devíti hráčích. To byla voda na mlýn Chýnova, který si své vítězství dokázal pojistit třetím gólem. O ten se v 75. minutě postaral Král. Ve zbývajících minutách si již hosté své dvoubrankové vedení v klidu pohlídali a dokráčeli tak k dalšímu tříbodovému zisku.



Ohlasy k zápasu


TJ Blatná
Michal Vanduch: I když jsme šli do zápasu s Chýnovem značně oslabeni, věřil jsem, že půjdeme za domácím vítězstvím. První půli plnili hráči to, co jsme si řekli a po zásluze šli dovedení brankou Pavla Stulíka ze druhé minuty. O poločase jsme se domluvili, že budeme v nastoleném trendu pokračovat, ale chyba v rozehrávce zapříčinila to, že proti nám byl nařízen pokutový kop, ze kterého soupeř srovnal. Ihned na to, po dalším zaváhání, soupeř dokonce otočil stav zápasu. V dalším průběhu hry jsme již na vstřelení gólu neměli a po neomluvitelném vyloučení našich dvou hráčů, jsme dostali třetí branku. Jarní sezóna se mi nehodnotí vůbec dobře. Bohužel nebyl zápas, kdybychom se sešli kompletní. Věřím, že se přes léto uzdravíme a na podzim to bude zase ta „blatenská ryba“, která čeří špičku 1.A třídy. Na závěr bych se rád vyjádřil k některým, pro někoho zajímavým, výsledkům. Kdo na nás chodil pravidelně a nemá nasazeny růžové brýle tak ví, že jsme museli řešit mnoho problémů se sestavou. Navíc soupeř, který k nám přijede bránit má navrch, což jasně ukazují výsledky s Mirovicemi, kterým jsme věnovali 6 bodů a nebýt jich, tak už dávno nemají o co hrát. Touto cestou bych rád všem škarohlídům poslal vzkaz: „My máme svědomí čisté“.

FC Chýnov
Vlastimil Hruška (hráč): Byl to první zápas, kdy jsme byli za celé jaro kompletní. Úvod zápasu nám nevyšel, hned jsme inkasovali. Domácí drželi celý poločas míč na svých kopačkách, ale bez vyložené šance. My jsme využívali standardní situace, ale ani jedna se do poločasu neujala. Do druhé půle jsme nastoupili s odhodláním s výsledkem něco udělat a hned v rychlém sledu přidali dvě branky. Domácí nám pak svou neukázněností (2ČK) dovolili v poklidu utkání dohrát. Tyhle body jsme už nutně potřebovali a v posledním kole máme vše ve svých rukách.



Sestavy


TJ Blatná
J. Chlanda [-] - L. Motyka [-] , M. Mišiak [-] (85. J. Sýkora [-] ) , F. Jícha [-] , J. Viták [-] , J. Hrubý [-] , K. Šejvar [-] (64. R. Peleška [-] ) , M. Kůst [-] , D. Kallmünzer [-] , P. Stulík [-] , Š. Říha [-]

FC Chýnov
R. Basík [-] - V. Hruška [-] , J. Doubrava [-] , J. Petrů [-] , J. Hruška [-] , O. Mládek [-] , D. Štiller [-] , R. Kučera [-] , T. Kučera [-] (46. M. Sedlatý [-] ) , D. Král [-] , V. Hruška [-]

ŽK: 47. M. Kůst , 86. D. Kallmünzer - 10. T. Kučera , 53. O. Mládek , 80. D. Král . ČK: 74. M. Kůst , 74. F. Jícha .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Formánek Luboš - TAUBER Lukáš, TRČKA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.